../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

בנות, אל תתביישו במה מה שאתן.
תעשו רק מה שאתן רוצות לעשות ולא מה שהאחרים רוצים שתעשו. תהיו מה שאתן רוצות, ולא מה שהאחרים רוצים שתהיו. אבל באמת.
תואהבו, תינשקו, תחבקו, תחלמו, תעשו, תשמחו, תחייכו, תינשמו, תחיו.
תחיו כול רגע בחיים, אל תחשבו "מה האחרים יחשבו על זה? לא כדאי לי לעשות את זה בגללם" תעשו מה שאתן חושבות לנכון, תעשו מה שהלב אומר.
החייים יפים, תנצלו אותם לטובה.
שרשור אהבה, אני רוצה לראות אותו מחר מוצף, ברגשות שלכן, חיבוקים. לכולם, לחבר, חברה, משפחה, אקס למי שתרצו. או בסתם מילים יפות.
אני, אני אוהבת את כ-ו-ל-ם.
Не смотри, не смотри ты по сторонам Оставайся такой как есть Оставайся сама собой Целый мир освещает твои глаза Если в сердце живет любовь שיר של יוליה סביצ'יבה. אל תסתכלי, אל תסתכלי לצדדים. תישארי כמו שאת, תישארי עצמך. כול העולם מאיר את עינייך, אם בליבך יש אהבה.

טוב=]

בנות אני אוהבת אותכן מאוד... אתם חלק נכבד מאוד מהחיים שלי.. ואתם עוזרות לי לחייך הרבה:] תודה

איזה תזמון טוב יש לך!../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif

בנות, אני אוהבת אתכן. כ"כ. ואם הייתן יודעות כמה אתן עוזרות לי, אז פשוט הייתן עושות כזה "זה..אנחנו?" אני כמעט תמיד מדברת במסן' לפחות עם אחת מהפורום. שכמעט תמיד מצליחה במהלך השיחה לגרום לי לחייך לפחות איזה ארבעים פעמים. סתם, שתדעו. ובאמת שאני אוהבת אתכן וכאן אני ממש יכולה לראות בנות אמיתיות, מה שחסר לי מאוד בחיים שמחוץ לפורום. כאן אני הכי עצמי שאני יכולה להיות, אני חושבת. אני אוהבת אתכן. באמת. מכל הלב, ולא בשביל להתחנף.
[ועכשיו יש לי אהבה בלב בגללוווווווווווווווו אני פוגשת אותו היום במשחק כדורסלDD: גם אותו אני אוהבת. מאודמאוד
]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאוך, אני כל כך לאהוב אותך../images/Emo23.gif!

את אתם אתם..ביחד
!?!?!?! עאעעא אני כל כך שמחה בשבילךDDDDDDDDDD:
תהני יפה שלי^^

broken winges

New member
אוחח טלם. כל כך נהדר לי שטוב לך.

וחבל לי שאנחנו לא בקשר. אני מניחה שאני לא יכולה לשמור על קשרים בזמן הזה כשאני לא יכולה להיות שם אפילו בשביל עצמי. אבל רק שתדעי שתמיד עזרת לי ותמכת בי ושאני תמיד אזכור את זה. את תמיד תמיד היית שם בשבילי. תודהתודהתודהתודהתודהתודה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo23.gifאז מה

אם אני לא מדברת איתך במסנג'ר או משהו. אני עדיין אוהבת אותך

../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

אני אוהבת את כולכן כל כך. אתן תמיד מעודדות את כל הבנות, וזוכרות בעיה של כל אחת. אתן הסיבה היחידה שאני חיה. אתן נותנות לי להרגיש שאי שם באמת יש מישהו שאוהב אותי, ושרוצה לדעת איך היה היום, ומי אמר לי מה, ולאן אני נוסעת. אתן, ורק אתן, תומכות בעומר ובי. החברות שלי מבית הספר יש אמרו "איכס, המכוער הזה?". אני רוצה לתת לכל אחת חיבוק ונשיקה, ולהגיד שאנחנו לא מוזרות אנחנו מיוחדותD: אני אוהבת את כולכן, ועכשיו אני ממש מרגישה דמעות בגרון.

broken winges

New member
../images/Emo23.gifזוהר אני אוהבת אותך. את ממש

חמודה ואני יכולה להזדהות איתך בהרבה דברים ואני פשוט אוהבת אותך מגחכת קטנה שכמותך :]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifעכשיו התעוררתי../images/Emo122.gif,

אז,
וחיבוקים
ונשיקות
לכולן D: וכל הבנות שכן מכירות אותי
אחרי שנה ומשהו בפורום
הלכתי לאכול מצה עם שוקולד
אני לא מוצאת את הלחם

למעלה