מה חדש בשוק?

../images/Emo240.gif"מיטסט" ו"ויטסט" לנשים בהריון

חדש לנשים בהריון: פדים לאבחון דליפת מי שפיר ורמת חומציות הנרתיק אבחון עצמי מוקדם מסייע במניעת הפלות, לידות מוקדמות או סיכון חיי העובר חברת טבע משיקה את "מיטסט" ו"ויטסט", בדיקות ביתיות לאבחון עצמי של נשים בהריון: בדיקה לאבחון עצמי מוקדם של דליפת מי שפיר ובדיקה לאבחון רמת חומציות גבוהה בנרתיק המעידה על דלקת נרתיקית (BV). מיטסט "מיטסט" מיועדת לנשים בהריון רגיל או בהריון בסיכון גבוה ומאפשרת בדיקה פשוטה, לא פולשנית ומדויקת לזיהוי תחילת ירידת מי שפיר במהלך הריון, או לפני לידה, כאשר יש תחושה של רטיבות בלתי מזוהה. במידה ומופיע כתם כחול או ירוק על פס הגילוי סימן שהתוצאה חיובית ויש להגיע לרופא או לחדר מיון. במידה ואין שינוי בצבע פס הגילוי כנראה שמדובר בדליפת שתן. האבחון מתבצע בתוך 30 דקות. מסקר שערך מכון TNS" ישראל" בקרב 500 נשים בגילאי 15-45, עולה כי 64% מכלל הנשים מודעות לתופעה של דליפת מי שפיר ורובן מודעות לכך שמדובר במצב מסוכן להריון. מחיר ערכת "מיטסט": 75.55 ₪ למארז המכיל 3 פדים. ויטסט "ויטסט" נועדה לבדיקת רמת החומציות בנרתיק במהלך ההיריון. רמת חומציות שאינה תקינה מהווה סמן מוקדם לדלקת חיידקית(BV) , שעלולה לגרום ללידה מוקדמת מהצפוי וכן לדלקות ברחם. זיהוי מוקדם של BV מאפשר טיפול בזמן למניעת סיבוכים אלו. מחקר שנערך בגרמניה קבע שניתן להפחית את כמות הלידות המוקדמות בכ 50%- בעזרת מעקב אחר חומציות הנרתיק וטיפול נכון במהלך ההיריון. יש להשתמש בערכה עד שבוע 24 פעם בשבוע או לפי הוראת הרופא המטפל. במידה ומופיע כתם כחול או ירוק על פס הגילוי, סימן שהתוצאה חיובית ושרמת החומציות בנרתיק גבוהה מהרגיל ויש לפנות לטיפול רפואי. האבחון מתבצע בתוך 10 דקות. מסקר שערך מכון TNS" ישראל" בקרב 500 נשים בגילאי 15-45, מרבית הנשים שחוו הריון לא יודעות מהן הסכנות של זיהום נרתיקי בזמן ההיריון (72%). מחיר ערכת "ויטסט": 181.45 ₪ למארז המכיל 10 פדים. את ערכות "מיטסט" ו"ויטסט" ניתן להשיג ללא מרשם רופא בבתי מרקחת פרטיים ובכל רשתות הפארם ברחבי הארץ.

../images/Emo240.gif חדש מ-LIFE: סדרת סבונים חדשה לילדים

‏ חדש מ-LIFE: סדרת סבונים חדשה לילדים: סבון הפתעה בתוך השפורפרת ישנו צעצוע הנצמד לדופן האמבטיה; הניחוחות בסדרה: צמר גפן מתוק, בננה ומלון חדש מלייף: סבון הפתעה - סדרת אל סבון נוזלי לילדים ובתוכו הפתעה לילדים – צעצוע למשחק במים הנדבק לדפנות האמבטיה. הסדרה כוללת שלושה ניחוחות בצבעים עליזים: צמר גפן מתוק, בננה ומלון. הסבון מותאם לילדים ומכיל תמצית קמומיל ואלוורה. בתום השימוש בסבון גוזרים את השפורפרת ושולפים מתוכה את ההפתעה. ההפתעות הן דמויות שונות מעולם המים, בהם: חתולי ים, לוויתנים וסוסי ים. על גב האריזות שיר בחרוזים: מי שוחה לו בסבון? לויתן שמן – דובון, או אולי דולפין נחמד מחייך לכל אחד? אמא, אבא חיש עוזרים קצה שפורפרת גזור-גוזרים חבר חדש לכל אחד לאמבט נוסיף מיד! מחיר: תכולה: 230 מ"ל. יצרן: א.ל ארמן מחיר: 13.99 ש"ח להשיג בסניפי סופר-פארם.

kdr

New member
מישהי קיבלה חבילה מהדוד ?

מאז גילוי הסבון, אני משתמש במוצר הבסיסי והפרימיטיבי. סבון משמן זית טבעי. 5 ש"ח לקוביה גדולה. להשיג אצל החכמים (שווקים בכפרים).

עכשיו חזרתי מהסופר פארם

הריחות של השמפו הזה מדהימים! אחד - אחד. טוב, נו... קניתי (באמת טובים. היום אנסה עם הראל את אחד מהם ואדווח)....

אני אשמח לשמוע איך הוא

אני מחפשת סבון טוב שיהיה נוח לילדים להשתמש בו לבד (כיום אנחנו משתמשים בCrema שהוא בין סבון לשמן אמבט, אבל הוא מגיע בבקבוק ולילדים זה לא נוח.

נועם@בת

New member
רק אני חופפת לילדים בשמפו שלנו?

ומתרחצת (עוד לפני שנולדו הילדים) בסבון תינוקות? בתיה

../images/Emo240.gifסופר פארם- happy sale

סופר פארם, ממשיכה במסורת ה- happy sale ופותחת את 2010 בחגיגת הנחות בכל מחלקות החנות. ה-happy sale המסורתי יתקיים לאורך כל חודש ינואר ואלפי פריטים ימכרו בהנחות של עד 70%, כאשר בשבועיים הראשונים יוצעו מבצעי 1+1 על מגוון מוצרים מהמחלקות השונות: קוסמטיקה, בית מרקחת, טבע, בישום, טואלטיקה, מוצרי תינוקות ועוד. מוצרים במבצע לדוגמא: קוסמטיקה, בישום וטיפוח: 1+1 על מגוון מוצרי האיפור והטיפוח של לייף, ניוואה, לוריאל, מייבלין, ג'ייד, סופט טאץ, אהבה, גרנייה, רבלון, ד"ר פישר, פופה, נטרוגינה, קרליין ועוד עד 70% הנחה על מגוון הבשמים שבמבצע: הוגו בוס, DKNY, CK, אסתי לאודר, ג'ורג'יו ארמאני ואחרים בית מרקחת וטבע רינוקס- תרסיס עדין לאף על בסיס מי ים להקלה במצבי גודש באף או יובש בנחיריים, כולל מתיז ייחודי המותאם לתינוקות במחיר מבצע 29.99 ₪ במקום 39.99 ₪. סטרפסילס- עזרה ראשונה לגרון כואב באריזת חיסכון חדשה. מד חום דיגיטלי של לייף במחיר מבצע 18.99 ₪ במקום 26.99 ש"ח מגוון פלסטרים ומוצרי חבישה של לייף 1+1 כללי: סבון פלמוליב נוזלי 500 מ"ל במבצע 1+1 הוואי שמפו או קונדישנר 400 מ"ל במבצע 1+1 צבע לשיער קולסטון קיט או נטורל 1+1 קרם לחות לשיער ללא שטיפה של כיף 1+1 משחת שיניים קולגייט ג'ל משפחתי או הרבל 1+1 תרחיץ פנים לייף 1+1 ועוד רבים להשיג בסניפי סופר-פארם.

../images/Emo240.gif סדרת מרקים עשירים חדשה של קנור

קנור - מותג הקולינריה הבינלאומי המוביל, מבית יוניליוור מרחיב את סדרת המרקים העשירים המצליחה, עם שלושה טעמים חדשים עשויים מרכיבים טבעיים בלבד, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, חומר משמר וצבעי מאכל. שלושת המרקים החדשים הינם: מרק עשיר עוף עם אטריות, מרק עשיר שעועית, מרק עשיר ירקות עם דגנים. המרקים עשויים מרכיבים טבעיים בלבד, ללא תוספת חומרים משמרים ומונוסודיום גלוטומט וללא צבעי מאכל. כמו כן מושק מרק עשיר מינסטרונה עם מתכון חדש ללא מונוסודיום גלוטמט, חומר משמר וצבעי מאכל. המרקים מתאימים להכנת כ- 4 מנות ומוצעים במחיר ממוצע של כ- 9.5 ₪. שלושת המרקים הועברו לטעימה בפנימייה של הילדים שלי ונרשמה התלהבות אמיתית. הם ציינו את המרקם הסמיך והעשיר ואת התיבול המדויק.

kdr

New member
מחיר מעולה ! עולה כמו גלון כלור !

במקום 4 מנות מקבלים 4 ליטר. טעם דומה, הרכב כימיקלים דומה, מחיר דומה. אז מה שונה ? אני מבשל סיר ענק עם עצמות עוף, פלח דלעת, גזר גדול, בצל, שורש סלרי, כפית מונוסודיום גלוטמט. מוציא את העצמות ומרסק הכל במוט. נרשמת התלהבות אמיתית (באמת) בכל פעם. המחיר ? המים עולים יותר.

אחחחח... יגאל יגאל יגאל ...

אם יש מישהו שיכול למרוח לי חיוך גם מתוך בכי זה רק אתה. מטורפת עליך! בכל פעם שאני מעלה ידיעה אני מדמיינת לעצמי איך תגיב... ואתה כל כך לא מאכזב. גאון, כבר אמרתי ...

kdr

New member
ראיתי מה קרה כשלא הגבתי.

אני עוד מפחד לקבל חשבון מהפסיכיאטר. חוץ מזה, עזבי אותך, איך בשלנית כמוך מסוגלת להלל אבקות תעשייתיות ? זה כמו לתת לך לטעום בונזו ולמצוא למחרת כתבה מהללת ומשבחת את המרקם.

למעלה