שרדתי! יובל 18 וחצי (כי זה עקרוני ) התגייסתי ביולי גל"צ, מפיקת אקטואליה נראה לי שלכולם יש אותי...
P P i x i e s New member 6/11/09 #50 שרדתי! יובל 18 וחצי (כי זה עקרוני ) התגייסתי ביולי גל"צ, מפיקת אקטואליה נראה לי שלכולם יש אותי...
מ מיאו 179 New member 6/11/09 #51 בלה בלה שם: הילה גיל: 18 וחצי מתי מתגייס: התגייסתי ב23.8 לאן: מנהלת רשת, משרתת בפצ"ן אחלה תנאים, תבקשו לשרת שם. פייסבוק/מסן:
בלה בלה שם: הילה גיל: 18 וחצי מתי מתגייס: התגייסתי ב23.8 לאן: מנהלת רשת, משרתת בפצ"ן אחלה תנאים, תבקשו לשרת שם. פייסבוק/מסן:
A Anni Lupu New member 6/11/09 #52 אני פה!! שם: אנני גיל: 18 וחצי מתי מתגייס: התגייסתי לפני שבועיים בערך לאן: כנראה שמשק"ית מטה בחי"ק. פייסבוק/מסן: anni lupu
אני פה!! שם: אנני גיל: 18 וחצי מתי מתגייס: התגייסתי לפני שבועיים בערך לאן: כנראה שמשק"ית מטה בחי"ק. פייסבוק/מסן: anni lupu
ל לירווונע New member 7/11/09 #53 גמני פה מדי פעם../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif שם:לירון גיל:19 וחודשיים מתי מתגייס:התגייסתי ביולי09 לאן:משקית חינוך, עכשיו בבהד 20 פייסבוק/מסן:liron gabison
גמני פה מדי פעם../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif שם:לירון גיל:19 וחודשיים מתי מתגייס:התגייסתי ביולי09 לאן:משקית חינוך, עכשיו בבהד 20 פייסבוק/מסן:liron gabison
G giraffeeeee New member 10/11/09 #61 אהובתיייי!!!../images/Emo23.gif עד מתי, יולי 09? חדר 2 ב אהבת חיי! צוות 2 המושלמות!!!!! קורס חינוך קל"ו אימפריההה! [חחח הייתי חייבת]
אהובתיייי!!!../images/Emo23.gif עד מתי, יולי 09? חדר 2 ב אהבת חיי! צוות 2 המושלמות!!!!! קורס חינוך קל"ו אימפריההה! [חחח הייתי חייבת]
M mikmikonet New member 7/11/09 #54 גם אני עדיין כאן ../images/Emo13.gif שם: מיכל גיל: 18 וחצי מתי מתגייס: לאחר המכינה, עדיין לא יודעת בדיוק לאן: כנ"ל פייסבוק/מסן: כנראה שמי שבאמת רצה יש לו כבר
גם אני עדיין כאן ../images/Emo13.gif שם: מיכל גיל: 18 וחצי מתי מתגייס: לאחר המכינה, עדיין לא יודעת בדיוק לאן: כנ"ל פייסבוק/מסן: כנראה שמי שבאמת רצה יש לו כבר