מי אוהב את אמא..?

bugbuster

New member
../images/Emo65.gifלפיהו למכורה ולכל המעוניין -

.../ מתי נפרץ הצנזור. אבל פני כן... מה ידעה אמא? (עצרתי ושמרתי...) מתי חזרו הפנטזיות. את מה ידעה אמא אני עדיין "עוצר ושומר". מתי חזרו... ובכן... הייתי כבר בוגר, בעשרים המאוחרות, נשוי בלהט (מין עצום וסוחף וכל השאר), עוד הלכו "לקולנוע" באותם ימים, והכוונה לקולנוע "ירוק" לכל דבר, כלומר נורמטיבי, ובום! סרט על אמא ובן שאת שמו שכחתי. הריגוש היה עצום ואיתו כמובן הפחד - ואשתי אכן הרגישה עוד כשישבנו באולם. שלא לדבר לאחר מיכן, במיטה. (עיין שאלה האם פינטזת על אמא בזמן התעלסות עם בת זוג למשל). כמו תאומים סיאמיים בלתי ניתנים להפרדה - הגרוי והחשש, והחשש כאן הוא במובן פחד טמיר ונורא - לא העזתי לשתף את אשתי: אפילו במשהו מופחת ומצונזר בנוסח: "השחקנית חירמנה" וכדומה. ראוי לציין: היה בינינו פיתחון עצום. הרבה מעבר "לפתיחות", אבל כשמדובר בפנטזיה האסורה - לא באל"ף רבתי.. כאמור הפחד.. היה זה לראשונה שהייתי מודע למציאות התופעה. וכאמור באופן נורמאטיבי ו-"מהוגן". ממש באותה תקופה היה מופע נוסף, והפעם בצורה "הכחולה". במבט לאחור הכחול של אז נראה היום רך ממשי.. אחד מירחוני הגברים במדור "קוראים כותבים" או בדומה לו שגרם לי בד"כ סקרנות ולא הרבה יותר מיזה ולפתע.. בו-ם-ם... בן מתאר משיכה לאמא. שוב במבט לאחור לעומת מצאי INCEST היום, הדברים נראים חיוורים מחיוורון, אבל האפקט היה מסחרר. אולי דווקא ביגלל "השם המפורש", תופעת גילוי- העריות שתוארה ואפילו בבוטות. במאמר מוסגר: לא יכל להתאפק, ולא מבקש סליחה "מאהובי" הדתיים כשמשתמש בפרפרזה שכזו "השם המפורש" לנושא שכזה... עכשיו ידעתי לאשורה הפנטזיה קיימת. מובנית... המופע הנוכחי... משהו צריך להשאיר לפעמים הבאות.

פ ש ו ט י

New member
כאילו "מי אוהב את אבא"...?

מפנטזת על אבא...במיוחד על הביצים?..
זאת רק דוגמא להראות לך שחצית קו שלא חוצים.. אני לא מבינה מה כולם כאן "מתלהבים" מהפנטזיה הזאת? יש כל כך הרבה פנטזיות אחרות שניתנות למימוש...ואין בהן "גילוי-עריות".(לא כותבים אריות=אריה) חפש לך פנטזיה אחרת- שתוכל לממש אותה....כך תוכל לתכנן אחת אחרת..חדשה יותר..ומעניינת יותר.. :)

bugbuster

New member
../images/Emo25.gifלפשוטי - לממש פנטזיה???

פשוטי היקרה... פנטזיות מטבען לא נועדו להיתממש. אקסמורון? לא בהכרח. פנטזיה שהתגשמה כבר איננה פנטזיה. היא עובדה. אולי פנטסטית.. אבל לא פנטזיה. במקרה המדובר, אמא סקסית נורא - בוודאי ובוודאי. ולשאלתך... טוב לי עם הפנטזיה כפי שהיא.

ההתלהבות היא לא מהמימוש או אי

המימוש אלא מעצם הפנטזיה. ובפנטזיות מותר לפנטז על כל העולם ואישתו.

*g99

New member
קורה שמרוב מהירות עושים שגיאות כתיב

פנטזיות לא בהכרח אמורות להתגשם.. יש כאלו שעדיף שישארו כפנטזיות ויש כאלה שאפשר או צריך להגשימם. זו הפנטזיה שלו,הוא מודע לכך שהיא נשארת בגדר פנטזיה בלבד,אז מה הבעיה?? אם הוא היה כותב שהם נגעו אחד בשניה,ליטפו ושכבו הייתי מבינה,אבל זה סהכ פנטזיה. אני פטוחה שאם את היית רושמת את הפנטזיה שלך,היית מצפה לתגובות שונות אבל לא לתגובה כמו "חפש לך פנטזיה אחרת" או במקרה שלך בלשון נקבה.. מותר לפתוח פה את הלב,ובאותה מידה לכבד את הכותבים.

פ ש ו ט י

New member
אני חושבת....

שדי כיבדתי אותו בתגובה שלי ..למרות שהיא לא הייתה אולי התגובה "המקובלת" כאן...ולמה לא?.. זאת דעתי..והיא הייתה מנוסחת די בעדינות... מעבר לכך- פנטזיות לא בהכרח אמורות להתגשם..זה נכון..אך הן "חוסמות" פנטזיות אחרות...הייתי "מבינה" אם הפנטזיה של האמא הייתה מתקיימת בראש של נער צעיר...אפילו ילד.. אך לאדם בוגר...שכנראה ידע אישה אחת או יותר...ממממ..זה קצת מוזר.. בכל מקרה- זאת דעתי האישית ובשורה האחרונה היא לא זאת שתשלוט על הפנטזיות של הבחור...

*g99

New member
תיראי,

גם אני חושבת שזה די מוזר,ולכן לא ממש ידעתי אם להשאיר את ההודעה או למחוק,אבל לא לשכוח שזה הפורום המתאים לדברים שלא תמיד יראו קובלים לחלק מהקוראים. כפי שציינתי,יש לי הגבלות מסויימות וההודעה הזו הייתה גבולית. השארתי את ההודעה כיוון שהכותב ציין במפורש שזו פנטזיה בלבד ואין לו כוונה לעשות משהו מעבר לכך. כל אחד יכול ורצוי שיביע דעה,בין אם הוא מסכים ובין אם לא,והמעניין הוא הדעות השונות שקיימות,אפשר ללמוד מהם והמון. גם לי היו פנטזיות שמטעמי כבוד ומוסר לא מימשתי אותם,אבל זה לא חסם אותי משום פנטזיה אחרת.

bugbuster

New member
../images/Emo15.gifלפשוטי - בפעט השניה

ניסיתי להיות מעודן בתשובה הראשונה. אני מפנה אותך להודעה קודמת "המבחן אמין" "...תגובות הבהלה בעלאת הנושא (הכוונה לבעל הפנטזיה...) ואולי לא פחות תגובות הבהלה [(בלשון המעטה) כך במקור] כשהנושא מועלה". עם היד על הלב, האם אין בתגובתך מעט בהלה...?
וידוי צפוי למדי: הרי ברור שזו הפעם הראשונה שאני מעז להעלות את הפנטזיה בגלוי, וזה לא שווה התייחסות? עקרון אי המקוריות מבטיח שינם עוד... אז להמשיך???

bug...../images/Emo24.gif

שווה גם שווה... איתך עם ההעזה, האומץ לעלות אותה, לעלות אותה לאויר העולם, ולשתף את כולם, שבוע טוב מכורה לאהבה.

פ ש ו ט י

New member
מאוד קשה....

להבהיל אותי בפנטזיות....(חבל שלא הבאת קישור להודעה ההיא).. אך יש פנטזיות שמגיעות ממקום מאוד מאוד..אפל...(לפי דעתי האישית..) והדרייב הזה של "מימושן"..יכול להביא אותך למקומות שאתה לא רוצה להיות שם... התגובה שלי ..לא אמורה לתת "ציון" לפנטזיה שלך, זהו דבר מאוד אישי..ההתייחסות הייתה מנקודת הראות שלי... ונקודת הראות שלי אומרת דבר מאוד פשוט- "יש פנטזיות שכדי בכלל לא לפנטז עליהן"... בהלה?..אתה יכול לקרוא לזה גם - "רשת ביטחון" מסויימת, וללכת בדרכך..(שמותר על הכל לפנטז..וכמה שיותר קיצוני..דורש יותר התייחסות אמפטית..)...למה לא לפנטז על ילדה בת 7 ?... הכל היה משתנה אם היית כותב שאתה מפנטז על מישהי מבוגרת יותר...אימהית יותר...שאולי באיזו מידה מזכירה לך את אמא שלך.... רוצה להמשיך?..:)

bugbuster

New member
|נ|../images/Emo13.gif לפשוטי, (מאוד קשה...)../images/Emo25.gif

פשוטי היקרה... אין בעיה בתאור פנטזיות כלפי בוגרות ואימהיות.. היית בסרט, ובהרבה, וכאמור החברה הראשונה שהייתה אימהית מאוד. טיפ - "כבתול" היו קשיים נוראים והיא ידעה איך... ואחריה, בהמשך לאבולוציית המופע הלכו ורבו פנטזיות "ראשוניות" ו/או "חליפיות", אם לא "הדחקתיות..." עוד רבות רבות. פשוט נראה לי שהצגת פנטזיה על אמא סקסית ולימים הבנתי עד כמה אכן היתה נחשקת ומגרה, היא כבר מעבר למדיום הראשוני הבתולי משהו אם לא מהוסס של פנטזיה לאשה נשית / אימהית / וכדומה.. מה עכשיו..? התסירי את חגורת ההגנה?

באג (ס באני ?)

קודם לכל, קבל כמה
על האומץ וההעזה ! מאד פשוט לשתף על פנטזיות "מקובלות", האומץ האמיתי - "התבלין" האמיתי של הפנטזיות - לעניות דעתי, הוא בחינת הגבולות האישיים, ולא רק החברתיים, בין מותר לאסור. מתוך כך : א. מה בכלל רלוונטית דעתה של "פשוטי" בנושא עבורך ? ב. עצרת רגע לטפוח לעצמך על השכם על רמת האינטגריטי שלך ? ועוד דבר נוסף לכולם - אני חדש כאן בפורום, בפעם הראשונה שנכנסתי ציפיתי למצוא בו עולם חדש ומסעיר, מילים ומעשים שיקחו אותי הרבה מעבר לגבול המקובל. מילים כמו שכתב כאן Bug - הן הן החומר ממנו עשויות הפנטזיות ...

bugbuster

New member
../images/Emo45.gif חמה לחושק באשה מלאה.

באמת ומכל הלב. שהרי אתה היית הראשון שהגיב וללא התחסדות. כאמור תודה. ממה להמשיך?
מה אמא ידעה..?

הראית לי (ואני מאמין שלעוד אנשים)

שאתה יודע איפה להתחיל : בעצמך. תמשיך בדיוק משם - זה המקום ה"נקי" היחיד

bugbuster

New member
לחושק באשה מלאה

* במקום אייקונס שאינם מגיבים משום מה.. *** אמא סקסית נורא *** מה אמא ידעה אמא היתה אשה מגרה נחשקת, סקסית נורא. ויסלח לי ביאליק על פראפרזה עצומה - אימי זכרונה לברכה.. ושלא יהיה ספק, סקסית, נחשקת ומגרה, לא היא בראה כך את עצמה. עד כמה היתה כזו ניתחוור לי פי כמה אחרי שנפטרה. הייתי כבר במופע הפנטזיה הסופי, שאותו נשאיר בנתיים פתוח כנושא לעתיד - פנטזיה על אמא, אבולוציה ושלבים, חלקו כבר נימסר, (עיין הסרט וירחון הגברים.) בזמן השבעה עברנו, המשפחה, על העזבון. בין השאר התצלומים. מאמר מוסגר: בין הפנטזיות הרבות על אמא היו כמו למצוא תמונת עירום שלה, וממנה התפצלויות רבות, שלא ארחיב עכשיו, בכל מקרה, לא בכך מדובר. התמונות היו נקיות לכל דבר. אמא בשנות העשרים שלה. אשה מסחררת. לא יופי מסנוור, אבל נשית. נשית נורא. גובה ממוצע, חזה גדול ומיזדקר, גדול מאוד למען הדיוק. היתר היה חשוב לי פחות והיה בפרופרציות נאות. מותן אגן ורגליים. עוד מילדות היתה לי הערכה לקרסוליים דקיקים. כאלה היו, כמובן. מאז ועד היום, די לי לבחון קרסול... אבל בחזרה לעניין. אשר לחזה, אני חייב לציין במפורש - ישנה התרגשות עצומה בעצם האמירה: "השדיים של אמא". טריגר עצום ומחשמל. לדוגמא: הפנטזיה של להביט באמא בגלוי, שהיא תבחין במבט הגלוי ולהגיד במילים מפורשות: "יש לך חזה יפה" היה חוזר ונשנה. בהקשר שונה לגמרי, אמא תיארה לי פעם אשה שניסתה ליצור איתי קשר ולראשונה בחייה אמרה שיש לה שדיים יפים. אני כמעט ונטשתי את מנגנוני ההסתרה שכבר היו כה הדוקים, ורציתי לשאול ברעידה - כמו שלך..? אשר לתמונות.. מעולם לא הבטתי בהן במבט כזה, ברובו כיוון שאמא כבר לא היתה - הוסר הפחד שמשהו יקרה! היא כבר לא היתה! עכשיו הפנטזיה נקיה. בנוסף כמובן, מפער הזמן העמוק מאוד. תמונות של ראית מיזמן מיזמן. ההן מפעם, פורמט קטן, שחור- לבן ושוליים בשינון חד. אחת מהן במיוחד, והפעם ללא חיווי גופני כל שהוא, רק פנים, פוטרט, ואיזו רעידה! הראיתי לידידה טובה, (היחידה שיודעת עלי ממש) והיא הגיבה באותה צורה. בו-מ-ממממ..! ממש דומה לאשתך, (שכבר היתה "לשעבר"). נושא קישור: דרוויניזם - הצאצא נמשך לקרובה לו ביותר עד מחסום הטאבו. מחסום הנרכש בתקופת הינקות, שכתי לרגע את הכינוי המדוייק, או כן, "הטבעה". עיין מחקרו של.... מיעוט קשרי מין בין בני קיבוצים. בעוונותי שכחתי את שם החוקר ואזכר לוודאי בהמשך. מאמר מפתח בסוציולוגיה אגב... נושא יוצא: בני קיבוצים... הלינה המשותפת, ואיפוא אמא וההטבעה בכל העניין? כבר מאוחר, ניתן יהיה להמשיך בפעם אחרת, והתחייבתי גם לנושא הבא: ***מה אמא ידעה אמא ידעה. ידעה שאוננתי בזמן הילדות, כמו כל אחד אחר, אבל בעקביות ובשום אופן לא בהקשר המדובר - אוננות פעילה של ילד. ידעה וניסתה לדובב, ולא הצליחה לקבל ממני תגובה, הפחד.. הבושה... בוקרי השבת. כאן התמונה שונה. להזכיר: תנועת יד כביכול תמימה אבל עקיפה מאוד. ערב אחד... היה יום שישי, בערב. אמא קראה לי לחדר בסיבה כל שהיא. אני חושב ששכבה בחזה חשוף. רק החזה. ואני מעיז לחשוב - בכוונה. היה חשוך ורק נדמה היה לי ואולי היה כלא היה, יכלתי לראות את השדיים ממש, ועד כמה רציתי, אין טעם לחזור ולדוש. אבל הפחד.. לא העזתי להביט! וזה נשמע בלתי נתפס. המרחק לעין מהפנים לחזה הריהו אפסי, כלול באותה מסגרת.. ואף על פי כן לא העזתי. כל- כך היה הפחד פן אתפס "בשעת מעשה". איזה מעשה לכל הרוחות? להביט לאמא על החזה? כן, על השדיים שלה!!! אמרתי אני חושב במכוון ולמען הסר ספק - בוודאי לא לשם גרוי ופיתוי, אלא למען פריצת מחסום אולי..? כיצד אגיב כשאביט בה חשופת חזה. להזכיר: נהגנו להתרחץ בילדות הקדומה, וכנראה הרבה. אין לי כמובן שו זכרון מימים קדומים כאלה. אני מדגיש את הנקודה. לימים והרבה הרבה ימים לאחר מיכן סיפרתי לה, וזו היתה אחת הפעמים היחידות שעברה בינינו תקשורת על "הטאבו הנורא", נורא רציתי לראות את החזה שלך. אמא כבר היתה אשה קשישה, ימיה היו ספורים למרווח של מספר חודשים. זה כבר היה אחרי שניסיתי לכתוב רומן, הנושא קל לניחוש. אמא היססה, אחר כך תמכה, קראה חלק, התחלתי בלבד, ולא פסלה על הסף. הספר לא היה שווה, אבל היתה פה היתנסות בפריצת צנזורה לכל דבר... כאמור מאוחר, להמשיך מחר?

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif,מפנטז על אמא - "ממתי"

לחושק שלום. אם שאלת באופן בוגר, התשובה בגיל עשרים וחמש או שש. ציינתי את הסרט ששמו שכחתי ואת ירחון הגברים ומדור הכותבים. אשר לילדות - לא מעבר "למה אמא ידעה". אני ממש ההמום.. כבר הייתי צריך לישון, יום עבודה מחר ובכל זאת אני קם ובודק תגובות... כן.. העוצמה שבווידוי, ומאידך הפנים המוסתרים... איזו עוצמה.

למעלה