yaeloolik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

טוב אז אממ... נו לא יודעת אני דיי מרוצה פה. לפעמים בתקופות המחזור המעיקות האלה אני יכולה לתת סטירה או שתיים לכמה מהבנות פה. אבל חוץ מזה... הכל סבבה

broken winges

New member
מצטערת אם פגעתי במישהי

הפורום היה שונה היום אבל יש גם ימים כאלו. יאנה שמתי לב שהייתי שונה היום.. משהו על ליבך? הו כתבת הודעה *הולכת לראות*

8ar8ie

New member
:]

אין לי עצבים להוציא:p אז אני אבקש סליחה מכל מי שאי פעם פגעתי בה:0. אני אוהבת
אתכן

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifסורי עם פגעתי שמישי ../images/Emo24.gif

אני אוהבת אתכן כולן

../images/Emo163.gifסליחה אם פגעתי מישהי../images/Emo24.gif

לפעמים או שאין לי מצב רוח, או שנמאס לי, או שבטעות כתבתי משהו לא נכון או מעליב בלי לדעת. אז בנות.. סליחה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif תמיד מאשימים אותי, הא?../images/Emo11.gif

נו אדומה מחזור חההח חה?
אני ממש מצטערת אם העלבתי פה מישהי
אני ממש לא רוצה לפגוע בכן, כולכן כל כך יקרות לי

סליחה אם פגעתי במישי../images/Emo23.gif

באמת סליחה..למרות שלא נראה לי שפגעתי במישי אבל אם כן ממש סליחה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהו

הממ בכלל אל הגבתי באוף הזה... ליתר ביטחון אני שונאת ריבים ואני בכלל לא במחזור (הממ לא קיבלתי בכלל נו
) הממ וזהו הייתה פעם אחת שקצת נפגעתי מילדה פה והממ זה עבר:) אני ממש אוהבת ה את כולן ומקווה לא לפגוע באף אחת ועם געתי אני רוצה לדעת באמת

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifסליחה.

יאנה- יש לי הרגשה שאומרת שאת מתכוונת אליי, אבל האמ, אני לא אעלב אם תודיעי לי שזאת אני. סליחה זוהר שאני לפעמים קצת בציניות מזלזלת בתגובות שלך, פשוט לפעמים הן נראות לי קצת מעליבות, אבל אז אני מבינה שלא, סליחה.!
וסליחה גת שקצת התקפתי אותך, למרות שאני עדיין חושבת אותו הדבר כמובן.
וסליחה לכולן.:]

../images/Emo183.gifאני ממש מצטערת אם פגעתי פה

במישי.. אני בד"כ מנסה לא להכנס בין ריבים או לפתח ריבים לעצמי... אבל אם פעם זה קרה לי.. אז סלחו לי
טיפ: אם אתן עצבניות תתאפקו ואל תוציאו את זה על אף אחד.. לא רק בפורום.. זה פוגע רק בכן

סליחה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני אנסה ברצינות הפעם, לא לכתוב דברים שיתחילו לעצבן אחרות. מצטערת מכל הלב, אם פגעתי. ואם מישהי לא מאמנינה לי בקשר למה שכתבתי האופים הקודמים- אולי חלקכן ראיתן אותי, אבל את לא מכירות אותי ממש לעומק ככה שלא תוכלו{סליחה על הגוף רבים-זה לדוגמא}לשפוט אותי , וכאילו באמת באוקטבר עשיתי 2 דברים שלא צריך לעשות. וגת- אני לא מנסה לקבל צומי, אני מחפשת צומי בהודעות פשוטות{למשל כמו -קניתי פרה חדשה
} ולא רציניות כמו שכתבתי לפני כמה ימים. מצטערת אם זה עיצבן אותך על "הצומי" אבל זאת לא הייתה מטרתי. וזהו אני מצטערת מכל הלב..
ויש לי שאלה: באיזה פורום אפשר לכתוב דברים שעוברים עליי? אם לא זה? שאני פה מעל שנה..ואני מכירה בנות במציאות ולא דרך הנט. אם אני זו שגרמתי לויכוחים באופים? אני אסתום את פי , ואהיה בפורום כמו שתמיד הייתי.\ ושוב פעם סליחה
ולא להתעצבן עליי, אני מספיק עצבנית על עצמי מהלימודים{נשמע מפגר אבל נכון} אני התלבטתי אם לשלוח את זה או לא..אבל אני אשלח.
-וזאת לא הודעת צומי-

רחלי03

New member
סליחה

לכל מי שרבתי איתו ורמסתי את דעתו בלי להתייחס אליה
לכל אלה שלא הגבתי להן על התגובות על הדולי שלי
לכל הבנות המתוקות בפורום,שלפעמים הרמתי את האף גבוה מעליהן
ולכל אלה ששמו דולי בשדח"ם ולא הגבתי- סליחה! ותודה לכל הבנות בפורום שמפרגנות אחת לשנייה. אה...ותוכלו לסלוח לי על כל הפעמים שבהן התנהגתי כמו מפגרת?
תודה.

למעלה