מה אומרת העוגיה שלך?
ש שמנה משגעת New member 9/8/09 #2 יצא לי .. תפיק תועלת ממצבים משתנים לקידום עניינך האישיים איך עושים את זה ???
Y yaniv6479 New member 9/8/09 #3 ואני קיבלתי.. אהבה חדשה תגיע בקרוב, עליך לעשות פעולות כדאי שהיא תגיע מהר יותר
ש ש חף New member 9/8/09 #9 למה ככה? המצב הוא מה שאנחנו עושים ממנו. את מאמינה בדברים האלה? אסטרולוגיה,מיסטיקה ועוד?
ד דסדס New member 9/8/09 #11 לי יצא "לך עם האינוטואיציה שלך אל תפחד" וואלה... טוב. אני עדיין מפחדת מהעבודה על הספינה, אבל עדיין הולכת על זה
לי יצא "לך עם האינוטואיציה שלך אל תפחד" וואלה... טוב. אני עדיין מפחדת מהעבודה על הספינה, אבל עדיין הולכת על זה
ש שירלי232 New member 9/8/09 #12 הו שלומלום לכם מה שלומכם,אנשים יקרים? לי יצא :אתה תהיה מוערך בשל נדיבות ליבך.הייתכן? נחיה ונראה
ל ליאל אלנקווה New member 9/8/09 #14 יצא ליי שצפויים לי קשיים בבית.. ד"א היי, אני ליאל, חיפאית, דנדשה בפורום..
M miritale New member 10/8/09 #16 ../images/Emo29.gif../images/Emo24.gifלילה נפלא אנשים, מישהו פה...? סוף כל סוף היום נגמר, למרות שהיה יום פורה בעבודה ובכלל, ויניב בהמשך לאתמול היה הרבה הפוך... אז מה קורה? הכל טוב?
../images/Emo29.gif../images/Emo24.gifלילה נפלא אנשים, מישהו פה...? סוף כל סוף היום נגמר, למרות שהיה יום פורה בעבודה ובכלל, ויניב בהמשך לאתמול היה הרבה הפוך... אז מה קורה? הכל טוב?
ב בא לבד2 New member 10/8/09 #18 אני פה בא והולך.. נראה לי שאת אוהבת דיבורים,וצחוקים וזה בעיקרון המקום לזה. אבל בחרת בטיימינג לא משהו להגיע לפורום..
אני פה בא והולך.. נראה לי שאת אוהבת דיבורים,וצחוקים וזה בעיקרון המקום לזה. אבל בחרת בטיימינג לא משהו להגיע לפורום..