תנסי לספור כמה סוגי מטאל יש - אתגר
מ מסתבר New member 18/3/04 #123 התרופה האמיתית לבאסה היא... *תופים* *תופים* *עוד קצת תופים* מאנאוור, לשמוע את הזיוני שכל שלהם והפוזריות זה פשוט מפיל מצחוק.
התרופה האמיתית לבאסה היא... *תופים* *תופים* *עוד קצת תופים* מאנאוור, לשמוע את הזיוני שכל שלהם והפוזריות זה פשוט מפיל מצחוק.
T The witty peculiar New member 17/3/04 #11 אממ..תודה לך וד"א, אני כן הולכת להוריד כמה מהשירים, אז אל תהיה כמוני ותבוא בגישה שלילית לכל מקום/דבר.
אממ..תודה לך וד"א, אני כן הולכת להוריד כמה מהשירים, אז אל תהיה כמוני ותבוא בגישה שלילית לכל מקום/דבר.
מ מסתבר New member 17/3/04 #15 מגישה שלילית את לא תתאכזבי אפעם ואני מעריך את זה שאת מנסה להוריד באמת.
O Oi va av Oi New member 18/3/04 #110 בעע..במקרה הורדתי את פוקוס וזה ממש חרא טהור,לא להוריד גונן תוריד soon in here הארדקור ישראלי ומשובח(דסי יחתום לך על זה) וזה די קרוב למטאל,וגם יש להם את ההופעות הכי טובות שיש..
בעע..במקרה הורדתי את פוקוס וזה ממש חרא טהור,לא להוריד גונן תוריד soon in here הארדקור ישראלי ומשובח(דסי יחתום לך על זה) וזה די קרוב למטאל,וגם יש להם את ההופעות הכי טובות שיש..
מ מסתבר New member 18/3/04 #115 cynic - focus? זה מעולה! טוב נו, ת'הומו, תלא יכול לשמוע משו מתחת לברוטאל.
T Tapuhi New member 18/3/04 #114 הורדתי חלק.. ואתה כבר יודע מה חשבתי על כל שיר אבל לסיכום- ממש אין לי בעיה שזה מטאל אם אני אוהבת את זה אז סבבה אמממ.. אהבתי in flames ו-death חביבים
הורדתי חלק.. ואתה כבר יודע מה חשבתי על כל שיר אבל לסיכום- ממש אין לי בעיה שזה מטאל אם אני אוהבת את זה אז סבבה אמממ.. אהבתי in flames ו-death חביבים
F FiFi 59 New member 17/3/04 #12 גם אני אמליץ muse-hysteria guns N' roses-sweet child o' mine black sabbath-the mob rules travis-beautiful occupation וזהו
גם אני אמליץ muse-hysteria guns N' roses-sweet child o' mine black sabbath-the mob rules travis-beautiful occupation וזהו