שרשור מקוון 24.5

lilo4

New member
זה באמת עצוב

יש בארץ איזו תפיסה שצריך למכור בכל מחיר, העיקר שייכנס כסף לחברה. אף אחד לא חושב על זה שעדיף לעבוד על מה שנקרא "מכירות איכותיות" לבנות מאגר לקוחות נאמן, ולמשוך לקוחות וקונים ע"י אמינות הזכרת לי מקרה- נכנסתי לסופר פארם וגם איזו דיילת לא הפסיקה לטחון לי בשכל ולרדוף אחריי ולנסות לדחוף לי מוצרים ומבצעים, למרות שאמרתי לה חמש פעמים "לא!, בתוקפנות. השיא היה כשהיא פשוט רצה אלי עם מסקרה פתוחה כדי שאני אנסה. כאילו, מה נסגר?! אני מסתובבת לתומי במעבר הלקים, ואיזו דיילת מאיימת עלי עם טסטר עמוס חיידקים וגועל. וזה בסדר, אני מבינה את הצורך לפרוק
להיפך, אולי אם נגיד את זה בכל מקום כל הזמן בפארמים יבינו שהלקוחות הרציניות ממש לא מעוניינות בשיטות המכירה האלה

lital303

New member
חחח איימה עלייך עם טסטר עמוס חיידקים??? ../images/Emo6.gif

הטסטרים, אוי, הטסטרים! זה כבר עובר כל גבול. באחת החנויות שביקרתי בהן לאחרונה גברת נכבדה החליטה לנסות טסטר של סומק עם מברשת קבוקי שהונחה ליד.. היא לקחה את הקבוקי ופשוט תקפה את הסומק!!! היא ממש מעכה את הסומק ושפשפה את המברשת לכל הצדדים ורק אחרי שלא הייתה שערה תמימה אחת במברשת ללא צבע - היא שמה על הלחיים. עמדתי פעורת פה!
יש לי חברה פתיה, לעומת זאת, שלא יכולה לעמוד בפני השכנועים של הדיילות.. פשוט לא נעים לה להגיד לא. היא ממש חוששת להיכנס לאיזור של הקוסמטיקה כבר.. זה ממש ממש עצוב! בכל פעם שהיא נכנסת איכשהו היא יוצאת מאופרת מזעזע (ע"ע איפור ליצן מההודעה למעלה) ועם מלא מוצרים שהיא לא תשתמש בהם לעולם.... כנראה שהרווח על לקוחות כאלה עולה על הרווח שיצא אם לא יהיו דיילות קוסמטיקה מציקות. קראתי את הפוסט שלך על המקרה שהיה באפריל - נשמע מלחיץ ומעצבן כאחד!

lilo4

New member
כן ../images/Emo10.gif

אבל הכי גרוע- שיקרה לי בפרצוף
זו הייתה דיילת של ג'ייד או משהו. בקיצור, היא רצה אלי עם הלאש סאבליים והתלהבה שזו מסקרה חדשה שלהם והיא ממש טובה וכו' וכו' וכו'. עכשיו, המקרה הזה היה לפני חודשיים בערך, משהו כזה. את הלאש סאבליים קניתי בהמלצת הפורום ממש כשהיא יצאה, וגם שילמתי עליה מחיר ממש טוב כשהיה מבצע היכרות. כשהדיילת ניסתה להטיל בי מום עם המסקרה הזו, זה כבר היה אחרי שהשתמשתי בה תקופה ארוכה והיא כמעט נגמרה וכבר התחילה להתייבש והעפתי אותה, ואפילו הספקתי להזמין מסקרה אחרת מהאינטרנט, לקבל אותה ולהשתמש בה כמה שבועות. בקיצור, על מוצר בן יותר מחצי שנה לא אומרים "חדש"
[וואי, יש לי ממש חשק לקנות שוב את המסקרה הזו. לא יודעת למה, ממש בא לי עליה עכשיו] גם אני פעם הייתי אחת שלא מסוגלת להגיד לא. עצם זה שאני קוראת פה ובפורום איפור אני כבר יודעת לא להתפתות, וגם עם הזמן נעלם לי ה"לא נעים לי". היום כבר ממש נעים לי, כי אני יודעת שהכול זה טקטיקות מכירה אגרסיביות ומגעילות. לגבי המשפט האחרון.... על איזה מקרה אנחנו מדברים? הפסיכו' או משהו אחר? [מצטערת, יש לי שני בלוגים במקביל
לא לגמרי הבנתי למה את מתכוונת]

lital303

New member
זה היה לי מובן מאליו בהודעה

שאת יודעת למה אני מתכוונת, עכשיו כשקראתי זה באמת לא היה מובן... אני התכוונתי למקרה שהיה בחנות "אפריל", ולא בחודש אפריל. הגעתי לפוסט מקישור שהיה בבלוג שלך.. נראה לי שהפוסט עצמו כבר לא בבלוג שלך, סורי על הטעות חח התכוונתי לפוסט הזה. קראתי עכשיו גם בבלוג השני שלך (לא על האיפור). מה את מתכננת ללמוד, אם אפשר לשאול, שאת צריכה ציון כל כך גבוה בפסיכו'? רפואה???

lilo4

New member
זה לא פוסט שלי...

נכנסתי לאפריל פעם אחת, ואחרי הטראומה אני לא חוזרת לשם בחיים
לגבי הפסיכו'- אכן, החלום הוא רפואה

marina4o

New member
../images/Emo41.gifאיפור היום בשני חלקים

הכולל סקירות על מוצרים חדשים וישנים אל תשכחו להנות, להגיב ולעקוב!

RUTHIE1

New member
../images/Emo240.gif פוסט חדש - למה אני מתאפרת?

לינק בחתימה

למעלה