לאלונה!!!

python 4

New member
אל תתני לי לקלקל לך את השמחה..

אחותי חוגגת היום 30 (שלושים!) ואני, בסה"כ שנתיים פחות ממנה לוקה עקב כך במשבר גיל חמור. כל היום מנסים לעודד אותי, וזה לא הולך. החיים מתקצרים! ובנימה אופטימית זו, שוב מזל טוב!

מזל טוב לאחותך../images/Emo140.gif

גם לבן הגדוללי היתה היום יום הולדת (23.1) ביחד איתי והוא בן 29, ולא מדוכא כמוך, אז קדימה תתאושש ותעודד כי יש חיים אחרי גיל 30 אז בטח אחרי 28. אז תתעודד לפני שהמזירים בתשובה יתפסו אותך גם כן

בּני

New member
אלונה- המון המון מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

שנת חתולים ותחבורה ציבורית שכל משאלותיך יתגשמו והמון המון
ואני לתומי חשבתי שב-12:40 אני אהיה הראשון...

ronmerav

New member
לאלונה

מזל טוב והרבה אושר עם החתולים, האוטובוסים וחוש ההומור. הצחוק יפה לבריאות!

המון תודה לכולם כולם

ממש ממש לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווולם

שַׁי

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo142.gif קצת באיחור,אבל איחולים

לבבים, יום-הולדת שמח ומאושר
וכמו שכבר כתבו אחרים - שִׁמרי על חוש ההומור הנהדר

powo

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo108.gifיום הולדת שמח../images/Emo54.gif../images/Emo48.gif

טיפה מאוחר אבל המון מזל טוב

tootbanana

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gifמזל טוב!../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב ויום הולדת שמח!!!!

python 4

New member
מזל טוב אלונה!../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

היום גם לאחותי יש יום הולדת! מי יתן ותסעי בליילנדים רבים (שיחזרו בקרוב לשירות) ותגדלי הרבה חתולים באושר ועושר עד קץ הימכים. אגב, בדיוק בעוד שלושה חודשים מאתמול יש לי יום הולדת, 28. רק שזה לא בדיוק יום הולדת - מכיוון והוא נופל שלושה ימים אחרי יום השואה ושלושה ימים לפני יום הזכרון, ובשל גילי המופלג, החלטתי לציין השנה ב- 22 לאפריל את יום הזכרון לנעוריי האבודים. במקום נרות אני מדליק משואה, ובמקום "יום הולדת שמח" אני מבקש לשיר לי "היינו ילדים וזה היה מזמן". ממש עצוב.

../images/Emo108.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

מזל טוב, אלונה, ממני וממלך החתולים!

למעלה