עדכונים 19.6

Bright Unicorn

New member
שתיים מבנות להקת הפוסיקאט דולז החדשות

כבר הספיקו להתחלף! (מה קורה עם הלהקה הזאת? לא הגיע הזמן כבר לוותר
) שתי מן הבנות החדשות, שעוד לא הספיקו להחשף אפילו רשמית לעיניי הציבור כבר הספיקו להתחלף בשתי בנות חדשות. אני לא אציין שמות כי כאמור הלהקה עדיין לא נחשפה כך שכל דבר יכול להשתנות.. בהצלחה להם

britmel

New member
באמת מה נסגר..

שיפרשו בשיא... גם ככה יש שם יותר מדי בנות.. לא
שיהיה
....

Bright Unicorn

New member
הסינגל "אלחנדרו" נוחת ישירות למקום החמישי

במצעד הבילבורד "Hot100" עוקף את "פאפארצי" שהיה הכניסה הנמוכה ביותר שלה (הכל יחסי) כאשר נחת במקום השישי. מה אתם אומרים.. אלחנדרו יגיע למקום הראשון?

britmel

New member
אני חושבת שכן...

:) במצעד השבועי של גלגלצ הוא כבר איזה 3 שבועות במקום הראשון

theone24

New member
מקווה שכן...

לדעתי הFAME MONSTER הוא פשוט מאסטר פיס בתחום הפופ, יש בו לפחות עוד 3 שירים שיכלו לצאת בשקט כסינגלים ולהגיע למקום ראשון. בהחלט מגיע לה. אבל כמו שזה נראה כיום, אני לא יודע אם זה יקרה. "אלחנדרו" יצא לגמרי מהטופ 10 של אייטונס בארה"ב וכגע נמצא במקום 12 לאחר תקופה לא מעטה שהיא שהתה שם. למעשה, אם אני לא טועה, זאת הפעם הראשונה מאז יציאת אלבומה השני שאין לה סינגל אחד לפחות בטופ 10 האמריקאי של אייטונס. אבל תמיד יש תקווה.

לא

אלחנדרו הוא הסינגל הראשון שלה שלא יגיע למקום הראשון בmediabase ובמצעד הפופ של הבילבורד. + אלחנדרו יצא אתמול מהTOP10 של האייטונס. עם המכירות של קייטי (353K שבוע שעבר, 318K שבוע לפני) אף אחד לא ייקח ממנה את המקום הראשון. תראו מה המצב באייטונס

Bright Unicorn

New member
קייטי פרי חושפת

את הסינגל הבא מאלבומה החדש "Teenage Dream" (חלומות נעורים) שגם יענה לאותו שם.. קייטי אישרה זאת בעצמה באופן רשמי וגם חשפה שהיא עלולה להופיע בטקס ה- teen choice award הקרב. מישהו מכיר/שמע את הסינגל הזה?

Bright Unicorn

New member
האם הזמרת לשעבר/מפיקה עתידית סיה תפיק שירים

לאלבומה הבא של בריטני? בינתיים הנ"ל עומדת בהצהרתה לעבור לאחורי הקלעים של תעשיית המוזיקה ברצונה להפוך מזמרת למפיקה. סיה הפיקה בינתיים 4 שירים שנמצאים כבר בתוך אלבומה החדש של כריסטינה "ביוניק" היא כתבה בנוסף עם נטאשה בדינגפילד, וויל יאנג, קייטי נונאן & ליאור... וממש בזה הרגע היא מנסה לכתוב שירים לאלבומה הבא של נסיכת הפופ. "אנשים פונים אליי בשביל בלדות.. זה מאד מהנה בשבילי וכיף אחד גדול. זה בהחלט החלק האהוב עליי בעבודה, כתיבה. במיוחד עבור אמנים אחרים".

candyheart

New member
יאאא איזה כיף!../images/Emo13.gif

הלוואי שזה נכון! אני לא מכירה את העבודות של סיה יותר מדיי,אבל אני יודעת שהיא טובה.וזה גם אומר שרוצים להכניס בלדות לאלבום החדש של בריטני,שזה כבר מעולה!

theone24

New member
לא כזה התלהבתי מהבלדות שהיא כתבה לכריסטינה...

אבל באמת שבא לי איזו בלדה איכותית מבריטני...כבר הרבה זמן לא קיבלנו אחת כזאת ממנה. סיה יכולה התאים פה יופי.

למעלה