היי חברים...

פנטילון

New member
סקא? פאנק? מי שומע ת'זבל הזה?!

against me - i'm an anarchist אימוקור against me - we laugh at danger Dropkick Murphys - The Rocky Road To Dublin אין מה להוסיף עליהם dropkick murphys- which side are you on bad brains - i and i survive חברה שלא החליטו עם הם עושים רגאי או הרדקור bad brains - big takeover bad brains - attitude descendents -'merican פופאנק מדליק five iron frenzy - my evil plan to save the world סקא rancid - 1998 רנסיד, נו... rancid - black lung rancid - rwanda rancid - radio havana snuff - i know what you want עוד פופאנק snuff - porro snuff - nick motown aquabats - awsome forces עושים ת'סקא הכי מגניב שיש aquabats - comic book man​

גמני מגניבה!

Dropkick Murphys - Oi Oi Oi התאהבתי בשיר הזה חוצמזה אני אקלקל אותך קצת
Coheed and Cambria - The Crowing Saosin - Seven Years [למרות שאני לא חושבת שתאהבי] Story of the Year - Until the Day I Die [אוחח איזה שיר יפהה]

מסתבר

New member
אני אוהב שרשורים כאלה

אני מבזבז את זמני והרי אפחד לא הולך להוריד את בכל מקרה קורה cynic - focus - אלבום מעולה, היחידי של הלהקה, משלב אלמנטים של ג'אז בדת' מטאל טכני, מצויין. control denied - the fragile art of existence - פרוייקט צד של הבחור הגאון, צ'אק שולינדר. nevermore - the politics of extacy dead heart, in a dead world שני האלבומים המועדפים עליי של הלהקה, להקה עם סגנון מאוד ייחודי, משלבת ת'ראש עם הבי, איכותי. death - symbolic משובח in flames - clayman אלבומם האחרון של הלהקה שאפשר לכנותו מוזיקה, מטאל שבדי משובח, משלב הרבה שירה נקייה. טוב נו, מספיק לבינתיים.

DaSiLDhoRF

New member
כי אתה נותן רק מטאל מחורבן!

אני נותן פנאק, אבל דברים שאולי יענינו אנשים אחרים.

מסתבר

New member
הרוב ממה שכתבתי עלול לעניין גם או

תך. אתה המלצת במיוחד לי על casualties? הורדתי 8 שירים ושמעתי את כולם. לא אהבתי עכשיו אני ממליץ לך באופן אישי להוריד את שיר אחד מכל אלבום שהמלצתי למעלה ותגיד את דעתך אחרי זה.

DaSiLDhoRF

New member
תקשיב אני מעריך מטאל מבחינת

המוסיקה, זה לא משהו שאני מתחבר אליו. ל"מותרות" (תרגום חופשי לעברית) יש השפעות ממטאל והרדקור, ובגלל זה חשבתי שאולי תתעניין בזה. אני לא אגיד לך להוריד להקת פופאנק כי אתה בטוח לא תאהב את זה..

למעלה