שלום לכולם !

britpop guy

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם !

אני חדש פה, עוד לא כתבתי בפורום הזה בעבר כך שאני לא מכיר אף אחד.. גם אני התחלתי י"ב היום בסוף אוגוסט החם, עם אותם הסטרייטים\ערסים\פרחות או כל יצור אחר שלא תרצו וקקי של בית ספר.... אז סתם כך באתי לספר לכם על בעיותי.. והעובדה שאני ביישן ממש לא עוזרת לי, ככה סתם בלי ידידים או חברים מאף אחד מהמינים... בנוסף אני גם קצת מאוהב באחד מהכיתה (סה"כ שרירי יפה חמוד מושלם -ואוהב בנות) שבמקרה גם גר קרוב אלי! ושכל השיחות שלנו מסתכמות ב"היי" מדי פעם. אבל למזלי אני טיפוס חיובי ושמח בבסיסי ואם הייתה לי סביבה נחמדה יותר אז הייתי גם שמח מבחוץ.... אני אכתוב עוד פעם אחרת. מקווה שאתם נחמדים..........

resputin

New member
ברוך הבא חמוד ../images/Emo13.gif,

ובהצלחה בי"ב <שנת זנות, חוץ מהסוף
>! רוצה לספר לנו עוד קצת על עצמך?
ואתה מוזמן לקטר ככל רצונך על הלימודים בשרשור 'פרי ה-1/9' שלנו

יאאא, עוד מישהוא שהתחיל היום!!!

ברוך הבא חומד, רק תזכור, גם לערסים ופרחות הם בני אדם!! חח, סתם.. (למרות שאני באמת מתכוון לזה!) אני שמח שאתה חיובי ומאושר, אבל לדעתי אתה לא צריך לחכות שהסביבה תהיה נחמדה יותר, אתה יכול להיות מאושר ולהפגין את האושר הזה גם בסיבה לא משהוא נחמדה, נראה לי שזה האתגר פה... אוהב בר ילד מאושר (סתם ככה, בלי סיבה!)

Zenith87

New member
ברוך הבא!

ציפור קטנה אמרה לי (טוב נו, רשמת בכרטיס האישי שלך) שאתה בן 16 מהמרכז. ספר קצת אודותייך! איזו כיתה התחלת, י' או י"א (או ט' או י"ב)? מה כל-כך טוב בבריטפופ שאתה בחרת להזדהות איתו ככינוי שלך? תחביבים ותחומי עניין? שיר בריטפופ אהוב ומומלץ?

Zenith87

New member
אופס

לא קראתי את ההודעה שלך מספיק קרוב גם אני מתחיל י"ב השבוע. בהצלחיישן! מה אתה מרחיב?

SarcaSeriouS

New member
שלום למעריץ מספר 1 של בריטני !

סתם בגלל הכינוי... ולא שהבנתי אותו, אם תואיל בטובך להסביר... שאני אבין, אתה בן 16 ועולה לי"ב? טווווב <מגלגל עיניים ולא מצליח לעצור אותן...
- אוקי, נעצרו סוף סוף...>.תסביר לי... מאיפה אתה במרכז? אולי אנחנו שכנים... מה התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך? איך היית מתאר את עצמך במילה אחת? למה שלא נהיה נחמדים? הא? הא? הא? מה מצב הארון שלך? איך שמעת על הפורום ומה דחף אותך לרשום בו? מה פירוש הכינוי שלך? שתהיה לך הצלחה בשנה האחרונה ובבגרויות! גם כשבית הספר שלכם "קקי"- אין לכם שרתים שם? ? ? נשמח להכיר אותך יותר (מלבד השאלות הנ"ל נוסח בר-ילד מאושר, סתם ככה). ספר עוד משהו על עצמך... ד"שא גבוה מדי- צריך לכסח...

britpop guy

New member
תודה תודה ../images/Emo51.gif

אני רואה שדרושים הסברים למי שלא הבין... לא נורא.. קודם כל Britpop זה מוסיקת פופ בריטית שהייתה להיט בשנות ה90 (לא בריטני ספירס הברווזה המעצבנת) ואני מאוד אוהב את BLUR SUEDE SUPERGRASS וחוץ מזה היום אני אוהב גם מוסיקה אלקטרונית איכותית (לא טרנסים). אני חושב שיש לי טעם טוב בעיצוב, אופנה, מוסיקה ויופי... (קראתי באיזה אתר שטעם טוב זה אחד התכונות שהגן ההומו אחראי עליהן) ואגב אני אוטוטו בן 17 ויש עוד כמה שבגיל הזה בי"ב - מה לא מכירים את התופעה?? וחשוב להבהיר שאני לא באמת שונא ערסים ואני לא סנוב (מה שעלולים לחשוב בגלל שאני ביישן) אני בכלל בקטע של love & peace ודבר אחרון אתם באמת נחמדים (ואיך היה עלי לדעת זאת קודם?) טוב ביי הלכתי לישון

piggy an

New member
חחחח

אהבתי בריטני ספירס הברווזה המעצבנת! חחחחחחחחחח אממ כבר אמרתי ברוך הבא כבר לא זוכרת =/ נייאמ איזה הודעות חסרות משמעות אני כותבת אבל מה איכפת לי! יש חוק שאוסר על הודעות חסרות משמעות???

למעלה