GOOD MORNING MOM

צבעולית

New member
אצלי זה לא שונה בהרבה

קפה לא איכפת לי באיזה כוס רק לא מאג. לא יכולה לשתות כמות כזאת גדולה של קפה. תה שותה רק בכוס שקופה. ככה לימדו אותי האנגלים כששהיתי במדינתם כ 4 שנים.

../images/Emo13.gifמאג לא סובלת בשום מקרה

כפי ששמתם לב מבחינתי החלה השנה. עסוקה כבר עם הדבריםמעל הראש. לא חשוב כמה שנים אתה מורה. אצלי כל שנה היא השנה הראשונה. צבעולית, אם מותר, באיזה תחום המחקר ?

צבעולית

New member
שתהיה לך שנת לימודים מהנה

איזה מקצוע או מקצועות את מלמדת? איזה גילאים? אני עוסקת במחקר בתחום מדעי ההתנהגות.

שכחתי לומר ../images/Emo51.gif

והנה כבר קבלנו הודעות לפלאפון ששנת הלימודים אינה נפתחת, שאסור ממחר לעשות היערכויות.

צבעולית

New member
כמובן שהשם פרופ' רולידר

אומר לי הרבה מאוד. קראתי קודם בYNET שארגון ההורים הארצי משבית את הלימודים בחטיבות.

זהו. אני מושבתת

כרגע דברתי עם מנהלת בית הספר. התקבל פקס מהארגון שאין לקיים היערכויות והשתלמויות משום זוג שהוא לפתיחת שנה"ל. ההתייחסות היא למורי חטיבות הביניים והחטיבות העליונות למורים חברי ארגון. ולגבי עמוס, אנחנו בקשר הדוק איתו.(ביה"ס ואני כמנחת פרויקט הרא"ל שאולי שמעת עליו)

צבעולית

New member
כבר שביתה. איזה יופי

אני מקווה שיפתרו את העניין בקרוב למרות שזה היה צפוי ואני מניחה שכולם חיכו להודעה מסוג זה שתתקע את תחילת שנת הלימודים כמו בכל שנה. נראה לי שאף אחד לא מתרגש מזה באמת. בקשר לעמוס, הוא באמת איש מדהים. אני עוסקת בתחום לגמרי אחר למרות שיש איזה שהוא קשר פסיכולוגי כל שהוא בין הדברים. בכל מקרה, לילה טוב וחלומות צבעוניים.

אמא'לה, בסדר גמור, ואפילו יש לי

כוס מתאימה. את יודעת - אצלי קפה זה בכוס של החמור איה, קפה של שבת בכוס חומה גדולה, תה בכוס ירוקה.... אחרת זה לא הולך.

../images/Emo29.gifערב טוב, היום שלי - בבקר פגישה

עם חברה מאוד טובה ונכדיה. הילדים משחקים ואנחנו יושבות ומחליפות בינינו "בובע מיסאס". הביטוי הזה העלה מתהום הנשיה את תמיהתינו מלפני כמה עשרות שנים, אז שאלנו האם כשנהיה זקנים נשב גם אנו על ספסל בגן הציבורי ונדבר יידיש... אז - זקנים עדיין לא, למרות שבפרקי אבות נאמר "בן ששים לזקנה". מערערת בתוקף על קביעה זו! וביידיש איני שולטת. אבל עד זקנה - אולי... ואחרי הצהריים חזרה בתי - אם הנכדות מהעבודה כולנו לבשנו בגדי ים והלכנו לבריכה, היום יום רחצת לילה אז באים מאוחר, כשהשמש כבר עייפה, מנומנמת, ולא מזיקה וחוזרים בחושך כש 1/2 ירח כבר זורח. שחינו, שיחקנו במים והשתוללנו - ועכשיו המיטה קורצת ומזמינה. אני נענית להזמנה. לילה טוב

למעלה