הודעת פרישה

../images/Emo24.gif הודעת פרישה

לחברים שלום לאחר התלבטות של מספר שבועות החלטתי לפרוש מחברותי במפלגת שינוי ויתר התפקידים. ההחלטה לא פשוטה לאחר שבע שנות פעילות במפלגה ובפורום פרט. ברצוני להודות לכל הגולשים על השתתפותם בפורום. אני מעביר בבטחון מלא את השרביט לשותפי לניהול אנדרי ואשרת. בהצלחה לכולם גרשון צור

ערב רב

New member
תם עידן. בהצלחה בהמשך דרכך

האם אתה יכול לספר לנו אם אתה פורש מהחיים הפוליטיים, או שמא עובר למסגרת חדשה כלשהי, ואם כן מהי?

תודה

על שנות כתיבתך בפורום במגוון השמות והיוזרים. בנתיים זאת הפסקה, אם יהיו שינויים אדאג לעדכן.

אנדרי ז

New member
אנחנו נפרדים בצער רב מגרשון שותפנו

ואני אישית מברך אותו על הצורה היפה והמכובדת שבה ביצע את הפרישה שלו, להבדיל להבדיל להבדיל... שמחתי על שנות השותפות בינינו, ואני מאחל לך הצלחה רבה בכל אשר תפנה.

אשרת

New member
מצטרפת לדברי אנדרי ../images/Emo24.gif

בהצלחה בהמשך דרכך

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לגרשון צור על ניהול הפורום וההשקעה המרובה בו, ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך דרכו
המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

sheketz

New member
בהצלחה בהמשך דרכך../images/Emo140.gif

כל סוף הוא התחלה חדשה.

mishauli

New member
תחסר לי כאן, אבל מאחר ו"הקו הציוני"

הוא תנועה לא-מפלגתית, אין סיבה שתפרוש גם ממנו.

תודה שמור על קשר

אין קשר בין הפרישה משינוי לבין התמיכה ברעיונותיה של הקו הציוני

vantan

New member
בתקווה שתלמד משגיאותיך ועל בסיס

זה - איחולי הכנים לעתיד.

izzyr

New member
גרשון, היה תענוג ../images/Emo13.gif

היה נחמד לעבוד איתך מספר שנים, אני בטוח שאנו עוד נשתף פעולה בעתיד.

בני ברק

New member
../images/Emo4.gif אני אתגעגע...גרשון

ככה עוזבים פיתאום? עד שהתרגלתי לראות את שימך בכחלחל יפה? אני מקווה שבכל אשר תיפנה תצליח, אתה בחור על הכיפאק והרבה מנהלי פורומים יש להם מה ללמוד מימך, אומנם לא משבחים אדם בפניו,אבל אתה היית מנהל פורום שלמרות המורכבות של מצע מפלגת שינוי ניהלת אותו ביד רמה, בצורה נאותה ומכובדת, לא מעדת בהחלטותך כמנהל, ואני בטוח שאתה עוד תשוב כמנהל פורום אחר...(חץ?) בהצלחה ידידי.

למעלה