אנשים חמודים!!!

../images/Emo13.gifאני מניח שאין לך מושג במה מדובר.

לא נראה לי שתרגמו את הספר לאידיש, כי הסופר הנ"ל למרות היותו חרדי הוא גם אוהד את הציונות,(והדבר מתבטא בכתיבתו) ככה שמן הסתם הוא היה מוחרם אצלכם.

מצטער שקצת באיחור

הייתי בטיש פעם שניה, ואולי קצת נבהלתי מהכמות הענקית של האנשים והאנשימיות... במיוחד בגיחה השניה שלי לטיש בשעה 5-6 בבוקר כשהייתי שפוך לחלוטין... אבל מאד נהנתי להכיר הרבה אנשים שעד היום היו בשבילי ניק וירטואלי. וכמובן התודה הגדולה מגיעה לרייצ'ל אשת החסד של דורינו שנסעתי איתה בהלוך ובחזור (אחרי לילה כזה מי בכלל זוכר את הפנצ'רון ?). ובכלל מי שלא ראה את בן הצבי אחרי ה"חלאקה" לא ראה בחור מרוגש מימיו

פרח צוף

New member
יש לי שאלה לכולכם ובעיקר לליזר

יש מישהו שמוכן לארגן מפגשים בשעות הבוקר?שעות הערב הם שעות קשות ליציאה בשבילי אם מישהו יקח את המושכות לידיו אהיה אסירת תודה וד"א לאנוסים שביננו אני מאד סקרנית להכירכם אז אם חשוב לכם תעזרו לי לצאת מהקונכיה ולנופף לכם לשלום ולא רק בחלום

יש לי תשובה. בערך.

מפעם לפעם, נפגשים יוצאים שונים להנאתם גם בשעות שאינן שעות הלילה המוקדמות. המפגשים הללו מתואמים על בסיס חברי-אישי ובדרך כלל אינם נושאים אופי של "מפגש יוצאים". אם יש כאן ביקוש, ניתן לערוך גם מפגש קצת יותר פורמלי עם הזמנה מעט רחבה יותר. יש?

למעלה