בא לבד2

New member
אי אפשר לבאס אותי יותר ממה שאני מבואס

בד"כ הפורום רועש,וצחוקים,וסתלבט כמו שצריך.ומודה שאני חלק מאד גדול מכל הכייף. רק שבשלושה ימים האחרונים אני בקושי פה. וגם כשמגיע אין לי את ההומור הגדול שמאפיין אותי כפי שכולם מכירים אותי פה. אני מעדיף לא לחייך מאשר לחייך ולהיות צבוע במצבי. תעברי על השירשורים של עד יום חמישי בערב ותביני מה הלך פה.

yaniv6479

New member
רואה את ההודעה קצת באיחור

השאלה מה עם האלכוהול לערב
אתמול לא הייתי כאן אחה"צ. סיימתי מאוחר ועזרתי לאבא שלי להרכיב שולחן שקנו. יום ארוך עבר על כוחותינו

בא לבד2

New member
חבל שהעוגיות לא אמיתיות.

היה מתאים לי איזו עוגיה טעימה עכשיו להמתיק את הגלולה המרה שלי. אהבה חדשה,תגיע בקרוב.עלייך לעשות פעולות כדי שהיא תגיע מהר יותר. אה הא..

בא לבד איפה אתה אני דאגתי...

הכל יהיה בסדר מותק אנחנו איתך..... אם תשים לב הפורום דומם בלעדיך...

בא לבד2

New member
תקראי למטה מה שכתבתי אתמול מעצבת

ותביני איפה אני. תודה על הדאגה.אני במצב לא משהו האמת. עובר משהו רע מאד מאז שישי בבוקר. ואנחנו כאן בתה"ש לעוד לילה שנא בין תקווה,ליאוש.ומתפללים שיהיה שיפור. אני מותש,עייף,עצבני,תשוש ברמות קשות. מקווה לטוב..

בא לבד2

New member
ברור שזה יתגשם.רק שכרגע אין לי ממש ראש

לדברים האלה כפי שאת יודעת.

miritale

New member
מבינה

שעוברת עליך תקופה לא קלה, לפי התמונה שאני מקבלת מהפרטים שאתה מוסר,גם אם בחלקים אני מקבלת פה תמונה מוכרת לצערי מלפני תקופה,שגם לא ארחיב במילים,אני אומנם חדשה ולא מכירה,אך יכולה להבין אותך, לנסות לשמור על חיוך,זה מה שהחזיק אותי,למרות שמאוד קשה בעיקר בהתחלה, בהצלחה,שהמצב ישתפר ולשים דגש על התקווה... אגב,אהבה חדשה זה תמיד טוב...

בא לבד2

New member
חיוך והומור זה אני בד"כ מירית..

אבל לא בימים האלה.פשוט לא מסוגל לחייך.מצב הרוח שלי נמצא מתחת לריצפה. אין ספק שאהבה חדשה זה תמיד טוב. נכון שחף? אבל מי חושב על זה בכלל עכשיו. תסתכלי בחתימה שלי ותביני מה זה צחוק,והומור בשבילי. אבל גם אני נמצא במצבים קשים שלא מסוגל לעשות את זה. ואנשים שמכירים אותי בחיים ממש טוב.ונמצאים איתי ביומיים האחרונים אומרים לי כל הזמן מה קרה לך איפה החיוך,האופטימיות הצחוקים.אז מה אני כן אעשה זאת בשביל לרצות אחרים? לא מסוגל להיות צבוע שזה לא בא מבפנים.

ש חף

New member
אתה,תהיה אתה

כמו שאתה יודע להיות :) יש רגעים קשים זה בסדר להתפרק הכי חשוב - אופטימיות גם כשזה נראה ממש בלתי אפשרי. וברור שאהבה חדשה זה תמיד טוב זה מעולה

בא לבד2

New member
אני תמיד משתדל להיות אני אליהו.

אופטימיות זה השם השני שלי בד"כ. רק שהפעם את יודעת.. יש לך מישהי להכיר לי בכדי שאמצא אהבה חדשה?

בא לבד2

New member
גם לי יש הרגשה חזקה מאד שמכיר אותה..

היא במקרה אוהבת גרוזינים קשוחים?

בא לבד2

New member
הבנתי אליהו.את היחידה שיכולה להעלות לי

טיפלה טיפלה של חיוך.. אז אותה את רוצה להכיר לי?

ש חף

New member
יאהההה איזה כיף לי

כן,אתה כבר מכיר אותה אני מוכנה להגיד לה אם אתה בעניין...

למעלה