וואו, הרבה זמן לא כתבתי פה...../images/Emo80.gif
מצד שני, אני בדרך כלל ככה- יומיים כותבת הרבה, שבוע לא כותבת, מופיעה פתאום ומדווחת שהרבה זמן לא כתבתי, נעלמת שוב, מופיעה לפתע, בלה בלה בלה. כיף! עכשיו אני מושכת זמן עד שאני אלך לישון [השיער שלי רטוב, נו! אם אני אשן עכשיו מחר הוא יהיה כולו נפוח ויאקי!
]
גיל? 15 ו...כל מיני משהואים.
דמות אהובה בבאג? טריסטן! וג'ס! ולורליי! ולוק! כן, החלטיות זה כאן.
צבע גרבייך? אין לי גרביים כרגע, אבל הגרביים האחרונים שלבשתי [לבשתי?...גרבתי! הא!] היו- אחד לבן עם הספרה 8 באדום, ואחד כחול-תכלת עם פרח. וגם היו נעליים [חשוב לי לציין את זה!]- אולסטאר עם פסים תכלת ואולסטאר עם פסים ורודים. הייתי כה מגוונת ומאגניבה!
ברקע? מכוניות נוסעות מבחוץ...
מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר? תמונה שלי מאיזה טיול שנתי או משהו מלפני כמה שנים. גרועה במיוחד, אבל אמא החליטה שהיא פשוט כל כך מקסימה שחייבים לתלות אותה על לוח השעם בחדר שלי. אבל הפכתי אותה וכתבתי אזהרה מאחורה.
פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט: "ישנם הגנזכים העצומים שבהם מאוחסנים המסמכים המתוקנים, וישנם הכבשנים המסותרים ששם משמידים את הטפסים המקוריים." [1984/ג'ורג' אורוול]
האם תאנסי לביטלס את הצורה? למה לא? איי סיי...למה לא?
באג... רולז!!11
תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית?אוי..לא זוכרת. בטח הצצתי מדי פעם באיזו טלנובלה בערוץ 3 היום בצהריים. לא צפייה ממש.
שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? ידיעה-שוטי הנבואה. שיר חמוד!
משפט לאומה? "ווי הד אה...פרובלם. אנד אה...ד'ה לוסט סונג...אהה...ד'ה סטייג' ווז מובינג. אהה...היהי...אהה...ווי הב וויין!...יהה...פרובלם...אההה..." [מתוך נאומו לקהל של אדי וודר, סולן להקת פרל ג'אם, במהלך הופעה בסנטרל פארק בשנה שעברה. ואני אומרת- כל מילה חצובה בסלע!]
כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך (?) בשניות אלו ממש? 3- הפורום, תיקיית השירים שלי, והמדייה פלייר עם "ברייק און ת'רו" של ד'ה דורז.
כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? 119 אנשים, 36 אונליין.
צחקת בפעם האחרונה כש... צפיתי בדיוידי הופעה של פרל ג'אם החדש שלי יחד עם אבא, וצחקנו רבות על כל מיני בחירות תמוהות שלהם. למשל- הביאו איזה נגן גיטרה מזדקן, שמן, מכוער ומתלהב מעצמו במיוחד שקיפצץ לכל אורך הבמה בהתלהבות חסרת כל פשר...ואני שואלת- יש לכם כבר את מייק מקריידי! גם הוא גיטריסט מזדקן, שמן מכוער ומתלהב מעצמו [מה הקטע עם הורדת החולצה?? לצה זה מגיע לנו?...], שכבונוס נראה גם כמו לסבית מזדקנת [נו, הוא נשי! ובתקופת שבה הוא חימצן זה פשוט היה מתבקש!]! למה לעזאזל להביא מייק מקריידי נוסף?? מה רע בזה שכולנו מכירים ואוהבים?? היה די משעשע.
השעה כרגע? 23:38