../images/Emo23.gif

פיתאום שיש לי איפה לכתוב ולמי לספר מה עברתי ומה אני עוברת בגללך המילים נעצרו לי וכבר אין לי מה לכתוב . אני רוצה להגיד לך משהו קטן :חמש שנים חלפו כך בלי להרגיש אבל את הכאב הלב מרגיש. עדיין יושבת ומחכה אבל בכול זאת אתה נשארת בשלךולא התייחסת לזאת שבאמת אוהבת אותך.. ידעת שאותך אני אוהבת אבל בכול זאת הלכת אם אחרת . בגללך על אחר ויתרתי כי ידעתי שרק בך התאהבתי אך למרות הכול אתה יוצא איתה אפילו שאני כאן בוכה בגללך אך לך זה לא אכפת כי אני בשבילך עוד סתם אחת והבנות אצלך הם סתם משחק . עכשיו שאני יושבת וחושבת לאחור אני לא מאמינה איזה דברים אני יכולה לזכור: ניזכרתי בפעם הראשונה שראיתי אותך . ניזכרתי בפעם הראשונה שדיברתי איתך. ניזכרתי בפעם הראשונה שרבתי איתך. ולבסוף בסוף ניזכרתי בפעם הראשונה ששכבתי איתך. ורק עכשיו אני מבינה שאני באמת באמת אוהבת אותך אך למרות הכול אני מצטערת שהיכרתי אותך כי בגללך אני לא מבינה מהי באמת אהבה. כמה שאני אוהבת אני ממש מיתחרטת על היום הזה ששכבתי איתך מאותו יום אני לא יכולה לשכוח אותך אתה ניצלת אותי שכבתי איתי ברגע של משבר שהייתי שיכורה ולא עושים דברים כאלה אתה יודע כמה אני אוהבת אותך ואתה ניצלת את זה. אני לא יודעת איך אני עדיין מדברת איתך אני בכלל מסתכלת לך בעניים אתה לא שווה את זה חמי אבל כמה שאני אומרת לך את כול זה אני יודעת שמה שלא יהיה אני עדיין יואהב אותך מה מצאתי בך אני לא יודעת כולם אומרים לי דיי מורן תפסיקי לחשוב אליו אבל אני לא יכולה חמי אתה ניכנסת לי עמוק עמוק לב. אני רותצה לספר לך משהו: לפניי 4 שנים אני היתחלתי לצאת אם אלי רק כדי לנסות לשכוח אותך אבל לא לא הצלחתי הייתי חברה שלו 4 שנים ותמיד תמיד חשבתי עלייך נישקתי אותו וראיתי אותך שכבתי איתו וחשבתי עלייך אני לא מפסיקה לחשוב עלייך אני לא יודעת מה עשית לי חמי אבל אתה כול עולמי אתה מיתקשר אליי וכולי רועדת אתה מדבר איתי ואני מרגישה שאני מתעלפת אבל שאני רואה אותה איתך זה קורע לי את הלב אני אפילו לא יכולה להגיד לך מה אני מריגשה שאני רואה אותך איתה במיוחד שאני יודעת שהיא לא בשבילך אני אוהבת אותך אבל אני לא יודעת אם אני יכולה להיות איתך יבוא יום ותיצטער על כול מה שעשית לי וכול מה שאמרת לי אני לא צריכה את מילות הנחמה שלך אני לא רוצה שתבוא ותגיד לי יש לך זהב את בחורה טובה אבל אני רוצה אותה אתה יודע שאף אחת לא תאהב אותך כמו שאני אוהבת אותך אבל אני כבר מיואשת מימך החלטתי להמשיך בחיים שלי אני רק מבקשת מימך תעזוב אותי לנפשי ואל תיתקשר אליי רק שרע לך שאתה צריך אותי שאתה ניפרד מימנה כי גם אני בן אדם וגם לי יש רגשות. אהבתי אלייך לא תיפסק לעולםרק אלוהים יודע כמה אני אוהבת אותך למה את מתאכזר אליי? למה אתה לא מתייחס אליי כואב לי לבכות תמיד כואב לי לשמוע את המילה אשלייה למה המילה הזאת קיימת ? ולמה היא כול כך כואבת? למה לפניי כול אהבה אני צריכה לפחד שגם פעם זאת אשלייה ? למה באהבה יש הרבה מכשולים? למה התאהבתי דווקא בך למה? למה?

למעלה