../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

אני מתגעגעת. הבה נפצח בשרשור היכרות/חיבוקים, שאל ווי? פשוט בודד לי כרגע. כי... 3 ומשהו. ומחר ביצפר. אבל לא לי! הו לא! התבטלו לי איזה מליוני שיעורים, ואני לא מתכוונת לבוא בשביל שניים... נו סיר
הודוליי, הודוליי. אז שאלון קטן וספונטני שאני ממציאה ברגעים אלו (ובטח גונבת ממספר שאלונים אחרים, עימם הסליחה). ----------------------------- השאלון נכתב בלשון נקבה, ו... זהו.
שמך? מיכל. מכלול. מיכ. מיכ צבת הדשא....
גיל? הממ... 15 עוד חודשיים-שלושה ככה. וואו... 15.
דמות אהובה בבאג? טריסטן. [שזה ממש עצוב. אבל לא נורא, נתגבר.]
צבע גרבייך? כחול בהיר/כחול כהה. משולב כזה. טיהי.
ברקע? הקולות בראשי. זה לא נחמד לשמוע מוזיקה בשלוש בלילה... אנשים נוטים לצרוח עליך. והאוזניות אבדו. יש להרביץ לנדב.
מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר? הממ... אני, מאיה ורוני. וואו, זה ממש ישן. מסוף ה' או ד' או משהו כזה.
פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. "כעבור רגעים אחדים הוא שמע קול - קולו של כריס אנווין - שאמר לו להסתלק, לפני שיחטוף מה שהחבר שלו חוטף. בהצהרה שלו, אנווין אישר כי אכן השמיע את האזהרה הזו." (מתוך "זה" של סטיפן קינג.)
האם תאנסי לביטלס את הצורה? בלי לחשוב פעמיים.
באג... שולת.
תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? הממ... פאק... אה, איזה משהו על ואנונו בערוץ 8.
שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? השיר הזה שהם עשו לו קליפ באקדמיה לצחוק, אין לי הרבה מושג איך קוראים לו. "לפני שיום ירד... לפני שבלה בלה רד... בלה בלה בלה... בלה בלה בלה... לילה לילה..."
משפט לאומה? זה הכל הברחשים אשמים. הכל!
כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך (
) בשניות אלו ממש?
המממ...6. באגי-בוי, במהחדשה, בלוגי, משחק ממכר בשם hangaroo, אימיילי, וכן הווינאמפ.
כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? 133 ברשימה, 25 אונליין.
צחקת בפעם האחרונה כש... ראיתי עם אחשלי את Whose Line is it Anyway. הו אלוהים אדירים. "That song won fifteen Tonnies and a Jeff." טיהי.
השעה כרגע? 03:16. אבל הוא בטח מאחר/מקדים בכמה דקות, ג'וני שלי.
להתראות הו, תודה.
----------------- טה טה. זה היה נחמד. ענו גם אתם

Sweet Misery

New member
../images/Emo24.gif

כמה שאני צריכה כאלה עכשיו. שמך? הדר. גיל? 15 ו... שמונה חודשים.
דמות אהובה בבאג? כבר שכחתי מבאג. אמ, ג'ס. צבע גרבייך? סגול עם כיתוב KEDS כסוף בצד. ברקע? המחשב. מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר? אני ואחי לפני איזה 13 שנה. פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. "היום נורית לא באה". (מתוך "מובינג" של אסף גברון). האם תאנסי לביטלס את הצורה? אני אוותר. באג... המ. תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? שידורים חוזרים של "האקדמי לצחוק" בביפ. שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? "גשם אחרון". משפט לאומה? החיים - הם בכלל לא יפים כל כך. כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך () בשניות אלו ממש? זה וסנוד. שניים. השעה כרגע? 13:49.

ThE uVa

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

אני- שמך? יובל( אני חושבת) גיל? עוד 44 יום 13 (מה? יש לי כזה מונה בבלוג
) דמות אהובה בבאג? אממ רורי כמובן צבע גרבייך? כחול ג'ינס עם צכלצ ברקע? קול השקט המתוק מי מופי בתמונה הקרובה ביותר אלייך? אני
פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. "'כן' אמר פורד, 'הווגונים מנהלים את הספינה, הדנטראסים הם הטבחים;הם אפשרו לנו לעלות'" (מתוך "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" של דוגלס אדאמס) האם תאנסי לביטלס את הצורה? בכיף. באג.. 2000 תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? אממ.. אין לי מושג.. אולי סברינה? שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? "עכשיו טוב".. משפט לאומה? :( כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך בשניות אלו ממש? 1.. כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? אנליכוחלבדוק צחקת בפעם האחרונה כש... לודעת.. בטח היום מתישהוא השעה כרגע? 2:12 להתראות גם לך:)

../images/Emo57.gif

אממ... אממ... אני לא יודעת על מה להגיב. הלכה המוזה.
הייתי אומרת ש"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" שולת, כי זה ספר שנחשב למאגניב ביותר, אבל לא קראתי אותו.
בכל אופן, אהפתי את חתימתך!

Lorelai

New member
קחו את הקובץ המצורף, תעתיקו את מה

שכתוב- ותענו. יותר נוח :) והנה שלי-
שמך? שמרית.
גיל? 15, 9 חודשים ו-15 ימים
דמות אהובה בבאג? אדם בורדי. לכו תפענחו.
צבע גרבייך? זה מתחיל בבורדו ונגמר בצהוב.
ברקע? mxpx
מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר? אני כשהייתי קטנה *.*
פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. 4. כך כתוב בעיתון. [מיקוד 2004 בלשון
]
האם תאנסי לביטלס את הצורה? אממ.. לא.
באג... =
תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? וואי.. אממ.. משהו שהיה אתמול בביפ. ביפ מציג משהו כזה..
שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? שומדבר *.*
משפט לאומה? יצגו את ישראל בכבוד!
) בשניות אלו ממש?
שניים. ווינמפ ובאג.
כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? 94 ברשימה ו-32 מחוברים.
צחקת בפעם האחרונה כש... חפי צחק.
השעה כרגע? 15:38.
להתראות טהטה!

../images/Emo2.gif

מזתומרת, "אממ... לא?". בוגדת.
חשבתי על להוסיף קובץ טקסט, אבל אבל אבל... היה מאוחר?

אדם ברודי.../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif

אליל, ללא ספק. אני הולכים כל-כך להנות ממנו בקרוב...
זאת רק אני או שביפ הוא הערוץ הנצפה ביותר אצל טינאייג'רס לאחרונה? כל מי שאני מדברת איתו מספר לי על התוכנית האחרונה שהוא ראה בביפ.
אה, ואני מגיבה לכל מי שכתב. כי לא כתבתי כאן הרבה לאחרונה, וסתם כי אני מנסה לדחות את ההתכוננות למבחן בהיסטוריה, וזה נראה לי כמו תירוץ מצוין בשביל עצמי.

scoobysnax

New member
היסטוריה...

בלעעכככ.. בגרות בהיסטוריה... בלעעככככככ... אני רק מתנחם בעובדה שאחרי שהבגרות האחרונה שלי נגמרת אני עולה על מטוס לארה"ב לחודש פלוס..

../images/Emo24.gif

[אני צריכה לדבר איתך.]
שמך? כרמל.
גיל? 15 וחצי ויום.
דמות אהובה בבאג? הממ... אני באמת אל יודעת. (אל תהרגו אותי!)
צבע גרבייך? לבן עם פס ורוד למעלה, ולמטה כתוב "Intima"
ברקע? רעש מכוניות, והרעש של ההקלדה.
מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר? תמונה? אוייש. אממ... גולום?
לוידת. אין תמונות פה. יש תמונות במגירה, ושם יש 1000 תמונות לפחות. אז... זהו.
פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. שובפ'ם, זה מאחורה, ושם יש 150 ספרים לפחות.
אבל, זה מוקדש למיכ,
האהא! במקרה יש לי פה את ספר התווים המלא של הביטלס.
אז... זהו. בעיקרון, הספר הכי קרוב אלי זה פיזיקה, אבל נכסוך לכם את זה.
"blue? you, oh" מלא משמעות, הא?
זה מהשיר please please me.
האם תאנסי לביטלס את הצורה? בהחלט.
באג... שולתת.
תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? אממ... אולי את הראיון הזה עם רקבה לוס?
שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? "זה לילה סתווי, ואין כוכבים..." מה לעשות כשכל פעם שאני נכנסת לאוטובוס זה מושמע?
משפט לאומה? הא הא!
) בשניות אלו ממש?
1.
נו, וויט 2. שלחו לי הודעה באייסיקיו.
וזאת שמרית. ^_^^_^
כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? 25/92
צחקת בפעם האחרונה כש... הממ... היום בביצפר?
רנאה יל כששרתי "זה לילה סתווי..."
השעה כרגע? 16:02
להתראות גם לך.

וואו! ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ביטלס ביטלס! |כרמל| [אני יודעת שאני לא עונה לטלפונים וכו' בזמן האחרון. מהאייסיקיו קצת נמאס לי, אבל אני מתחילה לשוב... יוחי קצת משתגע לי. הוא יטופל.]

../images/Emo12.gif

אני... אני די בטוחה שרציתי לכתוב שם... |*חיבוק| או משהו... אבל... אבל... יצא |כרמל|... איכשהו... אהה... o_O

למעלה