מרץ/אפריל התכוונתי כמובן.
J just orka New member 4/11/09 #35 ../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif שם:אור גיל:17.9 מתי מתגייס: 13.1 מאתמול לאן:לאדעת פייסבוק/מסן: or varshaviak
../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif שם:אור גיל:17.9 מתי מתגייס: 13.1 מאתמול לאן:לאדעת פייסבוק/מסן: or varshaviak
G giraffeeeee New member 4/11/09 #38 גם אני פה שם: איילת יולי סלע גיל: 19 עד מתי, יולי 09? לאן: משק"ית חינוך בבק"ום פייסבוק/מסן: ayelet yuli sela
גם אני פה שם: איילת יולי סלע גיל: 19 עד מתי, יולי 09? לאן: משק"ית חינוך בבק"ום פייסבוק/מסן: ayelet yuli sela
ח חצילע New member 5/11/09 #42 גמני! שם: נועם. גיל: חודש הבא 18! מתי מתגייס: 7.3 לאן: משקי"ת חילוץ והצלה. פייסבוק/מסן: נראה לי שיש לי את כולם בפייסבוק. מסנג'ר גם ככה כבר לא כל כך משתמשת.
גמני! שם: נועם. גיל: חודש הבא 18! מתי מתגייס: 7.3 לאן: משקי"ת חילוץ והצלה. פייסבוק/מסן: נראה לי שיש לי את כולם בפייסבוק. מסנג'ר גם ככה כבר לא כל כך משתמשת.
ט טולהS New member 6/11/09 #47 גמאני מש"קית חילוץ והצלה כ"כ נדיר למצוא עוד מישהי שמתגייסת לתפקיד... מאיפה את?
ח חצילע New member 8/11/09 #55 את משק"ית חילוץ והצלה?!?!?! את הראשונה שאני שומעת עליה! התגייסת כבר? או שאת מתגייסת בקרוב? אני מרעות. מכירה?
את משק"ית חילוץ והצלה?!?!?! את הראשונה שאני שומעת עליה! התגייסת כבר? או שאת מתגייסת בקרוב? אני מרעות. מכירה?
ט טולהS New member 9/11/09 #58 וואי איזה אדיר! סופסוף מישהי שמתגייסת איתי [email protected] ובפייס אם בא לך...ortal shemesh
M mor000 New member 10/11/09 #59 היי, סתם שוטטתי באינטרנט ומצאתי את השרשור הזה אני גם מתגייסת לתפקיד באותו התאריך. מסנ- [email protected] מור מראשון [=.
היי, סתם שוטטתי באינטרנט ומצאתי את השרשור הזה אני גם מתגייסת לתפקיד באותו התאריך. מסנ- [email protected] מור מראשון [=.
K KeReN 0R New member 6/11/09 #45 לא יכולה לשמוע יותר אף מילה בשורש פ.ק.ד שם: קרן גיל: 18 ו- 8 חודשים מתי מתגייס: התגייסתי כבר בסוף אוגוסט לאן: פקידה בקריה פייסבוק/מסן: יש לכם אותי כבר
לא יכולה לשמוע יותר אף מילה בשורש פ.ק.ד שם: קרן גיל: 18 ו- 8 חודשים מתי מתגייס: התגייסתי כבר בסוף אוגוסט לאן: פקידה בקריה פייסבוק/מסן: יש לכם אותי כבר