הודעת פרישה

asafz8

New member
גרשוןןן!!

המון המון בהצלחה בהמשך הדרך, אני בטוח שלכל מקום שתלך אליו תתקבל בזרועות פתוחים. שתמיד תשאר כמו שאתה ותמשיך לתרום:) אסף

גרשון בהצלח בהמשך

חבל לי על פרישתך. שמחתי להכיר אותך נהנתי בשיחות שהיו לנו בישיבבות מועצה או בכל פעילות שפגשתי אותך. אשמח אם קיים סיכוי שתחזור בהחלטתך אולם בכל מקרה בהצלחה בהמשך

ביאטה

New member
איזה יופי שאנשי הפורום....

תמימי דעים ! הלוואי וזה היה כך בכל שרשור אחר. מבלי להתנגח אחד בשני... גרשון, תראה מה עשית !
אני לא נוהגת להיפרד בפומבי, מה גם שאנחנו לא נפרדים ברמה האישית, נכון !?

ביאטה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

כמו שאומרים כל סוף היא התחלה של דבר אחר. איננו נפרדים כלל וכלל. אני מאחל לשינוי עוד הרבה אנשים טובים כמוך!!!

בהצלחה!!!!

אם אנשים כמוך עוזבים סימן שהמפלגה באמת גמורה באמת. אני בטוח כי תשתלב היטב בכל מסגרת אחרת ותמשיך לתרום בסגנונך המיוחד המון הצלחה!

yo c

New member
לגרשון

ר' גרשון היקר מי יתן והמקום יצליח את דרכך באשר תלך בעזרת השם. הלוואי ותהיה השכינה שורה בכל מעשיך והיו עיקרי העיקרים לנגד עיניך: כבוד האדם החילוני, הפרדת הדת מהמדינה ושאר הסוגיות שיחד עסקנו בהן בהסכמה מלאה. כמו שאמרו רבותנו, על דבר אחד עומדת התורה כולה: התיחסות לגופו של דבר ולא לגופו של הדובר מכך שבכל אשר תפנה תמיד נוכל לשתף פעולה לטובת מה שאנחנו מאמינים בו. (ואני מבטיח לא לספר לפורז או ל..) בהצלחה יוסי וייס

למעלה