Gilmore Girl Rules
New member
../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif
אני מתגעגעת. הבה נפצח בשרשור היכרות/חיבוקים, שאל ווי? פשוט בודד לי כרגע. כי... 3 ומשהו. ומחר ביצפר. אבל לא לי! הו לא! התבטלו לי איזה מליוני שיעורים, ואני לא מתכוונת לבוא בשביל שניים... נו סיר
הודוליי, הודוליי. אז שאלון קטן וספונטני שאני ממציאה ברגעים אלו (ובטח גונבת ממספר שאלונים אחרים, עימם הסליחה). ----------------------------- השאלון נכתב בלשון נקבה, ו... זהו.
שמך? מיכל. מכלול. מיכ. מיכ צבת הדשא....
גיל? הממ... 15 עוד חודשיים-שלושה ככה. וואו... 15.
דמות אהובה בבאג? טריסטן. [שזה ממש עצוב. אבל לא נורא, נתגבר.]
צבע גרבייך? כחול בהיר/כחול כהה. משולב כזה. טיהי.
ברקע? הקולות בראשי. זה לא נחמד לשמוע מוזיקה בשלוש בלילה... אנשים נוטים לצרוח עליך. והאוזניות אבדו. יש להרביץ לנדב.
מי מופיע בתמונה הקרובה אלייך ביותר? הממ... אני, מאיה ורוני. וואו, זה ממש ישן. מסוף ה' או ד' או משהו כזה.
פתחי את עמ' 37 בספר הקרוב אלייך וכתבי את הכתוב משורה... 4, ועד לסוף המשפט. "כעבור רגעים אחדים הוא שמע קול - קולו של כריס אנווין - שאמר לו להסתלק, לפני שיחטוף מה שהחבר שלו חוטף. בהצהרה שלו, אנווין אישר כי אכן השמיע את האזהרה הזו." (מתוך "זה" של סטיפן קינג.)
האם תאנסי לביטלס את הצורה? בלי לחשוב פעמיים.
באג... שולת.
תכנית הטלוויזיה האחרונה שראית? הממ... פאק... אה, איזה משהו על ואנונו בערוץ 8.
שיר שתקוע בראשך בשניות אלה? השיר הזה שהם עשו לו קליפ באקדמיה לצחוק, אין לי הרבה מושג איך קוראים לו. "לפני שיום ירד... לפני שבלה בלה רד... בלה בלה בלה... בלה בלה בלה... לילה לילה..."
משפט לאומה? זה הכל הברחשים אשמים. הכל!
כמה חלונות פתוחים על סרגל כלייך (
) בשניות אלו ממש? המממ...6. באגי-בוי, במהחדשה, בלוגי, משחק ממכר בשם hangaroo, אימיילי, וכן הווינאמפ.
כמה אנשים ברשימתך באייסיקיו, וכמה אונליין? 133 ברשימה, 25 אונליין.
צחקת בפעם האחרונה כש... ראיתי עם אחשלי את Whose Line is it Anyway. הו אלוהים אדירים. "That song won fifteen Tonnies and a Jeff." טיהי.
השעה כרגע? 03:16. אבל הוא בטח מאחר/מקדים בכמה דקות, ג'וני שלי.
להתראות הו, תודה.
----------------- טה טה. זה היה נחמד. ענו גם אתם
אני מתגעגעת. הבה נפצח בשרשור היכרות/חיבוקים, שאל ווי? פשוט בודד לי כרגע. כי... 3 ומשהו. ומחר ביצפר. אבל לא לי! הו לא! התבטלו לי איזה מליוני שיעורים, ואני לא מתכוונת לבוא בשביל שניים... נו סיר