We got married

MaNcHi 135

New member
../images/Emo23.gifWe got married../images/Emo23.gif

סידרת ריאלטי, שבה הכניסו 8 אנשים (4 בנים ו-4 בנות) מפורסמים, חילקו אותם ל4 זוגות, "חיתנו" אותם ושמו אותם בבתים שונים (כל זוג). התוכנית מראה מה היה קורה אילו הזוגות אללו היו נשואים באמת. התוכנית בת 28 פרקים. כל פרק יש משימה אחרת. הזוגות: 1. אלכס צ'ו ושין אה (לא שין מין אה, מישהי אחרת). 2. ג'אנג יונג דון וסהאורי (Saori ) 3. קראון ג'י וסאו אין יונג 4. הונג יונג מין וסולבי (solbi)

MaNcHi 135

New member
../images/Emo25.gifהזוג הרומנטי../images/Emo25.gif

אלכס ושינה
אלכס צ'ו מוכר לחלקנו מהלהקה הקוריאנית המפורסמת Clazziquai (הוא הסולן) נולד בוואנקובר, קנדה והיגר לדרום קוריאה, שם התפרסם עם הלהקה. הלהקה פרצה בעיקבות הסדרה "קוראים לי סאם סון" אשר שם הם שרו את שירי הנושא. ד"א, הוא הזמר שאליס שלנו הלכה להופעה שלו ודיברה איתו. שין אה שחקנית ודוגמנית, לא שיחקה בסדרות מוכרות או כאלה ששברו שיאים. אבל היא מקסימה וחמודה. מה אפשר להגיד על הזוג הזה? זוג מדהים! אני חושבת שהם אפילו צריכים להתחבר במציאות. כל הזמן אלכס עושה לה דברים חמודים ורומנטיים כאלה! הוא אפילו שר לה שיר לבקשתה...צמרמורת...איזה קול יש לו! כל הזוגות האחרים יורדים עליהם שהם יצאו מאיזה סרט.

MaNcHi 135

New member
../images/Emo6.gifהזוג המצחיק../images/Emo6.gif

ג'אנג יונג דון וסאהורי
ג'אנג יונג דון קומיקאי ומנחה טלוויזיה. סאהורי שחקנית דוגמנית וזמרת. היא 3 בדורה למשפחה יפנית בקוריאה. היא יותר מפורסמת ביפן מפרסומות והופעות אורח וכו'.

MaNcHi 135

New member
../images/Emo97.gifהזוג הסוער../images/Emo97.gif

קראון ג'י וסאו אין יאנג
קראון ג'י ראפר, שחיי תקופה בארה"ב, חזר לקוריאה והתחיל לכתוב שירים. הוא מפורסם בגלל היכולת שלו לשלב סטייל מערבי להיפ הופ קוריאני. סאו אין יאנג זמרת פופ קוריאנית. הייתה בלהקה שניקראת " Jewelry". נכון להיום היא מוציאה אלבום משלה. מה אפשר לומר עליהם? הזוג לא מפסיק להתכסח כל היום! חחחחחח הם מגיעים למריבות שהשם ישמור..

MaNcHi 135

New member
../images/Emo85.gifהזוג החמוד../images/Emo85.gif

סולבי ואנדי
סליחה, אני התבלבלתי....ויקי בלבלו אותי. זה אנדי לא מי שהיה כתוב בפתיח. אנדי זמר ושחקן. מהווה חלק מלהקת Shinhwa , הצעיר מבינהם. הוא הראפר של הלהקה. שיחק ב2 דרמות וסרט אחד. סולבי שחקנית וזמרת שהתפרסמה דרך להקה בנות הנקראת "טייפון".

asia84

New member
../images/Emo140.gifנשמע מעניין ../images/Emo8.gif

זה חדש אם אני לא טועה ראיתי משהו באתר מסוג'ו
מעיין תודה עכשיו הבנתי מה קורה שם בידיוק נראה אלי הראה תודה

edvil1

New member
חולה על התוכנית הזאת

הזוג האהוב עלי זה Kim Hyun Joong וHwangBo זוג החסה המתוק

MaNcHi 135

New member
../images/Emo88.gifדעה אישית

ראיתי שני פרקים עד כה. אני חייבת לומר שזו אחת התוכניות ריאליטי הכי מצחיקות שיש! אלכס פשוט מדהים! כל כך מתחשב וכזה רומנטי וחמוד! הבת זוג שלו כמעט התעלפה ממנו כל פעם מחדש...

dayana3

New member
יש לזה כתוביות באנגלית?

אם כן, אשמח לקבל קישור איפה אני יכולה לצפות בזה..

DanieLushka

New member
יש ביוטיוב כל מני תרגומים.. תחפשי../images/Emo13.gif

פעם היה מישהו עם כל הפרקים.. אבל סגרו לו את המשתמש @_@

dayana3

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני אראה במיי סוג'ו.. זה מתורגם לאנגלית..

nurit224

New member
ואווו תוכנית פשוט מהממת !!!

אני חולה על התוכנית הזאת ...היא כל כך מצחיקה ומעניינת והמשימות שהזוגות עוברים פשוט מוזרים ומצחיקים. אני רואה את הסדרה מההתחלה והכי התאהבתי בזוג החסה שלנו שהם : Kim Hyun Joong & Hwangbo וכמובן מהזוגות החדשים ברגע שראיתי שהוא משתתף שם פשוט השתגעתי Hwanhee & Hwayobi. בדיוק אתמול סיימתי לראות את פרק 28 ואני כבר מתה שפרק 29 יצא !!! ממליצה לכולם לראות זאת באמת תוכנית מהממת !!! יש את כל הפרקים באתר my soju

DanieLushka

New member
אה, בעצם זה הדבר הקוריאני הראשון שראיתי../images/Emo6.gif

לפני מלכת השלג.. סולבי ואנדי כאלה חמודים @_@
anbi love ^^

nurit224

New member
כן הם באמת זוג חמוד...

אבל הם עזבו בגלל שאנדי יהיה עסוק בדיסק החדש שלו נדמה לי ....אבל הפרק שבו הם עוזבים כזה עצוב כולם בכו כשהם עזבו !

mishi 1

New member
הלכתי לבחון לראשונה את הסדרה והרי הממצאים../images/Emo3.gif

דבר ראשון, הרי כולנו יודעים שההפקה קובעת איזה זוג יהיה מתוק ורומנטי ואיזה יריבו כל היום... כמו באקסמן.. הם קצת נותנים את הכיוון...אבל נו.. משהו מהמציאות בכל זאת יש שם
ואני חושבת שאני מתחילה לאהוב את אלכס... הוא ממש מתוק!
איזה חמודים שניהם נראו מהתחלה, כאילו הם יצאו לבליינד דייט או משהו
האמת שלא נתפסתי על זה... זה נחמד... אבל זה אממ לא עושה לי את זה בנתיים. ובכל זאת, סופסוף נחשפתי לסדרה הזו ועכשיו לפחות אני יודעת איך זה נראה ונשמע
קומאו

למעלה