../images/Emo23.gif

וכשאתה לא לידי מרגישה בודדה וכשאתה רחוק ממני מרגישה אבודה יושבת בוכיה מחכה רק לך שתבוא אלי ותהיה לצדי שתהיה לידי ותחזק אותי אמור לי כמה אוהב אחרת,,זה מאד כואב

noati

New member
../images/Emo141.gifבנתיים ../images/Emo24.gif יעזור?

כלכך יפה כתבת וכלכך נכון

Adammmm

New member
../images/Emo24.gif

שולי יקרה המילים חודרות ללב, מקרינות חום ואהבה, מדברות בעד עצמן כל כך יפה, כל כך אמיתי, כל כך כנה

וואיייייייייייייייייייייייייייייייי

כמה רגש יש בך ,,,,,, פשוט יפה וכל מילה נוספת מיותרת.

שולינקה ../images/Emo23.gif

איך תדעו אם זאת אהבת אמת ? 1. כאשר ה-
שלכם דופק חזק כאשר אתם O את שמם 2. כשהגוף שלכם נמס כאשר אתם בזרועותם 3. הם היחידים
שאתם רוצים להיות אתם כל הזמן 4. אף
אחר לא שווה אפילו מבט 5. בשבילם אתם תלכוB קילומטרים בשלג רק כדי לראות אותם 6. אתם תעשו כל שביכולתכם לעשות אותם - מאושרים 7. אם מבקשים ממכם את ה- (שלכם , אתם יכולים להגיד להם להתקשר ל- שלכם ולבקש מהם 8. מתי שכל דבר רומנטי , גורם לכם לחשוב עליהם 9. שאתם - עצובים מתי שאתם לא רואים אחד את השני זמן רב 10. אתם הולכים zZzZzZzZzZz לישון וחושבים עליהם 11. אתם קמים בבוקר וחושבים עליהם 12. אתם רוצים להיות בכל 6 רגע נתון איתם 13. שקט אינו מפריע לכם עוד 14. הם לא רק ה-Y מאהבים שלכם הם גם החברים הכי טובים 15. אתם יכולים לספר להם כל דבר 16. הם שם.....גם כאשר הזמנים.... קשים 17. מתי שאתם אומרים " אני אוהב\ת אותך" ו..- מתכוונים לכך **************דף זה שייך לאתר האהבה הישראלי*************** WWW.LOVESITE.CO.IL

למעלה