H hazelnut New member 4/4/06 #1 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
H hazelnut New member 4/4/06 #3 ../images/Emo26.gif 2nd call - rapport קריאה שנייה להצעות קולעות וקליטות עבור rapport!!! בינתיים יש לי "קשר אוהד" אבל אני בטוחה שאי-שם בעולם המילים, קיימת אפשרות תרגום מוצלחת יותר אז, הנה יוצאת קריאתי השנייה להצעות פליזזזזזזזזזזזזז
../images/Emo26.gif 2nd call - rapport קריאה שנייה להצעות קולעות וקליטות עבור rapport!!! בינתיים יש לי "קשר אוהד" אבל אני בטוחה שאי-שם בעולם המילים, קיימת אפשרות תרגום מוצלחת יותר אז, הנה יוצאת קריאתי השנייה להצעות פליזזזזזזזזזזזזז
F Fanja New member 4/4/06 #5 לא. קשר אוהד אוהד זה הכי טוב. בכל מקרה, לפחות במיליה המקצועי, קוראים לזה ...... רפור(ט).
F Fanja New member 4/4/06 #7 בחוגים המקצועיים כן. אם זה לקהל רחב אולי הייתי בוחרת ב"קשר אוהד" "קשר תומך" או אפילו "קשר טוב".
F Fanja New member 5/4/06 #11 לא מדובר בהבנה הדדית. אלא ביצירת תחושה אצל האחר שאתה קשוב לו ומבין אותו.
H hazelnut New member 5/4/06 #9 בהמשך לתשובותיכן, אולי אלך בכ"ז על ראפור (מנוקד, כאשר אחרי המופע הראשון אכתוב RAPPORT בסוגריים). נראה לי שזה הרע במיעוטו רב-תודות
בהמשך לתשובותיכן, אולי אלך בכ"ז על ראפור (מנוקד, כאשר אחרי המופע הראשון אכתוב RAPPORT בסוגריים). נראה לי שזה הרע במיעוטו רב-תודות