היי

ak5

New member
אנחנו הרבה שנים אפינו במיקרו גל

משולב עם גריל ותנור. חסכון של מקום במטבחון. בזמנו המטבח היה כל כך קטן שהמיקרו עמד מחוץ למטבח.

אין לי בו גריל ותנור - מיקרו פשוט

אך יש לי גם תנור אין לי שום סיר או מחבת... :(

דנייאלה

New member
היי רעות

ברוכה החוזרת אלינו.
מקווה שתתאקלמי מהר ובקלות בדירה החדשה
לפני ימים אחדים היה פה מעין סקר מה כדאי שיהיה במטבח מבחינת כלים, מצרכים בסיסיים של מזון וכו'. תדפדפי כמה דפים אחורה (פה יש קצב רצחני... לפני יומיים יכול להיות גם לפני 6 ימים...
בהצלחה

היי רעותי לא הבנתי לאן נעלמת |חיבוק

ראשית , כמו קודמותיי , אני מצדיעה לך ומאחלת לך המון הצלחה בדרכך החדשה . זוכרת כשהיית אצלי מה אמרתי לך? [שאת חייבת לעזוב אותו ולשכור לך דירה ]. מתוך היכרות איתך אני בטוחה שתסתדרי ואנחנו כאן בשבילך . לעזור , לתמוך ולעודד. בהצלחה מתוקה.

ady18

Well-known member
יעלי געגעתי}{

ד"ש לכולם חולה עליך ואיך היה לחזור אחרי החופשה?

איך היה לחזור???????????????

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע התרגלתי לישון עד מאוחר ורוב הזמן בטן גב
. ג'מני התגעגעתי אלייך , קשה לאפס את התלמידים לאחר חופשה . אבל...... אין כמו עבודה

silvey

New member
רעות,../images/Emo49.gif ו-../images/Emo50.gif.איזה כיף לך!

בלהיות עצמאית יש חסרונות ויתרונות ואני מבינה שאת כבר בת 24! ילדה גדולה! נכנסתי לקומונה שלך. את באמת בחורה אמיצה מאוד. אני בטוחה שתגדלי ותצמחי ותפרחי לתפארה. אני בטוחה שתוך זמן קצר תסתדרי עם המטבח הפיצפון שלך ותוכלי לשפר ולהוסיף אביזרים במשך הזמן. אל תשכחי מגבות מטבח, סינר, כפפות להחזקת כלים חמים. מקרר יש? תתארגני קצת, תרשמי מה שיהיה לך עד אז וננסה להמשיך לעזור. אם תצטרכי משהו מסוים אולי תכתבי על כך ונשתדל לעזור. נשיקות, צביה.

ראשית תודה רבה

את כמובן יותר ממוזמנת להיות גם אצלי בקומונה :) אני אשמח כמה שיותר אנשים יותר טוב שנית, יש לי פה תנור, כיריים, ומיקרו אין לי כלום חוצמזה יש סכו"ם אבל במקרר אין כלום ואני מתה לקנות כמה דברים יש לי קצת מגבות מטבח, קומקום כמובן, קניתי כמה תבלינים, שמן זית, וזהו אני גרה במעין בית דירות כך שבאמת אין לי פה הרבה מקום מה את מציעה לי? תודה רבה רעות

למעלה