ות הפופ - 23.9

X Offender

New member
../images/Emo47.gif מדונה ולולה בהשקת MG ב NYC ../images/Emo47.gif

מדונה ובתה לולה השיקו השבוע את קולקציית MATRIEAL GIRL שעיצבו עבור רשת חנויות מיסיס בארה"ב הקולקציה מורכבת מאלמנטים מהאייטיז בשילוב עם ביגוד עדכני, את כל הקולקציה עיצבו מדונה ובתה עבור נערות ארה"ב בשיתוף עם חברת מיסייס , הפנים של הקולקציה הזו היא הדוגמנית טיילור מומסאן

X Offender

New member
Outtake חדש מקולקציית ../images/Emo23.gif D&G

אמנם פוטש מאד אבל עדיין מהמם בטירוף !

X Offender

New member
פירסומת של D&G שצילמתי בבולגריה ../images/Emo13.gif

אתמול חזרתי מחופשה בת שבוע בעיר בורגאס בבולגריה , באחד הביקורים שלי בקניונים באיזור נתקלתי בפוסטר הזה שהיה בתוך חנות למשקפי שמש
חבל שהיה סגור רציתי להרים אותו בשושו

2Dirrty4U

New member
חברה שלי הייתה שם כשהם עוד עשו את ההכנות

לבואה של מדונה, אבל היא לא נשארה לחכות עד שהיא תגיע...

theone24

New member
תמונת פרומו חדש למאריה קארי.

לכבוד צאת אלבום הקרסימס החדש.

theone24

New member
וכך היא באמת נראית בימינו../images/Emo26.gif

אין ספק,כמעט לא רואים הבדל... התמונה צולמה אתמול או שלשום שהיא הגיעה לנמל התעופה LAX. עכשיו, שלא תחשבו שאני מפרסם זאת רק בשביל לרדת עליה (טוב, לא רק
) אבל זה מצחיק בעייני שהיא עדיין מנסה לשווק את עצמה כבימבו עם החזה הגדול שלובשת בגדים קצרצרים - תדמית שהיא רוכבת עליה מאז שנת 2000,כאשר במציאות היא כבר לא כל כך ככה. במידה שהיא אכן בהריון (ואין לי מושג למה היא לא חושפת אם מדובר באמת או שקר) יכלו לקחת את כל נושא הקריסמס למקום מאוד משפחתי שהרבה אמריקנים מלוקקים יכלו להזדהות איתו בחג הזה. נו,מילא...

אני מת עליה אבל באמת שתשאר את ההיריון!

ובקשר לאלבום הקריסמס - אני נגד. כבר היה לך אחד בשיאך הווקאלי והלוגי,למה להרוס?

candyheart

New member
היא נראית רעבה../images/Emo6.gif

אבל האמת שממה שרואים פה אין לה בטן של הריון...חזה ופנים כן.

2Dirrty4U

New member
../images/Emo122.gif

לדעתי כל זה מגיע כבר לרמה של חוסר כבוד עצמי שלה כלפי עצמה. אם כל הכבוד היא כבר לא בת 20, היא כבר לא כזאת רזה, וכל המאמץ להיראות כוסית וסקסית כל הזמן הופך להיות ממש מגוחך ופתטי.. חוץ מזה זה כל כך שקוף וברור שכל זה פוטושופ ותו לא

Music Man XD

New member
חבל שהיא לא עובדת בגישה של:

"כן, עליתי במשקל, אני שמנמנה ואני אראה לכם שגם ככה אפשר להיראות טוב ולהצליח!" אלא בגישה של: "הצר ככל יכולתך!"

למעלה