לבוקר ?

מממאיה35

New member
../images/Emo24.gif לבוקר ?

קמתי הפוכה. למעשה הלכתי ככה לישון.. אני לא נושמת כבר הרבה זמן.. מועקה שאני לא מוצאת את מקורה, שאני לא מסוגלת להוציא אותה ממני, שלא נותנת נשימה.. אני נחנקת..

שולחת חיבוק ענקי ../images/Emo24.gif

כזה שיחזיק אותך איתנה וחזקה, כמו שאת באמת, רק כרגע לא מוצאת את החוזק הזה. תנסי אולי פשוט לכתוב, להוציא הכל- בלי לנסח, פשוט לכתוב ולהוציא.

שירה1973

New member
רוצה רק חיבוק או משהו נוסף ?

אפשר לנסות ביחד להבין את מקור המועקה שלך. רק אם את רוצה כמובן. בינתיים - קבלי חיבוק ענק כמו שביקשת

../images/Emo24.gif, כתף ואוזן

כתבתי כאן לא מזמן על מועקה שליוותה אותי זמן ארוך מאוד ולא ידעתי מאין היא נובעת. כשגיליתי את המקור, ככה פתאום, זה היה ה-שחרור. אז אנחנו כאן בשבילך, אם כאוזן ואם ככתף ואולי ביחד נמצא.

המונשרי

New member
only the thuth will set you free

חשוב שתגלי מהו מקור המועקה דבר שיעזור לך להשתחרר ממנה. [אייקון של חיבוקון]

מממאיה35

New member
אני מקבלת את העצב

ונותנת לו להיות. אני לא נלחמת. אני מנסה לברר מאיפה הוא מגיע, מה הוא רוצה להגיד לי, איזו מועקה הוא נושא בתוכו, ובנתיים קשה לי.. ובתוך זה געגוע למטפלת שלי.. כתבתי לה מייל, ענתה מרגש מאוד
.. אני לא נלחמת כי אין לי אנרגיות מיותרת לבזבז על מלחמה אבודה מראש - הרי העצב הגיע וקיים, לא? אז איך אסלק אותי במלחמה? רק "בריקוד"
המלחמה היחידה שאני מנהלת היא לשים את המסכיה הזו פה בעבודה.. אולעשות מה שצריכה ולעוף מפה.. ואולי לא להגיע מחר-מחרתיים.. לקחת זמן לעצמי.. בכל מקרה אני חושבת שחלק מזה בא מלבד.. לבד או בדידות, לא בטוחה מה ההגדרה המתאימה. ולא משנה ההגדרה, משנה ההרגשה.. קר לי...
אני מכירה את זה אצלי, זה בא לי בפיקים.. ועובר.. תודה לכולן על החיבוקים, לא יזיקו עוד כמה.. קר לי

מכירה את אושו?

אחד הדברים היפים שלמדתי ממנו או יותר נכון מהקלפים של אושו זה ההבדל המאוד מאוד חשוב בין לבדות ובדידות. יש הבדל תהומי וחשוב... בדידות זה ממקום לא טוב לבדות יכולה להיות טובה ומאושרת את צריכה להיות שמחה גם לבד, רק עם עצמך ולא רק כשיש זוגיות או ילדים בסביבה או חברים או עבודה או מה שזה לא יהיה. אם לא טוב לך לבד עם עצמך את בודדת, ואז בא הכאב... אין לי כאן את הספר של פירוש הקלפים כי השאלתי החבילה לחבר, אנסה להשיג שוב ואכתוב לך על ההבדל, זה כתוב מאד יפה. אם היתה לך ביד חבילה של קלפי אושו הייתי אומרת לך לפרוס מניפה ולהוציא חמישה ולקרוא את הפירוש, זה היה משקף את המקום בו את נמצאת ואולי היית מקבלת את תחילתה של התשובה... בינתיים חיבוקים

מממאיה35

New member
אין לי בעיה עם הלבד..

ואיך שאני מסתדרת איתו, כתבתי אחד לאחד על זה כאן. וכנראה שעכשיו אני בגל שזה חונק לי

יש הרבה ספרים על אושו

אני מדברת על קלפי אושו שניתן לקנות ושבאים עם ספר פירושים הקלפים מקסימים...

מממאיה35

New member
../images/Emo4.gif תודה

אבל לא ממש.. התאוששתי קצת, נחתי עשיתי כושר, ישבתי לשעה של נחת עם עצמי בקפה, וחזרתי ביתה. ושוב העצבות.. והעייניים שלי שורפות, ואני צריכה עכשיו לעבוד קצת.. תודה על הדאגה ועל המחשבה..

מאיו'ש יקירתי מה שלומך?

איך את מרגישה עכשיו? מקווה שהרבה יותר טוב. בינתיים מתוקה שולחת לך
ענקי. מקווה שתגיעי לתשובות במהרה. כול כך מבינה לליבך. אני נמצאת בתקופה מאוד ארוכה חסרת תשובות וחסרת שקט. מאוד לא נוח להיות במקום הזה. לי זה מרגיש מאוד מבלבל ומתסכל. אבל אני מאמינה שהתשובות נמצאות רק אצלנו ושיגיע הזמן הנכון נדע אותן. לבינתיים יקירתי תרגישי טוב ותהיי חזקה
וקבלי עוד
ו

מממאיה35

New member
../images/Emo24.gif

התשובות נמצאות בתוכנו. כשנהיה מוכנים, פיזית ונפשית, הן יצופו ויגיעו.. מתחברת לזה מאוד מההתמודדות שלי, עם העדר זכרון ופיסת זכרון ורצון להשלים את התמונה כולה כבר כמה שנים טובות.. אבל כנראה שלמרות כל הניסיונות (טיפול, EMDR וכו) אני עוד לא מוכנה.. או שאין תשובה? או שאין יותר זכרון? לא יודעת.. אבל מה, את רואה, לחצת לי על כפתור הזכרון. לא יודעת אם לשים פה איקון
או
אז אשים

פעם מזמן כשהיה נוחת עלי ענן שחור

הייתי מתקשרת לחברה שלי ומודיעה לי שהענן הגיע שוב ואני זקוקה לאנרגיה שלי בחזרה. היא היתה יודעת שזה הזמן לצאת לבלות. היה לנו פאב משלנו שהיינו יוצאות אליו בכלל ובכל פעם שהענן הגיע בפרט. שם יש אנשים, מוזיקה, שמחה, רעש וכל מה שאני באופן אישי הייתי צריכה על מנת שהענן ייעלם והשמיים שלי יחזרו להיות תכולים ובהירים. מה שלום הענן שלך מאיושה ?

מממאיה35

New member
היום הוא איננו?

קמתי אחרי שינה טובה, יציקה טבעית, התקלחתי לבשתי יפה
ואני מרגישה טוב.. היתי אמורה ללכת ליום כיף עם אמא שלי אבל השתנה רק לארוחת צהריים, אז אלך לי ליום כיף עם עצמי
אז נראה לי שהיום יותר טוב לי.. למרות שהנשימה עדין תקועה.. וכן כשאני מזהה את הענן הזה, יש לי למי להתקשר ולאן ללכת, אלא שהפעם לא היו זמינות.. לא נורא פעם הבאה (רציתי שלא נצטרך אבל אין מה לעשות אלה החיים ובטוח נצטרך). תודה על הדאגה

הוא כבר כמעט ולא קיים !

ואם הוא מגיע אז ממש לעתים רחוקות ביותר. היום החברה הזו כבר אינה קיימת בחיי, ואין לי את הפרטנרית הזו עוד. אבל מים רבים עברו בירדן מאותה תקופה ואני כבר עברתי תהליך מסוים עם עצמי ולמדתי יותר לקבל, לאהוב ולהשלים עם מי שאני. לפעמים עושים טעויות בחיים, אבל אם לומדים מהן אז הכל לטובה. גם הפחות טוב. כך מנסיוני לפחות. אני חושבת שאלמלא עברתי את אותה תקופה ארוכה לא הייתי היום איפה שאני נמצאת. יום כיף עם אמא זה נפלא יום כיף עם עצמך זה עוד יותר נפלא - אני אוהבת ומחכה שאוטוטו שנת הלימודים תיפתח ואני אצא לי ליום של פינוק עם עצמי. התגעגעתי אלי :) ויקירתי אם החברות לא זמינות ואת בכל זאת רוצה ? אני כאן בשבילך. כל הפרטים שלי מופיעים בכרטיס האישי ו/או באתר שלי.

למעלה