הו, מזל טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

חיחיחי...
שעת תה!
זה רעיון נחמטמ דווקא.

PURPLE CHICKEN

New member
תודה, אני אמסור לו.../images/Emo8.gif

נו, ברור שזה רעיון טוב.
את מוזמנת להעתיק, אם בא לך!

scoobysnax

New member
תה זה פיכסה...../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

זה מר מידי (או מתוק נורא, שזה רק בטיולים, ורק אז זה טעים..) מי ירצה לעשות מסיבה שלמה מסביב למים האלה עם העלים? rose pedal tea, it's not really tea, now is it? (1X18 the third loralai) חוץ מתה לואיזה, שזה טעיחם, אני לא מבין את כל הענין.. הסבר? תגובה? סקילה עם אבנים? תליה על הגרדום? *מפסיק לתת רעיונות*

הו וואו. נוסטלגיה.

זוכרים כשכל מילה שנייה בפורום הייתה הטיה מסוימת של המילה 'סקילה'? Oh, the good ole' days.
ירדנושית, אני כה אגנוב את הרעיון של התה ט'ינגי. בהחלט. מזלטוף לאחיך

זה לא כל כך פיכסה.../images/Emo4.gif

ואתה יכול לעשות את התה נורא מתוק גם בבית, יו נואו.

הכי נחמד...

זה להיות בחוץ, בטיול או סתם עם אנשים נחמדים, בגשם, מתחת לסככה ולשתות תה רותח ומתוק.

pink slip

New member
הכי הכי שווה זה

לעמוד בפולין בתוך השלג, שטופה בכובע צמר, וכפפות, ומעיל שמתחתו אלפי שכבות, ו2 צעיפים ולשתות תה חםםםםםםםםם

זה יותר שווה בהונגריה. ../images/Emo6.gif

למה? כי יש שם טונות ישראליים שעושיים שמייח.
חיחיחי, כשהייתי שם, אז הייתה איזו להקת פולקה או משהו כזה, וכל ההונגרים פשוט עמדו ובהו בהם. פתאום איזה אחת צעקה: "עדנה! בואי הנה!" ופשוט ישראליים התחילו לרקוד ושטויוןת כאלה.
אז עכשיו אתם שואילם למה לא בישראל? כי בישראל לא קר מספיק.

../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

הו, הו, אני אוהבת נורא את 74'-75' של הקונלס! כמה זמן לא שמעתי אותו... גם נורא קל לנגן אותו על
. מסכימה לגמרי עם המסר שלך לאומה.
ואת יודעת מי הכי משוגעים? אלה שלא נראים משוגעים בכלל!
זה נכון. תמיד להכי שפויים יש בסתר כל מני שגעונות קטנים ומוזרים להפליא. שאלונים זה באמת כיף, ולהגיב עליהם גם.

scoobysnax

New member
וונסדיי אדאמס

היא אמרה בסרט הראשון כשהיא לא התחפשה, שהיא התחפשה ל"רוצח פסיכופט. הם נראים כמו אנשים רגילים" הא! הזכרת לי את זה פתאום..

מי, מייסלף אנד איי.../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

שמך? גל. גורה, אם אתם אמא. גֵייל או גֵיילה אם אתם נוי, וגוּגי אם אתם דניאל. ומר גמיש אם אתם רוני, אבל רק כשאני מעצבנת אותה. וזהו.
גיל? 14 וחצי.
דמות אהובה בבאג? ג'ס ולור, למרות שהיא נוטה להכעיס אותי לעיתים קרובות.
צבע גרבייך? שתי גרביים שונות: שתיהן בכל מני גוונים של סגול, אבל אחת מפוספסת והשנייה עם פסים קטנים וציורים של לבבות ונקודות. שולת.
ברקע? OK Computer של רדיוהד. נקנה היום, ומאז כבר הספיק לעלם כל צלם דיסק מרוב השמעות.
מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר? מיכל ינאי.
יש תמונות שלה על קלסר שהיה שלי בכיתה א'.
פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. "...המגיע לשיאו ב'יומן הקליני' שהוא כותב ב-1932, ללא ידיעת פרויד, ואשר נגנז אחר-כך עד לפרסומו בשנות השמונים." (מתוך ספר מקצועי של אמא, "בלבול השפות בין המבוגרים לילד", מאת שנדור פרנצי [אחלה שם
]).
האם תאנסי לביטלס את הצורה? בהזדמנות הקרובה ביותר.
באג... חלום שעומד להתגשם. (הספירה לאחור נמשכת...)
תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? האקדמיה ל
, יום שישי.
שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? Karma Police של רדיוהד, במיוחד לאור העובדה שאני שומעת אותו כרגע באוזניות בפול-ווליום.
משפט לאומה? אין דבר יותר טוב מ-- סביח. (זה נכון!
)
כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך (
) בשניות אלו ממש?
זה ו-Login של האייסי.
כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? הרבה, ומעט. אין לי כוח לבדוק.
צחקת בפעם האחרונה כש... יעל סיפרה לי על משהו שקרה לה היום בביצפר.
השעה כרגע? 18:35.
להתראות טה טה!

blue dragonfly

New member
רבד שולתים לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף זה שלכולם כאן יש כזה טעם טוב במוזיקה.

scoobysnax

New member
וואו..

אנשים שואהבים את בנות גילמור, את רדיוהד, ואפילו חלק את באפי! i've found my people! האמת, שהדיסק האחרון של רדיוהד לא משו.. מאבדים קצת את הקטע באמצע, אבל בהחלט טוב יותר מבריטני למינהן..

למעלה