היי

../images/Emo24.gifהיי

יש לי שאלה לפני שבוע עברתי דירה אבא שלי למי שזוכר את כל הסיפור החליט שאי אפשר שנגור ביחד הודיע לי ב00:30 שלמחרת בבוקר אורזים לי את כל הדברים ושאני צריכה להסתדר אז הסתדרתי אקיצר יש לי פה מיני מטבחון, כיריים חשמליות, תנור כמו אלה של המלון פיצפון בטירוף אני מתה להתחיל לבשל ואני לא יודעת מה אני יכולה פה באמת קחו בחשבון שהכל מטר על מטר אני גם רוצה לעשות קניות של אוכל כך שאשמח מאוד לקבל רעיונות יש למישהו? המון תודה רעות

ראשית אני מצדיעה לך ../images/Emo24.gif

לגבי מטבחון, בחיי שאני מבינה אותך, גם אצלי המטבח הוא מטבחון, ואת רואה שאני מכינה כל הזמן דברים. לגבי תנור, תקופה ארוכה מיכל63 האלופה מכינה דברים בטוסטר אובן. נו, אז מה הבעיה. אני מכירה נשים שיש להן מטבח גדול ותנור בילד אין ולא יוצא מיזה כלום. זה שיש לך את החיידק לבישול זה כבר טוב ותיראי שיצאו לך תבשילים נהדרים. בהצלחה בדרכך החדשה

המון תודה אבל.... אשמח

יותר לרעיונות פרקטיים לחשוב יחד איתי על רשימת קניות... של כלי בית על מתכונים שאפשר להכין מה כדאי... תודה רבה

Rebeccan

New member
בהצלחה בבית החדש

בטוסטר אובן - כל מתכון שמכינים לתנור, רק חצי כמות בהתאם קניות של כלי בית:
קערות בגדלים שונים - לשטיפת ירק, להשריה
2-3 סירים, בגדלים שונים, רצוי גם סיר אחד קטן יחסית
קומקום חשמלי כבר יש ? רצוי גם פינג'ן קטן, למקרים של הפסקת חשמל
סכום, סכינים, סכין קילוף טוב, פותחנים לבקבוקי יין ולקופסאות שימורים
צלחות - לי הכי נוח בצלחות זכוכית, ומי ששומר כשרות זה חסכון בארון
כוסות - לשתיה חמה ולשתיה קרה, אני מעדיפה בנפרד
מסננת - גדולה, קטנה, מתכת או פלסטיק
נפה לקמח, ועוד אחת קטנטונת שאני מנפה איתה קקאו לתערובת או אבקת אפיה
קופסאות אחסון - הכי נוח מרובעות ולא מעוגלות, תופסות פחות נפח
קרש חיתוך טוב + מעמד לסיר חם
מעבד מזון או סטיק חדיש - שעושה אותו הדבר (לי יש מעבד מלא שנים)
מטחנת קפה - אצלי בשימוש לטחינת תבלינים טריים
מלחיה + מטחנת פלפל (לא קטנטנה פצפונת, אחרת צריך כל יומיים למלא)
פומפיה - כל סוג שתקני יתאים - רצוי כזה שאפשר לגרור גם דק וגם גס, ואם יש תקציב לקנות גם אחת שתתאים לאגוז מוסקט או לגירור קליפת לימון / תפוז אני אחשוב מה עוד שימושי מאוד - אבל זו התחלה טובה
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

Rebeccan

New member
מה לגבי מוצרים חיוניים ?

קמח, תבלינים, פסטה, וכו' ? את מאורגנת ? פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

מאיה 72

New member
רגיל, כמו על גז...יש לי כיריים כמו

הכיריים שיש בקישור, לבישול/טיגון מניחים סיר/מחבת על הכיריים מכוונים למקסימום לתחילת הבישול ואח"כ מנמיכים לפי הצורך... תתחילי עם משהו פשוט בשביל להתרגל לשימוש בהן

o r n i t

New member
גם אני אופה בטוסטר אובן

זה אומנם הכי גדול (36 ליטר), וכל העוגות והמאפים למיניהם יוצאים מעולה. המטבחון די קטן אך נעים לי בו ואני תמיד מוצאת פתרונות איחסון שונים ומשונים העיקר שאוכל למלא אותו בכל טוב. כשאוהבים לבשל יש מקום להכל.

רעות בדבר אחד אני שמחה ../images/Emo13.gif

לפחות התפטרת מהפרצופים וההערות שלו
על האוכל שאת מכינה. עכשיו כל הממלכה שלך, תכיני, תאכלי, תהני ולא יהיה מי שיעצבן אותך
בבית החדש

ady18

Well-known member
חומרים שיהיו

*אורז *פסטה *שמן זית *שמן רגיל *בצק עלים *שמרים *שוקולד *ירקות שונים *חמאה *קופסאות שימורים כמו טונה תירס *רסק עגבניות מקווה שעזרתי

VIC22

New member
../images/Emo4.gifאצלי המטבח יותר גרוע

תשמעי מה אני מספרת שאני שוטפת כלים איפה התנור נמצא? מאוחרי הגבי בתחת שלי ובמטבחון הכל עמוס ואיך אני מבשלת על השולחן אוכל והטלויזה עליו חבל שאני לא יכולה לצלם כי המצלמה שלי מקולקל יום אחד אצלם בהזדמונות נו אז מה שיש לך מטבחון קטן אני אילו יכולה להגיד מי אמר לך בכלל שצריך לבשל במטבח ?? אפשר להכין בסלון ואחרי זה למטבח לתנור מבינה? מה הבעיה בזה? ועוד תראי אנחנו 4 נפשות ב2 וחצי חדרים בית קטן נו אז מה? זה המצב! שיהיה לך המון הצלחה בדרך! ויקי

למעלה