שיריה

New member
../images/Emo23.gif

"אין לראות אלא בלב בלבד כי החשוב ביותר- נסתר" את מקשיבה עכשו לבפנים עושה מן פוזה של להתרכז ולשמוע מה הוא אומר עכשו הוא לא אומר את זה זה לא נכון. זה לא נכון לראות דרך הלב בלבד הלב סובייקטיבי. מטעה. את מקשיבה לו יותר מדי. נותנת לו יותר מדי מרחב. וזאת לא ממש הנוסחא לחיים נכונים. אז תקשיבי לו ילדה, יש לו המון לספר לך. אבל אל תתני לו לפעול. את הפעולות זו את שצריכה לעשות. תקשיבי ללב ילדה. אבל תחשבי בעזרת השכל. שום דבר נורא לא קרה. שום דבר. פשוט תתאמצי. תפסיקי רק לטפח את מה שטוב בך. תשלימי בך את מה שחסר. "אין לראות אלא בלב בלבד ..." ... מה את רואה עכשו ?

שיריה

New member
...

אז ראיתי דרך הלב בלבד... ציירתי הרים ובקעות שבילים נהדרים ונהרות שאלתי ? ראית ? הוא אמר שלא... אז מה זה שווה ? כל המשחק המטורף הזה אם כל אחד רואה מה שהוא רוצה ? רושם ראשוני ... הבדיחה החדשה עוטפת אותי הילה יפיפייה נו... באמת. אתה יודע מי אני בכלל ... ? איפה יש חושך ואיפה יש אור, איפה אני נתקעת ומאיפה אפשר לעבור ? *** ומה זה בכלל הדבר הזה ? עוברת גשר שעוד לא הגעת אליו בכלל כדי שכשתגיע לנהר תחייכי בניצחון "עברתי אותך כבר! "

ChasingAmy

New member
אחות יקרה

"אין לראות אלא בלב בלבד כי החשוב ביותר- נסתר" אני חי את המוטו הזה מאז אני זוכר את עצמי והוא מעולם לא כיבל משמעות כל כך חזקה כמו המשמעות שהוא קיבל בין המילים שכתבת כאן...

ה מוזה

New member
ונדמה ....

שלעולם הלב והשכל הישר יחפשו את שביל הזהב את אותו איזון פנימי שיוביל אותנו לאותו המקום שכולנו מחפשים .. לאהבה ..לשלווה ..להגשמה ..ליצירה .. והלב אינו רואה - הוא חש ומרגיש תחושות שהשכל אינו יודע לכנות אותן בשמות והשכל אינו חש - הוא רואה את הדרך בעיניי העבר ,דרך כל הגשרים שחצינו , דרך כל התהומות שעברנו , דרך כל הפסגות שכבשנו ...ודרך כל הנפילות שנפלנו ללב דרך משלו , כן ..יקירתי זו דרך שיש בה אכזבות ויש בה התפקחות כואבת ולעיתים הלב עיוור ולעיתים העיוורון הוא זה שנותן לנו את הכוחות לעוף למעלה לגעת בקשת ..כי הלב אינו רואה , אינו רואה את התהום .. הלב מאפשר לנו את מה שהשכל אינו יכול את היכולת לפסוע בדרכים חדשות , לחוות חוויות שונות .. "אז מה זה שווה "? את הרגע ההוא , את הרגע . שבו ציירת לך הרים ושבילים ..הוא אולי לא ראה . את הרגשת . זה שווה.

למעלה