GOOD MORNING MOM

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור מאמאל'ה שקדוד וכולם -

יום נפלא! בימי שני איני עובדת ולכן אני מגויסת למטלה משפחתית מהנה - התבדרות בחברת הנכדות. יוםטוב ונעים

בוקר טוב לכולם, אני בחופשה

עד 2 בספטמבר (אני עצמאית, סגרתי את המשרד לשבועיים), וחוגגת כל יום עם בנותי והחתולים... לא לצחוק. חגגנו אתמול את העובדה שגילי (להלן - חתול שלא יודע שהוא חתול) ירד 2 קילו במשקלו ועכשיו שוקל "רק" 9 קילו. הוטרינר רודף אותנו עד חורמה בגלל משקלו - ועכשיו הוא קצת מחייך. ואין משמעות הדבר שגילי קטן יותר - ממדיו נותרו כשהיו, נמר קטן שמשוגע למים. סליחה שאני משתפכת עליו - אבל הוא באמת מצחיק ומקסים, ומטורף למים (למשחק בהם, ועכשיו גם עם קוביות קרח בגיגית).

מיקאלה1

New member
בטח יהודית, אני הבוקר מתכננת להפגש יותר מאוחר

עם חברה, אחרי המטלות של המשרד. תהני יהודית וכולנו כל יום ההנאות שלו. משהו כייפי לנשמה

מיקאלה1

New member
החתול שלך אוהב מים? מצחיקול הכלבה שלי רועדת

ממים ואמבטיה, מקבלת ויבראציות.

מיקאלה, מצאנו אותו כשהיה

כבן חודשיים, ושקל פחות מחצי קילו. הוא נהג לישון בתוך הכיור באמבטיה ולא יצא ממנו גם כשבתי רחצה את ידיה. אחר כך נהג להצטרף למקלחת של הבת, ובלילות פתח את פתח הביוב כדי לשמוע מים, וליתר ביטחון זרק פנימה את כל הכדורים שלו. הכנו לו גיגית מים (לאמבטיה מסוכן מדי, חששנו שישבור רגל), והוא נוהג לזרוק פנימה דברים (בעבר אפילו את הניידים של הבת שלי, וכל דברי האיפור שלה), אז קנינו צעצועי פלסטיק. עכשיו בתי שמה פנימה קוביות קרח והוא משחק בהן. בתי אומרת שהוא עושה שירות נהדר - כל יום היא חוזרת הביתה והדירה כולה שטופה ונקיה..... לא משנה כמה קעריות מים תניחי לו, שישתה מהן, הוא הופך אותן. לחילופין, הוא שוכב לידן ומשפריץ על עצמו מים. ואהבתו הגדולה - הוא שוכב על הגב ובתי שופכת על כרסו מים. חיפשתי זימים, אבל לא מצאתי, אבל עוד יגדלו לו. חברה כינתה אותו חתודג.

mich78

New member
איזה חתול מתוק

גם אצלנו החתולים בדיאטה 2 שמנמנים מפונקים גידלנו לתפארת

גם אני התעוררתי כרגע - משינה

של שעה, ועכשיו אני שוב מלאת מרץ להמשיך את יומי. מישהו רוצה קפה ועוגיות? של רולדין (העוגיות).

צבעולית

New member
אני אני

מתאים לי קפה ועוגיות של רולדין (חטאים מתוקים) נס, לא חזק מדי, 1 סוכר.

יהודית,צבעולית ,שנייה, תמזגו גם לי../images/Emo96.gif

אז יהודית (וכדאי לצבעולית גם להקשיב) כמו שאומרת לבעלי. תזכרי
כפית נס בהיריון, 1 סוכרזית (לא בגלל דיאטה-הרגל), מעט חלב קר וכוס פשוטה מזכוכית.(את יודעת של ההסתדרות) זאת שריטה נוספת שלי. כל סוג שתייה ,סוג שונה של כוס.

למעלה