ות הפופ - 23.9

theone24

New member
../images/Emo240.gifות הפופ - 23.9

אין הרבה,באמת SLOW NEWS DAY כמו שאומרים...

theone24

New member
אמריקן איידול - השופטים נחשפים.

אולי שמעתם ואולי לא... השופטים הסופיים של העונה החדשה נחשפו והם: רנדי ג'קסון,ג'יפר לופז וסטיבן טיילר. בנוסף לכך,העונה משתתפים יוכלו לשיר בסגנון שלהם, ככה שכל זמרי הרוק ישירו רוק,זמרי הפופ ישירו פופ וכן הלאה. לא מכריחים אותם לשנות סגנון. בנוסף,לא יגיעו זמרים אורחים וישמשו כמנטורים למשתתפים. אם זאת,העונה ידחפו את המשתתפים להיות טובים בכל דבר (שירה,ריקוד,הופעה וחזות) על מנת לטפח אותם ולהכין אותם ליציאה מהתוכנית לעולם המוזיקה.

HanAn189

New member
אחלה שופטים ../images/Emo13.gif

בהצלחה להם ולעונה העשירית

SixtyNine69

New member
ואי חזק חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

candyheart

New member
השופטים נחמדים

למרות שאין תחליף לסיימון. אבל לא אהבתי את השינויים שבתוכנית. "המשתתפים ישירו בסגנון להם"-כמה מהביצועים הטובים ביותר בתוכנית היו שזמרים יותר רוקרים לקחו שירי פופ והפכו אותם ליותר אפלים ,או הפכו שירים קצביים לבלדות...ממש אהבתי את זה.עכשיו כשכל זמר רוק ישיר רוק וכל זמר אר אנד בי ישיר אר אנד בי,זה יהיה משעמם וצפוי. אני אתן לתוכנית צ'אנס,אבל אני עדיין מקווה שהאקס פקטור של סיימון קאוול יגיע לישראל כדי שאוכל לראות גם אותו.

theone24

New member
ביונסה - סינגל חדש עוד 3 שבועות.

למרות שהיא עדיין בשלבי ההקלטה לאלבומה חדש,יש מצב שדיוות הR&B תחזור מוקדם מהצפוי לעסקים. לפחות כך אומר המפיק Los Da Mystro. (הציוץ
) וכן,הוא הבהיר ש B מתייחס לביונסה. נחכה ונראה.

HanAn189

New member
OMG ../images/Emo2.gif

עשית לי את הערב יוסי
She about to kill the game again - אמן! מחכה.

2Dirrty4U

New member
ביונסה חמודה והכל...

אבל באמא שלי שהיא צריכה לקחת חופש של איזה שנתיים (אוקיי, מינימום שנה וחצי) ופשוט לנוח! בלי להוציא את כל הרצועות באלבום בתור סינגלים, בלי לצלם כל שלישי וחמישי קליפים, בלי להוציא 5 מהדורות מחודשות מהאלבום, בלי להצטלם לאלף ואחת פרסומות - פשוט לנוח! זה יעשה לה ולקריירה שלה רק טוב! כנ"ל ריהאנה.

Music Man XD

New member
לפי מה שהיא אומרת

אחרי זמן קצר של חופשה היא משתעממת והיא מרגישה צורך לחזור לעבוד וליצור. לא כולם אוהבים את החיים הטובים כמו כריסטינה

Music Man XD

New member
../images/Emo2.gif

איזו הפתעה! כמובן שזו רק שמועה בינתיים, אבל זה בכל זאת מפתיע!

HanAn189

New member
אבל אני באמת לא מבין אתכם.

נגיד ומה שהמפיק הזה אומר נכון, ביונסה תוציא סינגל מאלבום חדש בדיוק שנתיים מאז האלבום האחרון. צריך לעשות מוזיקה לא? ביונסה לא עשתה משהו חדש כבר המון זמן.

HanAn189

New member
תיקון,

בדיוק שנתיים מאז שהיא הוציאה סינגל ראשון מהאלבום האחרון.

Music Man XD

New member
ikr?

זה לא ממש צפוף כמו ריהאנה למשל.. זה סבבה לגמרי
אני לא יכול לחכות לאלבום החדש! נראה לי שאני ואתה היחידים כאן שמחכים לו בקוצר רוח

HanAn189

New member
../images/Emo45.gif מה הייתי עושה בלי סאפורט ../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif

למעלה