שרשור מקוון 24.5

marina4o

New member
מספר פוסטים חדשים

color club- gimme a big grape kiss
ליפגלוסים אביביים והגרלה
רשימת חשק מקולקציית SURF BABY של מאק
אל תשכחו להנות, להגיב ולעקוב

RUTHIE1

New member
טוב אז גם אני פתחתי לי בלוג ../images/Emo240.gif

קצת אישי, קצת על איפור, קצת על לקים, על אפיה, על המשפחה כמובן...קצת מהכל. אשמח אם תבקרו ותירשמו... http://all-my-loves.blogspot.com/

edenable

New member
מזל טוב!!! נראה לי שזה התבקש כבר מזמן ../images/Emo8.gif

מחכה לפוסט הראשון

iefrat

New member
תתחדשי, איזה כיף. הבלוגר השתגע

אבל אנסה להגיב שוב.

mayane21

New member
תתחדשי רותי.../images/Emo140.gif

ניסיתי להגיב כמה פעמים בבלוג, אך ללא הצלחה. אז, אגיד לך כאן- תהני ותתחדשי על הבלוג!
אני כמובן אעקוב בשמחה רבה!

RUTHIE1

New member
ושאלות לכל הבלוגריות ../images/Emo124.gif

1. אני מנסה ולא מצליחה לסדר בחתימה שלי שני לינקים, מישהי יכולה לעזור לי?? 2. איך מכניסים משהו כמו "מה על ציפורניי היום?"?? 3. אני רוצה שהקישורים לבלוגים שאני קוראת יהיו ממוסגרים יחד עם רקע שונה. מקווה שברור...איך עושים את זה? תודה!

happyhappy

New member
רק לגבי השאלה הראשונה

תכתבי בחתימה רק: all-my-loves.blogspot.com בלי שום דבר בנוסף, זה יעשה קישור באופן אוטומטי. מקווה שעזרתי...

danra

New member
../images/Emo68.gifפוסט ../images/Emo240.gif על איפור טבעי משודרג

מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט.

lilo4

New member
אצלי- שיעור באסרטיביות ../images/Emo131.gif

למען כל הבנות שלא יודעות איך להתמודד עם דיילות הקוסמטיקה האגרסיביות- הרי לפניכן שיעור באסרטיביות עם שלל עצות איך לשרוד סיבוב שגרתי בפארמים. ולקינוח- טוויסט רציני וכואב, על תחום שבאמת דורש מאיתנו כל טיפת אסרטיביות.

lital303

New member
זה ממש עצוב שצריך למצוא דרכים איך להתמודד

עם הדיילות קוסמטיקה בפארמים, ובכלל עם הרבה נותני שירות (מישהו אמר חברות סלולר?) שאמורים לעזור ולייעץ ולא לדחוף מוצרים כדי לקבל עמלה... יצא לי לא פעם ללכת ממש מהר ליד דוכנים של חברות סלולר רק כדי שהנציגים לא יציקו לי וינסו לשכנע אותי לרכוש דבר שאני לא צריכה. לפני שבוע הלכתי לקנות מסקרה. בהתחלה נכנסתי למשביר והדיילת ישבה לי על הראש והציגה לי פחות או יותר את כל המוצרים בסטנד (למרות שהפצרתי בה שאני לא צריכה שום דבר, ואני בהחלט מסתדרת לבד בקניית מסקרה). היא פשוט לא הקשיבה וחפרה וחפרה וחפרה... החזרתי לה את המסקרה ואמרתי יפה "לא, תודה" ויצאתי משם. הלכתי לסופר פארם ואחת הדיילות פנתה אליי ואל אחותי ואמרה שאם אנחנו צריכות עזרה היא שם. היא הפנתה את תשומת הלב שלנו למבצע באחת החברות שהתעניינתי בהן. היא הייתה ממש אדיבה ומקצועית, ובסוף קניתי את אותה מסקרה שראיתי במשביר (בפחות כסף יש לציין) מהדיילת החמודה בסופר פארם. הלוואי שמנהלי הפארמים או החברות יחליטו לשנות את המדיניות הדפוקה של מכירות קוסמטיקה... הא, וגם שהחברות יכשירו דיילות מקצועיות. ושלא מתאפרות כמו ליצן. ושלא חושבות שזה לגיטימי לאפר/לקשקש על לקוחות בלי רשות (היו דברים מעולם). בעולם מושלם........
סורי על החפירה, הייתי חייבת לפרוק!

למעלה