מה חדש בשוק?

../images/Emo243.gif

זה שאני בשלנית זה דבר אחד וזה שהמרקים האלו נותנים אחלה מענה לאלו שהם לא בדיוק בשלנים או שנמצאים במקומות שלא מתאפשר להם לבשל (כמו חיילים, או ילדי פנימייה , או סתם אמהות שרוצות לגוון את ארוחת בני הבית והן לא ממש יודעות לבשל) אז זה אחלה פתרון. חוץ מזה אני יכולה לומר לך שעד שלא הלכתי ללמוד ולמדתי איך להפיק מיצוי של טעם מציר מרק אמיתי ולא אבקתי הייתי מבשלת חופשי עם אבקות מרק ולא היו לי שום ייסורי מצפון בנושא. גם היום אין לי ולמשל ברוטב עגבניות של פסטה אני חופשי מכניסה טיפונת אבקה כי הילדים מתים על הטעם. אז כשאני באה ומשבחת משהו זה לאו דווקא בגלל מה שאני עושה או לא עושה עם המוצר- זה בגלל שהמוצר יכול לתת מענה לאוכלוסיה מסויימת. וחוץ מזה אני מתה עליך וכשאני אבוא אליך אתה תכין לי 7000 מרקים , ברור?

kdr

New member
מה זה ברור

מה זה ברוטב ? שוב הדיסלקציה ? אם עידו רק חושב שהרוטב לא מעגבניות אמיתיות (רצוי מהאדנית) הוא לא אוכל. סתם קיבל חינוך קולינרי דפוק. אני משתמש הרבה באבקת מרק, קניתי מונוסודיום בנפרד כדי להוסיף כי כל תינוק יודע רק לא חסרי הדעת ש"מבינים". אני מבין שחזרה את נוסעת בקרון משא, אחרי 7000 מרקים ?

../images/Emo240.gif גבינה לבנה Müller White cheese

Müller White cheese גבינה לבנה חדשה לשוק הגבינות הישראלי מצטרף שחקן בינלאומי חדש ומעניין – מחלבת Müller, אשר הושקה בישראל לפני כשנתיים. מחלבת Müller מתרחבת, נכנסת לקטגוריה חדשה ומעניקה לצרכן הישראלי חווית טעם בינ"ל. הגבינה החדשה Müller White cheese הינה גבינה לבנה בטעם טבעי על בסיס יוגורט במרקם קטיפתי ב 5% וב – 9% שומן באריזות של 250 גר'. שילוב מושלם בין הטעם הנפלא והמרקם המפנק של הגבינה לבין כל הבריאות שביוגורט White cheese Müller הינה גבינה בטעם נפלא המשתלבת בתזונה היומיומית של כל אחד ואחד מאיתנו. יתרונות הגבינה החדשה באים לידי ביטוי בערכים גבוהים של סידן, תוספת סיבים תזונתיים וערכי נתרן נמוכים. לאור הצלחת התקבלות היוגורטים של Müller בקרב הצרכנים הישראליים החליטו ב Müller לקחת את הידע הרב שצברו בנושא היוגורטים ולהשתמש בו על מנת ליצור גבינה לבנה שהייחודיות שלה היא שבבסיסה יוגורט טבעי. אישית- עוד לא טעמתי את הגבינה, אך היום ארכוש אחת ואספר לכם מהי דעתי האובייקטיבית על המוצר.

kdr

New member
לבנה של טמרה ניסית ?

קילו 20 ש"ח בריא ומזין ומפרנס עובדים ישראליים.

kdr

New member
אז תקני של כבאר קאסם

העיקר לא תוצרת חוץ

../images/Emo240.gif עוגות שמרים בריוש שוקולד ותפוחים

אסם משיקה 2 עוגות שמרים חדשות במרקם רך ואוורירי: עוגת שמרים בריוש- שוקולד ועוגת שמרים - בריוש תפוחי עץ אסם מרחיבה את מגוון עוגות השמרים שלה עם שתי עוגות שמרים- בריוש חדשות: עוגת שמרים בריוש שוקולד ועוגת שמרים בריוש תפוחי עץ. בהשקת עוגות שמרים - בריוש החדשות, אסם מביאה לראשונה למדפי הסופרמרקטים מאפה שמרים בעל מרקם רך אוורירי ונימוח. עוגות השמרים- בריוש של אסם מאפשרות מענה זמין לחוויית טעם איכותית לחובבי המאפה המתוק, העוגות זכו לציונים גבוהים במבחני טעימה. עוגת שמרים – בריוש שוקולד – מאפה שמרים אוורירי במילוי שוקולד נפלא. השוקולד המודגש בעוגה, משתלב עם מאפה הבריוש במרקם מושלם, המקנה לעוגה טעם משובח במיוחד. עוגת שמרים – בריוש תפוחי עץ – מאפה שמרים אוורירי בטעם אהוב ומתקתק של תפוחי עץ ובמרקם עשיר של מחית תפוחים וחתיכות פרי "עוגות שמרים- בריוש החדשות, מציגות חדשנות בקטגוריית עוגות, בהיבט של מרקם וטעם" מסרה מיכל חוקס-אשל, מנהלת שיווק חטיבת המאפה באסם. "העוגות החדשות פותחו במיוחד לצרכני העוגות, שהגיוון והחדשנות המוצרית מהווים עבורם חלק בלתי נפרד מההנאה שבחוויית האכילה. העוגות החדשות מספקות חווית אכילה טעימה ומפנקת לצד משקה חם, כמתכון בטוח ליום מאיר פנים". עוגות השמרים- בריוש החדשות מתאימות לצריכה לצד הקפה, לאירוח לכל המשפחה מבוגרים וילדים כאחד. העוגות מוצעות במשקל 360 גר'. מחיר מומלץ לצרכן - בין 14-18 ₪ בהתאם למחירי המבצעים המקובלים ברשתות ובחנויות השונות כשרות: בד"צ

רוניק77

New member
המילקי החדש בטעם קפה - משו , משו !

הילדים ירדו על 5 גביעים ביום (גם אני לא טמנתי כפית ב......)

דורי56

New member
../images/Emo45.gif

מאוד טעים ויש גם עם תוספת עוגיות שוקולד מריר

נכון. גם הוא טעים מאוד. ואם כבר בגזרת המתוקים

עסקינן יצא לעלית פסק זמן אצבעות בטעם בננה ובטעם קוקוס. חבל"ז

למעלה