מי אוהב את אמא..?

bugbuster

New member
../images/Emo25.gifמי אוהב את אמא..?

מפנטז על אמא, השדיים במיוחד

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifאמא סקסית

אחרי הרבה שנים אמא סיפרה לי שהתרחצנו הרבה ביחד, ולא באופן ישיר. ספרתי לה על הבן שלי ששלח בזמנו ידיים לאשתי, והיא שאלה למה הם לא מתרחצים יחד. מיזה הבנתי שאנחנו עשינו זאת. כילד בן עשר נורא רציתי לראות אותה ערומה - את החזה במיוחד. הייתי נכנס אליה למיטה בבוקרי שבת, ומביט מהופנט במעט שהיה גלוי במחשוף החלוק, ובגודש המרשים מתחתיו. נורא נורא רציתי לגעת, אבל לא העזתי יותר מהידוק זרוע "תמימה" כביכול. להמשיך?

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif לא עוצר אבל שומר

הפחד לגעת לאמא בשדיים היה מחסום בלתי עביר. במבט לאחור, אם הייתי מעז יותר מאותה נגיעה תמימה, ואכן נוגע בשדיים בהנחת יד ממש, אז מה! וכמו כן לו פתחתי את כפתורי הבגד לראות את החזה חשוף. מה כבר קורה אם ילד רואה את אימו חשופת חזה?
ואולי המראה הזה לא בהכרח יגרה בהמשך, כפי שחוסר המראה, "החסך", מגרה פי כמה?
אמא היתה מודעת למשיכה אליה. או כך אני לפחות מניח היום, במיגבלות הזמן שעבר וחוסר האובייקטיביות. הייתי על סף ההיתבגרות, כבן תשע או עשר, קשה לי לזכור, ויתכן ורצתה לבחון עד כמה. כאן אני קצת עוצר ושומר...
השדיים. יש לי זכרון מטושטש מאוד שאמא התלבשה לידי, הייתי כבן ארבע ואני זוכר הפתעה למראה השדיים שהיו גדולים מאוד. לא היתה כמובן "משיכה", היתה רק הפתעה לדעת שתחת החולצה קיימים איברים שכאלה. כמו כן יתכן וגם מראה מטושטש של לובן מיתעגל ובוהק. שנים אחרי כן היה הזכרון הזה חוזר בעקשנות בנוסח של - מה באמת ראיתי - הצורה ממש, הפיטמה וכו', מה שכמובן לא ניתן לשיחזור, וכאן כבר התערבה הפנטזיה, כיוון שכבוגר אתה יודע שאמא אכן אשה נשית וסקסית, ואפשר להגיד בפה מלא - נחשקת. השוואות. החברה הראשונה שאתה קיימתי יחסים מלאים היתה מעט בוגרת ממני אבל באופן מנטאלי היה ההבדל עצום - והכוונה כמובן למין, והיתה נשית בצורה בלתי רגילה. כמובן שלא קישרתי אז קווי דמיון בין השתיים, נשיות, חזה גדול בגרות וכדומה, אבל הדמיון בחזה - גדול מלא ויפה מאוד, אומר משהו? הפנטזיות. עוד לפני אותה חברה,במה שקרוי גיל ההיתבגרות חדלו הפנטזיות. (נדחקו?) עד שהופיעו מאוחר יותר. כאמור לא עוצר, אבל שומר...

*g99

New member
ההודעה שלך ממש גבולית,

אני לא ממש יודעת אם להשאירה. קשה לי לקבל הודעות של גילוי אריות,אך כיוון שפה לא היה ממש מגע ישר ומתוכנן,כיוון שפה מדובר בפנטזיה ולא מעבר לכך אני חושבת שאשאיר את ההודעה לעוד דעות,עוד תגובות. כל עוד אתה מודע לעובדה שאסור לך לקיים כל מגע עם אימך או בני משפחתך,וכל עוד אינך מקיים זאת אני לא מוחקת. לפני שפתחתי את הפורום הזה עם שותפי "רב און" (לשעבר),היתה הודעה בנושא זה על אב שמפנטז על הגוף של הבת שלו בזמן ששכב עם אישתו,התלבטנו אם להשאיר את ההודעה ולבסוף השארנו כיוון שהאב הבין שזה לא בעל ביצוע ולא התכוון לממש. כל עוד אתה מפנטז ולא מעז..זה משהוא אחר,יש מקום לדון.

getafix2003

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב

שלום לך ג'וק נראה לי די הגיוני להימשך לאם,זוהי הדמות הנשית הראשונה שאנו פוגשים.עם זאת אסור לאותה משיכה לחרוג ממחיצות מסוימות. אני לא יכול להימנע מלחשוב שאימך אכן הרגישה במבטייך(אחרי הכל בתור ילדים אנו לא טובים בלהסתיר את כוונותינו-מבטיינו)ומצאה את זה נחמד-מחמיא ו\או לא פירשה נכון או שלא ידעה איך להיתמודד. מעבר לכך תורות פסיכולוגיות שלמות(פרויד?)דיברו על קירבה(משיכה?)בין בת לאב ובין בן לאם.עשה לעצמך מבחן שירגיע את הדבר באם זה מציק לך (פשר העניין)נסה לדמיין את עצמך מתעלס עם אמך ובחן את תחושת הבטן-לא אבל לא את ריגושך באם יהיה קיים.תאמין לי אני מבטיח לך שאיינך רוצה בכך ולא בגלל מראה או מיניות אלא בגלל רגש\אינסטינקט אשר טמוע בנו.

*g99

New member
מסכימה איתך..

מה שקרה בצעירותו היה דבר טיבעי לחלוטין. לפנטז,לרצות ולחשוב בתקופה הצעירה לחיינו כשזו הדמות היחידה שנמצאת מולנו ואנו מכירים זה לגיטימי,אבל לממש זהכבר ממש לא. המבחן שלך נחמד,שווה לנסות.

bugbuster

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gifהמבחן אמין

המבחן שהצעת אמין, וכמובן "נערך" מזמן. תאורים בוטים בנושא גורמים לי דחיה, כפי שהדבר בכל נושא פורנוגרפי אחר. רמיזות מעודנות, תאורים עדינים בהתייחסויות הנורמטיביות - ספרות וקולנוע, ונכון הם מועטים, גורמים לי לריגוש. הא-שאלה הינה מהו הריגוש עצמו! הסטיה בפועל האסורה בטאבו חמור, או האיסור עצמו? וכמובן, תגובות הבהלה בהעלאת הנושא, ואולי לא פחות תגובות הבהלה (בלשון ממעיטה) כשהנושא מועלה.

*g99

New member
לדעתי,

כשהנושא מועלה התגובות לרוב קיצוניות כיוון שזו פנטזיה לא ממש שיגרתית,יחד עם זאת זה לא אומר שהיא לא מקובלת. בעני כל עוד לא מימשת זה מותר,כל עוד אתה לא מתכוון לממש,זה בסדר,לגיטימי. תהנה לפנטז,לדמיין רק לא לגעת

bugbuster

New member
../images/Emo13.gifתשובה למימשל

בוודאי שרק פנטזיה. תודה על ה"הארה".

getafix2003

New member
../images/Emo18.gifהתשוקה האסורה שלי

אחת מיני רבותהייתה למטופלת שלי,דבר שאסור שיקרה אבל חייב מאבק כל שבוע עד שנפסק סתם כך.אולי דרך מנגנון הגנה של המח כלפיי דבר שלא יכול להתממש.

מעניין ומרתק, כמו מסע אל תוך הנפש

אתה הרי יודע שאמא היא רק של אבא. כמו כן מצאת לעצמך בת זוג וחווית אהבה ותשוקה זוגית. זה שהיא מזכירה את אימך, אז מה? הרבה גברים מוצאים נשים המזכירות את אימם. האם פינטזת על אימך במהלך סקס עם בת הזוג שלך?

getafix2003

New member
איזה עונג

להתחיל להתעורר בתחושה מטורפת של חרמנות,להיצמד לבת זוגך במיטה שבמידה והיא ערומה להרטיב קלות את כוסה ולאט לאט לחדור אליהלהרגיש איך היא מתעוררת וסוגרת את שריריה עלייך בהתחלה מתוקה של שבת חמימה.

אפולו68

New member
עונג

זו תגובה לסיפור שלי ? אם כן אז האם זו ביקורת או לא ? שבוע טוב

bugbuster

New member
../images/Emo25.gifלפנטז על אמא - תשובה לפיה

כמובן. היו כאלה שהרגישו וניסו לדובב. התגובה היתה הכחשה כללית. הפחד.. הבושה.. המחסומים. אותן שהרגישו ועודדו ללא מילים היו מרגשות מעבר ליוכלתן של מילים לתאר.

הבנתי.

זה שאתה אומר שמעשית אתה חש מחסומים וכן הלאה זה אולי מצביע על הבנה של הגבול בין הפנטזיה למציאות. מאוד מעניין שאצל רוב בני האדם חשקים כאלה מודחקים ואצלך פרץ לו החשק הזה את הצנזור. מאחלת לך חיי סיפוק עם אהובותיך.

bugbuster

New member
../images/Emo24.gifלפיה שבך

אהבתי את התגובה. קיוויתי שתשאלי "מדוע נפרץ הצנזור" במובן של איך ומתי. תשאלי?

למעלה