שכחתי מזה לגמרי! תשובה ../images/Emo27.gif
הקליפ של Why don't you love me היה אכן מפתיע ולא רגיל. קצת ביאס אותי בהתחלה כי זה לא מה שאנחנו רגילים. ובעצם אחרי כמה פעמים שציפיתי בקליפ [את השיר הכרתי אולי לפני שנה
], הבנתי שזה בעצם באמת לא ביונסה הרגילה, כי ביונסה הרגילה מוציאה קליפים משעממים
כן, רק If I were a boy הגאוני ו-Single Ladies המהפנט מוצלחים. אולי גם Sweet Dreams שאני אוהב [למרות שאין בו משהו מיוחד]. והנה ביונסה מגיעה עם הקליפ הכי לא צפוי, הכי לא הסגנון שלה, שזה מתחבר עם שיר שלא הרבה הצליחו להתחבר אליו בהתחלה. אני אוהב את האיפור הנמרח, את השמפניה עם הזיתים, את אמבטיית הקצף, את הגראמיז, את הביצ'יות ובכלל קליפ צבעוני, שלי אישית, אף פעם לא נמאס ממנו. בקשר לעישון - גם אני לא התלהבתי
הגראמיז - אני חושב שמותר לה. ביונסה מעריכה את המקום שבו היא נמצאת והיא כל הזמן מודה לכולם, אז במעמדה היא יכולה להשוויץ קצת עם מה שהיא הרוויחה בזכות עצמה. אגב, סאשה פירס זאת לא BB, זאת הדמות שהיא יצרה לעצמה לקראת האלבום השלישי. בעצם האישה שרוקדת ב"סינגל ליידיס", עם הפאה, נעלי העקב, הכפפה, והגבות העבות - זאת סאשה. תאורטית. בפועל כל ביונסה שמזיזה את התחת עונה על ההגדרה של סאשה
עכשיו, גם אני אוהב מאוד את החלק של I Am, הוא בהחלט מוצלח מאוד, וכל שיר בו עושה לי טוב. ממש ממסטל
זאת אכן האמת שלה והיא הוכיחה את זה, כי היא נתנה לצד הזה סוף סוף להתשחרר. אבל היא כנראה תפסיק עם זה כי זה פחות תופס, ותמשיך עם הביונסה כמו שמכירים אותה - סקסית, קופצנית, נועזת. זה סימן ההיכר שלה. איתו היא תמשיך כי עם זה היא מצליחה. היא אמנית בידור
מה שכן, זה מבאס. השירים ב--I Am היו נהדרים [Satellites, Ave Maria, Smash Into you, Disappear ויש עוד]. יש לביונסה קול מהפנט שעם השירים האלה היא סוחפת
אתה צודק. בכל מקרה, נחכה ונראה מה יהיה.