אנשים חמודים!!!

בחיפוש

New member
../images/Emo24.gifאנשים חמודים!!!

היה ממש סבבי בטיש!!! היה נחמד ממש לראות ולהכיר את כולכם... להתראות בשבוע הבא...

פרח צוף

New member
בוקר טוב

ממש עצוב לי שלא יכולתי להגיע לטיש מקוה שכולכם נהניתם שיהיה לכם אחלה של סוף שבוע

עופרה1T

New member
נצל"ש תודה רבה לכל מי שהיה והקשיב

ונתן עצות. ותודה מיוחדת למני באני 10X על הכל.

אין לי מושג מי את אבל אחלה

רק אם שינית גם את הניק שלך וגם את השם האמיתי שלך, אם לא, כנראה שהייתי כל כך מסטול שעשיתי דברים ששווים תודה פומבית ואני אפילו לא יודע למי. ימות המשיח.

היי פרח

מה המצב? איך המרגש? למה את לא עונה לי? נוכל לשתף חויות יחד הרי אנו באותו מצב אולי גם נלך לטיש יחד פעם מחכה מאד לתשובה להתראות

ב נ י ק ו

New member
היי

למה לא ראיתיך? איפה ישבת מתי הגעת ומתי הלכת זו את שישבת ליד מני באני? בכל מקרה שרוכה הבאה בצל קורותינו

R a c h e

New member
זאת לא מי שישבה ליד מאני באני

שגם אותה היה נחמד להכיר, זוהי הגברת בחיפוש ששמחתי מאוד להכיר ואשמח לפגוש שוב! ובהחלט היה נהדר, למרות שהלכתי מוקדם (סביבות 5......?) ותודה ל- קנאת סופרים, חילוני עם שטריימל, rigoletto111 ושלא מרצונו שהחליפו לי את הגלגל המפונצ'ר..... היה כיף לפגוש את כוווווווווווולם, לא הצלחתי לדבר עם חלק נכבד, אצטרך לחזור שוב, כנראה.....

ב נ י ק ו

New member
אולי תעזרי לי

ריי'צ אולי בכל זאת תעזרי לי להיזכר מי זאת בחיפוש, היכן ישבה ועם מי דיברה וכו 'וכו' אשמח מאוד תודה ושובוע טוב ומה עם השלג באילת, לאיזה גובה הגיע?

ELI20007

New member
איזה יופי השלג כאן

חבל על הזמן. עובבי תפסיק לזרוק צמר גפן דווקא בי-ם אתה רוצה תזרוק ליד הבית שלך...

שאלת המליון דולר ../images/Emo13.gif

בקיצור עד כמה שנראה לי הלכת לפני שהיא הגיעה. (ההפסד כולו שלך) אתה רוצה תיאור שלה ? הייתי שמח לעשות את זה במידה והיא תתן את אישורה

ב נ י ק ו

New member
תודה תודה

היא הגיעה לפני שהלכתי וראיתי אותה, ואת תיאורה אני גם יודע ואם את רוצה אצייר זאת בשבילך ואשלח לך. אפילו שאני לא צייר מקצועי אני יודע לשרטט ראש וידיים ורגלים בלי בטן... ואם תתני את אישורך אני גם ישרטט את שלך ויפרסם כאן בפורום לרוחחת הגולשים. ביי שלושים יום קודם החג שואלין ודורשין בהלכות החג. את יודעת איזה חג??????????????????????????

ELI20007

New member
גמאני נורא נורא נהנתי

והיה ממש כיף לפגוש כ"כ הרבה.

אבזץ

New member
"הילדה שברחה מהמנזר"

אחד הספרים שאהבתי, מספריית זרקור ולא של שמואל ארגמן. שבת שלום!

ומה עם "הדב המרקד"

ו"יוסף מוקיר שבת"? כך אתה בועט בדברים חשובים כל כך? שכחת את הציורים של הכטוגרף בחוברות של מחניים?

מותר לי

New member
ושואב המים?

וחוטב העצים? והמעיין הלבן? וכל הסיפורים על כל מיני אלכסים שגילמו את העגלונים, ופרידריכים שמילאו את מקום השודדים? והפריצים העריצים? ומושקה שבאורח פלא היה מסובב אותם אל אצבעו הקטנה?

למעלה