moon and sun

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

חברים!!! חזרתי!!! לא יודעת אם שמתם לב בכלל אבל לא הייתי כאן בשבוע-שבועיים האחרונים כי ממש לא היה לי רגע פנוי כדי להתקרב למחשב. עכשיו אני פה! סיימתי לעבוד אתמול ועכשיו יש לי שבוע חופש לפני הלימודים (אגב, מרינה!!! אני מתחילה ביום ראשון
). אז הינה, חזרתי שוב עם שרשור הבוקר טוב שלי. שיהיה לכולם יום מקסים ונפלא. בהצלחה לכל נבחני הפסיכומטרי!

Mrs James

New member
איייי איזה חכמה אני!!

יש לשיכבה שלנו היום יום חילות ולא רציתי לנסוע! אף אחת מהחברות שלי לא נסעו...חחח אז אני הייתי הכי חכמה התקשרתי למחכנת שלי ואמרתי לה שקיבלתי מחזור ואני לא יכולה להגיע...חח לעומת זאת כל שאר החברות שלי שלא נסעו ליום חילות קיבלו טלפון מהמחכנת לבוא ללימודים רגילים!...חיחיחיח איזה חכמה אני

FiShA

New member
מה בגלל שאת כאילו "קיבלת מחזור"

אז את לא באה כאילו היא נותנת לך לא לבוא אם את מקבל מחזור????

Mrs James

New member
כן

כי שנה שעברה כל פעם שלא היה לי כוח לבוא לבית ספר הייתי אומרת לה שקיבלתי מחזור ויש לי כאבי בטן בלתי ניסבלים..חחח אז זה גם מה שאמרתי לה הפעם היא בטח חושבת שיש לי בעיות במחזור

Mrs James

New member
חחח

מילא יום לימודים משעמם...ולומדים רק 4 שעות! וכל זה היה לא להתחמק מיום לימודים אלא לא לנסוע ליום חילות....חחח

moon and sun

New member
אני דווקא נהניתי שם

היתי שנה שעברה או לפני שנתיים, לא זוכרת בדיוק. היה ממש נחמד לשמוע על כל החיילות, מה עושים שם וכו'. חבל שלא נסעת.

Mrs James

New member
הצבא לא ממש מעניין אותי

אם זה היה תלוי בי לא הייתי נוסעת לצו שיש לי עוד יומיים אבל הכל בגלל ההורים שלי שרוצים שאני יתגייס

Mrs James

New member
אני לא רוצה

אבל בשביל לא לאכזב את ההורים שלי אני ילך
למרות שאני ממש רוצה לצאת על רפואי ויש לי סיכוי

FiShA

New member
אני גם לא הלכתי לבצפר.. חח אני עוד

מעט יוצאת לא היה לי כוח ללכת לבצפר=/

FiShA

New member
לפגוש אותם ליד בצפר ולשבת

איפו שו חחחחחח ואז אני נוסעת למכון כושר באיזה כיתה את?.

למעלה