לאלונה!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo49.gifלאלונה!!!

אמנם יש עוד כמה דקות אבל כבר אפשר להגיד: מזל טוב ליום ההולדת!

rachelea

New member
../images/Emo49.gif וכל הטוב לאלונה../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

איך אריק חטף ממני את ההנאה לברכך ראשונה. אני נשארת ערה, חושבת להיות הראשונה, והנה אריק מקדים אותי (בטח חיכה לרגע זה כדי לברכך ראשון (והרי יש עוד מספר דקות).

בּני

New member
רחל

לפי כל הכללים המקובלים (ebay וכאלה) את הזוכה במכרז היומולדת של אלונה...

itzm

New member
מזל טוב ! ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

אני מקווה שתמשיכי לנסוע בלילנד !! מצרף 2 קישרים 1) מוזאון התחבורה האירי מספר על הלילנד ! 2) קישור לאיבי אני יודע שזה לא הדגם המדויק שאת כל כך אוהבת אבל הוא די זול ועם קופסא מקורית !!

../images/Emo51.gifהאירי זה לא הדגם המוכר לנו

אבל יש עליו את הסמל שאני מתה להשיג

itzm

New member
אני רואה שזה לא דומה לתמונה של

האוטובוס שלך אבל היה לו את הסמל וזה האוטובוס היחיגי שראיתי עם הסמל אז שמתי אותו בהודעה

100% זה ממש חמוד מצדך

אני פשוט ציינתי שזה אוטובוסים שלא הכרתי, אבל 'הסמל הוא הסמל הוא הסמל' מה זה מתה להשיג את הסמל הזה

itzm

New member
מצאתי אני בשוק ../images/Emo12.gif

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6755&item=2455312807 מקווה שתצליחי במיכרז !!!!!

itzm

New member
ועוד משהוא קטן !!!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2220397141&category=3628 בהצלחה כללית !!

../images/Emo51.gif לך ../images/Emo140.gif

אבל אני מחפשת את כל הסמל, הנמר לבד לא אומר לי כלום, ואת המחזיק בערך יש לי (דומה) בכל אופן זה מקסים מצדך שהפנית אותי ללשם, יש איתי עוד בעיה, אני לא מתעסקת עם המכירות הללו. גם כי אני מעמידה לעצמי גבולות וגם בגלל שאני פוחדת להתעסק עם גורמים שאני לא מכירה. פרמיטיבית

דרמסלה

New member
../images/Emo79.gif הו, אלונה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חתלתול אחד הופיע בא מעץ שבשדירה, הוא הביט בשקט לעברה. היא על הספסל יושבת ושקועה בחלומות, ועיניה אט נעצמות. (שמרית אור)
ליילנד, שתאיר לך ה -
את יומך, והשיר ימלא ברון את ליבך. מזל טוב ויום הולדת שמח

JAMES DEAN

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo49.gifל-אלונה ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב אלונה עד 120 שנה.

../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif על האיחולים

ועל החתולים. פיתון, אם אתה מתחיל לעשות עצרות זיכרון לימי ההולדת שלך, אז מה אני אגיד? אל יאוש כל החיים היפים עוד לפניך, ואל תגיד שאין לך אוספים, מה עם כל הסינדרלות

למעלה