שלום לכולם!

lee3008

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם!

אני ליאור בת 15 מאילת... ובזמן האחרון התחלתי להתעניין בנושא=] אני חושבת שאני אסתובב פה בפורום כמה ימים ויראה אם הוא בשבילי. מקווה שתקבלו אותי יפה למרות שאני קטנטונת
ליאור

שלום ליאור ../images/Emo13.gif

את לא כל כך קטנטונת פה.. בכל אופן,קראי את המאמרים .. :) חביב הקסם

ToryMaster

New member
לא קטנטונת ../images/Emo31.gif

אני כשהצטרפתי לפני שנה הייתי בגילך

שאלה

אתמול בערב היית בשבעה אצל משפחה. לפתע נכנסה לחדר ציפור דרור שאיננה ידועה כציפור לילה, עפה עד לתמונת המנוח ויצאה בחזרה. נראה לכם קשור למשהו? לי זה נראה היה מוזר קצת.

ToryMaster

New member
יכול להיות ../images/Emo12.gif

אני יודעת שלציפורי דרור כן יש משמעות כלשהי, אני חושבת שזה אפיל וקשור למוות (תקנו אותי אם אני טועה, זה קורה הרבה)

Envenom

New member
בתרבויות מסוימות..

ציפור שעפה אל תמונת המת וממנה, או אל קבל המת וממנו, מסמלת שחרור של הנשמה. נדמה לי שזאת אמונה אינדיאנית.. אבל אל תתפסו אותי במילה

lee3008

New member
זה לא כל כך קשור לציפורי דרור דווקא

אבל זה משו בהקשר... הייתה לי מורה לפני שנתיים ואני והיא די קרובות. היא סיפרה לי שקרוב משפחה של חברה שלה נפטר, ומאז אותה חברה שמה לב למיקרה מוזר שקרה מאז שקרוב המשפחה נפטר. היא סיפרה לי שביום ההלויה שלו, התיישב חתול שחור על הגג וילל כל היום. יום אחר כך הוא נעלם. ומאז לא ראו אותו בכלל. שנה אחר כך באזכרה שלו חזר החתול התיישב על גג הבית וילל כל היום.. ומאז זה ככה כל שנה באותו תאריך.. מה אומרים על זה?

Envenom

New member
well

התיאוריה שלי לגבי זה הולכת ככה: או- 1) חתולים הם יצורים מאוד רגישים לסביבה. יכול להיות שזה היה החתול של אותו אחד שמת, ובלויה וכל שנה באזכרה הוא הרגיש את ה..מצב נקרא לזה וזאת הדרך שלו להראות את האבל שלו. או- 2)אותו המת עסק במאגיה והחתול היה הפמיליאר שלו (פמיליאר- "רוח מסייעת". ישויות שנעזרים בהן במהלך עבודה מאגית) או- 3)הרוח של המת חזרה אל תוך החתול, בגלל סיבות כאלה ואחרות.. (יש המון סיבות אפשריות, אני לא אפרט כרגע)

למעלה