../images/Emo25.gif לא עוצר אבל שומר
הפחד לגעת לאמא בשדיים היה מחסום בלתי עביר. במבט לאחור, אם הייתי מעז יותר מאותה נגיעה תמימה, ואכן נוגע בשדיים בהנחת יד ממש, אז מה! וכמו כן לו פתחתי את כפתורי הבגד לראות את החזה חשוף. מה כבר קורה אם ילד רואה את אימו חשופת חזה?
ואולי המראה הזה לא בהכרח יגרה בהמשך, כפי שחוסר המראה, "החסך", מגרה פי כמה?
אמא היתה מודעת למשיכה אליה. או כך אני לפחות מניח היום, במיגבלות הזמן שעבר וחוסר האובייקטיביות. הייתי על סף ההיתבגרות, כבן תשע או עשר, קשה לי לזכור, ויתכן ורצתה לבחון עד כמה. כאן אני קצת עוצר ושומר...
השדיים. יש לי זכרון מטושטש מאוד שאמא התלבשה לידי, הייתי כבן ארבע ואני זוכר הפתעה למראה השדיים שהיו גדולים מאוד. לא היתה כמובן "משיכה", היתה רק הפתעה לדעת שתחת החולצה קיימים איברים שכאלה. כמו כן יתכן וגם מראה מטושטש של לובן מיתעגל ובוהק. שנים אחרי כן היה הזכרון הזה חוזר בעקשנות בנוסח של - מה באמת ראיתי - הצורה ממש, הפיטמה וכו', מה שכמובן לא ניתן לשיחזור, וכאן כבר התערבה הפנטזיה, כיוון שכבוגר אתה יודע שאמא אכן אשה נשית וסקסית, ואפשר להגיד בפה מלא - נחשקת. השוואות. החברה הראשונה שאתה קיימתי יחסים מלאים היתה מעט בוגרת ממני אבל באופן מנטאלי היה ההבדל עצום - והכוונה כמובן למין, והיתה נשית בצורה בלתי רגילה. כמובן שלא קישרתי אז קווי דמיון בין השתיים, נשיות, חזה גדול בגרות וכדומה, אבל הדמיון בחזה - גדול מלא ויפה מאוד, אומר משהו? הפנטזיות. עוד לפני אותה חברה,במה שקרוי גיל ההיתבגרות חדלו הפנטזיות. (נדחקו?) עד שהופיעו מאוחר יותר. כאמור לא עוצר, אבל שומר...