S v e t k A

New member
מה פתאום...אתה לא גזען בכלל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבר ראשון-הכללה מיותר ולא נכונה... "הכושים" הם עם נהדר ויפה
דבר שני- אין לי משו להגיד חוצמזה שמגעיל אותי כל ההכללות של האנשים על עמים/ אנשים ששונים מהם בכל צורה שהי...אם זה באופי או במראה חיצוני...

Vrock

New member
רק רגע.

יש לי שתי נקודות לא סגורות. 1. הכושים אינם עם. 2.להכליל לטובה זה אותו דבר כמו להכליל לרעה. אם יש משהו אחד שבו אפשר להכליל על כל הכושים הוא שהם אנשים בדיוק כמונו למרות מנהגיהם השונים.

אני לא מבין למה כל פלוץ קטן

זוכה פה ליחס כאילו הוא איזה הוגה דעות קדוש. בסה"כ ילד וראייטי מוכה שבטח ראה את אמא שלו בוגדת באבא שלו עם כושי בסלון ונעלב
תגחכו, תצחקו, תסגרו ת'הודעה ותמשיכו בחיים שלכם. הוא לא שווה את האנרגיה שאתם מבזבזים בהקלדת תגובה.

maxim1991

New member
עם היו לך קופים בשכונה שכל הזמן

היו מקללים אותך צוחקים עלייך וזורקים לך אבנים על הראש לא הייתה מתאצבן עלייהם רצח? וחושב שהם מיתרים כי כל מה שהם ושים זה לקלל ולהרוס?

ברור שהייתי שונא אותם

אבל רק אותם, ולא מתנהג כמו נאצי מסריח...הייתי מספיק בוגר כדי לדעת שאחד, שניים, שלושה או עשרים אנשים לא מעידים על עדה שלמה של מאות אלפי בני אדם. אני חושב שאני כבר יודע פחות או יותר מי הבנאדם הקטן והעלוב שמתחבא מול המסך כרגע. ילד כאפות נמוך ושמן שמקבל אבנים בראש והולך לבכות לאמא במקום להחזיר מלחמה..ואז פורק את כל התסכולים שמצטברים אצלו באינטרנט, בחברת אנשים שיהיה להם קל להזדהות עם מה שהוא כותב. חתיכת פחדן מושתן שמסתתר מאחורי מודם ומקלדת, במציאות אתה כל כך אפס שאין לך ת'אומץ לבוא ולהגיד את זה ל"כושי" בפנים, כי תקבל ממנו עוד מכות. אל תגיב לי אפילו, קח ת'ניק שלך ותעוף מפה.

SeRiAl KiLlErit

New member
אז בעצם מה שאתה טוען

זה שמכול חברה יש אנשים רעים? כלומר גם אצל הערבים יש אחוז גבוה מאוד של אנשים רעים וחסרי לב אבל יש גם את הטובים, הנורמאלים? שלא יהרגו אותך ? זה מה שאתה טוען? ואגב בקשר למקסים? סתם משעמם לו, ואתה לא חייב להגיב לו

maxim1991

New member
אני לא שמן

והחזרתי מלחמה!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז ברחתי!!!!!!!! כי הייתי בעיר אחרת ואם היו חוטפים אותי ואת חברים שלי?

SupermanZW

Well-known member
חחח פחדן

"ואם היו חוטפים אותי ואת חברים שלי?", הרי טענת שאלה היו קופים, מעולם לא היה מקרה בו נחטף ילד ע"י קופים (וגם לא ע"י ילדים אחרים), אגב, אתה פרנואיד או סתם פחדן? נראה שאתה מאוד מפחד מ"כושים" אפילו כשאתה עם החברים ה"אמיצים" שלך.

למעלה