P
I
W

Serf SaN

New member
../images/Emo243.gifP../images/Emo243.gifI../images/Emo243.gifW../images/Emo243.gif

יאאאאאאאאלה תציפו את השרשור!~

Kienai Negai

New member
יאללה :)

אז קוספליי שסיימתי מזמן ותאיר ביקשה למדוד אותו עם פאה XD

Kienai Negai

New member
ופאה חדשה שקיבלתי

אני מאוהבת בה 3> קניתי גם בדים לקוספליי :) Vanille - Final Fantasy 13 אתחיל כשאסיים עם כל העומס של הקיץ.

WayToDawn

New member
הופ..

מחר אני אסיים עם הכל סוף סוף.... רציתי היום, אבל דיליי של יום זה מקובל

Mana Sama

New member
יאי,המשכתי לעבוד על הקוספליי היום ^-^

החדשות הרעות הן שכל מה שתפרתי בעצם היה שרוול XDD וזה בגלל שהיה כבר חשוך מידי כדי להתחיל לעבוד עם הספריי..חשבתי להתחיל לתפור את המכנסיים אבל הגעתי למסקנה שאין לי מושג איך לתרגם את הגזרה שמצאתי מהאינטרנט,אז מחר אני אעשה ניסויים על בד סדין כזה שחברה תביא לי אה,וקיצרתי קצת את השפיצים של הציצים,עכשיו זה יותר דומה למקור 3: מחר סופסוף אפשר להשחית את החולצה ולהתחיל עם הכיף! DD: צריכה לרסס אותה בספריי ירוק כהה באזורים מסויימים,לתפור את השרוכים איפה שצריך,לצייר פסים סגולים,לעבוד על החלק העומד של השרוולים (להשרות באקונומיקה,להכניס את החשבה,לצייר על זה..בעע) ולתפור את הנוצותתת (אעעע אני מאוהבת בהן 33>) במחשבה שניה,אולי זה לא כל כך כיף..כמה עבודה רק על חולצה שעשויה מיותר קרעים מאשר בד ;-;

Didsy

New member
גם לי יש! גם לי יש!

אם עוד לא ראיתם בפייסבוק. PPP: כנפייםםםםם

saarshemer

New member
מקווה בשבילך

ש-bump קטן או GLOMP גדול לא ישבור/יפרק/יחריב אותן

Didsy

New member
גם אני מקווה, אבל אני די בטוחה שלא.

מעבר לזה שאני כל הזמן מוודאת שהמבנה יציב, וכל הזמן מנסה לחזק אותו עוד ועוד.. אני פשוט אאיים על אנשים שיתרחקו ממני. P: בכל מקרה, יצא לי לעבוד עם קאפה כבר כמה וכמה פעמים (ובאחת מהן, חישוקים ענקיים שכן החזיקו ממש טוב), אז אני חושבת שאני כבר יודעת איך לייצב אותה. :) זה מחזיק טוב so far, למרות שדפקתי אותם כבר מיליון פעם בשולחן/קירות/מנורה. XD

HetareFlora

New member
וואו, דווקא יש לי מלא מהשבוע. ._.;

המעיל מוכן לגמריי. זו תמונה מקדימה [הורדתי את ההצרה מאז כי זה לא נסגר עליי עד הסוף. בטח בגלל הציצי X:

HetareFlora

New member
תמונה מאחורה

מתנצלת מראש על שלא רואים כלום, את זאת אמא שלי צילמה. הרמתי את הפפיון אח"כ כי הוא הגיע נמוך מדיי, כל המשקל מעיף אותו למטה.

למעלה