חיחיחי לא נורא
F FiShA New member 11/10/04 #27 חחח אני זזתי..הרבה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ביי ביי המשך יום נעים=]
A Angel lips New member 11/10/04 #33 דווקא שמעתי שלא היה משהו בחילות הזה שרוב דברו שם לתפקידים לבנים ואת התפקידים של הבנות קיפחו קצת...
A Angel lips New member 11/10/04 #30 אף פעם לא הבנתי תתירוץ הזה אמילי... מההקשר בין מחזור וכל השאר חחחחחח
M M a r U s k A New member 12/10/04 #58 את גם לא רוצה להבין! כשאני מקבלת מחזור זה לא היום שלי! אני נראת בערך ככה לפעמים הרבה יותר גרוע!
A Angel lips New member 11/10/04 #29 אוי לא יפה!! מה את שמחה שהן באו ללמוד? יענו זה לא הפאקצות מהכיתה, זה חברות... גם אני לא הייתי ביום החילות הזה, אמרתי למחנך שיש לי חוג בערב ואני לא מפספסת ומהיום הזה חוזרים בערך ב7 או 8 בערב...
אוי לא יפה!! מה את שמחה שהן באו ללמוד? יענו זה לא הפאקצות מהכיתה, זה חברות... גם אני לא הייתי ביום החילות הזה, אמרתי למחנך שיש לי חוג בערב ואני לא מפספסת ומהיום הזה חוזרים בערך ב7 או 8 בערב...
V v o d k a New member 11/10/04 #46 חן.. שמתי לב שאת ממש קשורה לחוגים שלך.. את אף פעם לא מפספסת אותם!
F FiShA New member 11/10/04 #14 המסר הבא פונה לקהל של חדשים בפורום!!! א=ז=ה=ר=ה!! .. אני מזהירה אותכם מפני********* שלא יהיה מאוחר מדי!
המסר הבא פונה לקהל של חדשים בפורום!!! א=ז=ה=ר=ה!! .. אני מזהירה אותכם מפני********* שלא יהיה מאוחר מדי!