322

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif322../images/Emo58.gif

מישהו מוכן בבקשה להגיד לי מה התסריטאים לקחו?!?! מה הולך פה?!?!?!?!!? לא יכול להיות שניית'ן מת!!!!1111 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש להשמיד את התסריטאים! מהרגע שרייצ'ל התחילה לשתות ידעתי שהיא הולכת למות בתאונת דרכים [כל החריקות האלה די אמרו את זה] אבל למה את קופר?! וניית'ן?!?!?! פאק. אם לא תהיה עונה 4, הם ימותו. [תהיה עונה 4, נכון?] וגאד דאמט, רק פייטון לא נכנסה להיריון בפרק הזה? [חעחע, בטח בעונה 4 מגלים שהיא בהריון מג'ייק.
] עכשיו אלך לרצוח את התסריטאים. יום נעים.

koya1

New member
ת'כלס..../images/Emo58.gif

זה יהיה קצת מצחיק אם פייטון תהיה בסוף זאת שבהריון.. ולא אף אחת מהדמויות שהראו כביכול שהן בהריון..

kokomoko5

New member
צודקים....

אני ראיתי ת'פרק ופםשוט ישבתי בשוק..... חצי מתים וחצי בהריון!!!!!!!!! מה קורה שם?????? רציתי שיהיה סיום ככה טוב ושמח..... עכשיו, אם הם לא עושים עונה רביעית הולכים להרוג אותם.... מה זה הדבר הזה????????

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

הו כ"כ מתאים להם להכניס את פייטון להריון. [ואז גם כל הקטע אצל ג'ייק...] דווקא נראה לי שרייצ'ל...

TALUSH222

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא בטוח.. הוא רק קפץ למים בשביל להציל את קופר

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

לדעתי הוא מת. הקטע שהצמיד צף... חוץ מזה, מתאים לתסריטאים לעשות כזה דבר אחרי מה שהם עשו לקית'. [איבדתי אמון בהם. הם תסריטאים מדהימים. אבל הם רצחו לי את קית'. וזה לא נחמד בכלל.] לדעתי, קופר ניית'ן ורייצ'ל מתים.

../images/Emo58.gif נו באמת..

מה, הורגים 4 אנשים באותה עונה? אני מרגישה כיאילו אני רואה ערוץ ויוה... הם הורסים את הסדרה אם נייתן ימות.

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

פרק כל-כך חזק! בכל המובנים! 2 בנות בהריון?! כל המשולש פייטון-לוקאס-ברוק חוזר בענק! פשוט אדיר! נכון הקטע שפייטון אמרה לברוק אמרת בטריק שאת לא מתגעגת אליו ואז ברוק החטיפה לה סטירה ואמרה לה משהו זה היה קטע כל-כך חזק.. ראיתי את הפרק פעמים והלב שלי פשוט עצר שהיה את הקטע הזה.. נשמע דפוק אבל המשחק של סופיה בוש היה כל-כך אמין! גם בסוף שהיילי צועקת ניית'ןןן זה גם היה חזק..! פרק מצויין! וחסר להם שהם לא עושים עונה רביעית! לא רק בשביל לסגור קצוות! עונה מלאה! כי זאת סדרה מדהימה!!

עונה 4-יש ספוילרים?? ../images/Emo58.gif

למישהו יש ספוילרים לגבי עונה 4? ומה עם הפרק שאמרו שיהיה? לא הבנתי כלום מהפרק האחרון, הוא היה כל כך מוזר! מי באמת בהיריון? מי כתב את הגרפיטי על דן? מה רייצל אמרה לקופר? ואיך נייתן נלכד באוטו?? וואו, כמה שאלות....זה לא עוזב אותי...

מה ענק בזה? ../images/Emo58.gif

זה חרא. זה משעמם. עברנו על זה כבר, נקסט. דיי עם המשולש הזה כבר! זה משעמם! כל העונה פייטון בוכה על ג'ייק, היא מקבלת את ג'ייק ופתאום רוצה את לוקאס? לתסריטאים נגמר החומר לדעתי.

dalida1988

New member
../images/Emo170.gif

הסדרה מדהימה---אולי בעונות הראשונות... וגם הרוב זה בפרקים האחרונים כל העונה הזאת הייתה משעממת תחת רק בפרק ככה 17-18 הם חזרו לעצמם איכס לאא אהבתי בכלל

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה 3

לא יודעת למה, אבל זה לא עשה לי יותר מדי. אולי פה ושם צמרמורות. אבל הפרק שפייטון נוסעת לג'ייק עשה לי את זה הרבה יותר. דב יצאה פה מלכה! איך שהיא סיפרה לו.. אחח... גדול גדול. לא מבינה מה הקטע של דן וקרן פתאום. קצת קריפי

מי אמר ../images/Emo58.gif 322

שהם מתים בכלל? מאיפה הגעת לזה? לדעתי אף אחד לא מת.

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מי מי עושה כזה דבר????????? למה לסיים את העונה בטעם כזה רעעעעעעעעעעעעעע יואו גם ככה החלומות של נייתן עשו רע אז הוא עוש בסוף מתתתת אני ממש מקווה שהוא לא מת ושהוא רק נתקע שם... ושקופ וריצ'ל רק מתיםםםםם אמא אין מצב בעולם שאני נרדמת עכשיו

למעלה