pink slip

New member
מה?? למדתם ביום השואה? ../images/Emo12.gif

וואי, שי"א כותבים את הקטעים זה בטח מהמם... אני מניחה שהן בכלל לא חשבו על זה...

lucy Rigby

New member
אני נכנסת לכאן מידי פעם

והתחשק לי לענות על השאלון שמך? יעל גיל? 17 דמות אהובה בבאג? ג'ס, בגללו ראיתי את העונות 3-4.. צבע גרבייך?צבעוניות עם ציור של איה. ברקע? שירים של הביטלס(בגלל זה הכינוי שלי) האם תאנסי לביטלס את הצורה? היא הלהקה האהובה עלי... באג... תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? דרמה וגרג שיר שתקוע בראשך בשניות אלה?השיר של האקדמיה לצחוק. משפט לאומה? זה הכל הברחשים אשמים. הכל! כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך () בשניות אלו ממש?רק זה. כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? אין לי כח לבדוק צחקת בפעם האחרונה כש... ממופע שנות השבעים.

scoobysnax

New member
ייאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנשים באים ממרחקים כדי לענות על השאלון
וו-הו

Alexis14

New member
הממ.

שמך? נגה. גיל? 14 :) דמות אהובה בבאג? רורי נראה לי.. וטריסטן בעקרון אבל.. וול, אין טריסטן אנימור. אה וגם ג'ס. צבע גרבייך? אדום-כתום-כתום יותר בהיר-צהוב. ברקע? שירים ישנים כזה מהרדיו למטה
מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר? כל הגדוד שלי בצופים :) פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. "מכשירים חשמליים אינם מבזבזים אלקטרונים" [פרקים בחשמל ובכימיה] האם תאנסי לביטלס את הצורה? יאפפ. באג... המהמה. תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? 'דוק' בערוץ 3.. שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? אין שומדבר האמת.. משפט לאומה? תחייכו. כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך () בשניות אלו ממש? 1... חחח הפורום... אה והרגע נפתחה הודעת אייסיקיו מניצן :) כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? 410 ברשימה, 52 אונליין. צחקת בפעם האחרונה כש... הלכתי עם גלעד מכות בשיעור ערבית.. השעה כרגע? 12:55 נראה לי. לא בטוח, כי הורדתי את השעון ובמחשב כתוב 11:55 אבל עדיין לא הזזתי אותו שעה קדימה o_O להתראות. ביי ביי.

משעשע

החלטתי לענות כי אני בן ואני זקן- שזה משהו שלא רואים פה כל יום אז כנראה שתשובותיי תשעשענה אתכם עד מאד וכן- אני חולה גילמור! אז ככה: שמך? פרינגלס פיצה השלישי גיל? 28 דמות אהובה בבאג? רורי כמושא הזדהות, לורלי בגלל השנינות, קירק כי הוא שרוט בשכל צבע גרבייך? לבן כותנה משעמם ועורך-דיני ברקע? עורכי דין מתווכחים מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר?חתולתי היקרה מ' פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. "לבקשה לרישום ולהנחה שהגיש המתלונן, העובד כעצמאי, לעיריית פתח תקווה, במרס 1999, לא צורפו אישורי הכנסה". (מתוך רב המכר: "דוח הממונה על פניות הציבור 2003" ואני רציני.) האם תאנסי לביטלס את הצורה? רינגו ופול לא ממש הטעם שלי, והשאר זו נקרופיליה באג... תכנית נפלאה לצפיה בזוג, ותעשיר את החיים של כל מי שיפתח את הראש ויסתכל. תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? משהו על זונות תאילנדיות קטינות בערוץ 8שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? Better than Ezra- good בגלל שהמלצתי עליו למישהי בפורום זיהוי שירים. אחלה שיר. משפט לאומה? עקירת ישובים - נצחון לשלום כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך () בשניות אלו ממש? סה"כ 5 על שני מחשבים שונים. עבודה, יו נואו. כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? איזה 25 ברשימה, 2-3 אונליין, השאר כבר מזמן לא משתמשים באיי סי קיו, רובנו התחתנו והתברגנו. צחקת בפעם האחרונה כש... י' שלי חשבה שלשלישיה באקדמיה לצחוק קוראים "פומה". השעה כרגע? 17:24, היינו אני מאחר לאסוף את י' מהקניון. להתראות - אחרי זה? לא בטוח...

למעלה