Valentine´s Day

ליאן.

New member
../images/Emo23.gif Valentine´s Day ../images/Emo23.gif

נו, איך אפשר בלי קצת רומנטיקה.. שרשרו כל מה שמזכיר לכם את החג או כל דבר שנראה רלוונטי.. לי זה מזכיר איך לפני חמש שנים, ממש בליל וולנטיין, מצאתי אהבה שנמשכה מספר שנים, אך בסוף גם הסתיימה.. אז זה נראה כמו מפגש קוסמי בלתי אפשרי, עכשיו זה סתם נראה כזכרון רחוק.. לחיי אהבות חדשות

הו, כן... לפני 5 שנים...

אני עשיתי שבת בבסיס לבד... בלי אפילו פקידה פלוגתית שרלילית לרפואה. ובכלל הייתי התותחן בשדה השיפון של הבסיס (הייתי בגבעתי
, ד"א, לא תותחנים).

ליאן.

New member
אם כבר מדברים על רפואה..

קיבלת
על קרבוסילן, כדאי לנסות, אולי זה יעזור לך עם בעיית התותחן..

kiticat

New member
וולנטיין דיי

בשביל האוהבים, זו הזדמנות לחגוג אהבה. בשביל הבודדים זה יום להזכיר את התקווה... נ.ב כנראה לא הייתי פה הרבה זמן, ליאן יש לך שותף?

kiticat

New member
מצטערת?

בוא נעשה סולחה... ונתחיל מחדש.. אני מירי.. היי וברוך הבא ולליאן. את צודקת.. חוץ מזה שלנהל פורום זה הרבה יותר קל בשניים, לא?

ליאן.

New member
מודה באשמה.. ../images/Emo8.gif

הנוטה להאמין הצטרף לניהול על מנת לתת את הקונטרא הגברית של בינו לבינה. אם כבר שיוויון, אז עד הסוף.. גם לגברים מגיע נציג, לא כן ?

orit74

New member
ממש לא

תודה רבה , זה נראה מקסים תודה רבה והמון אהבה

ליאן.

New member
´תפקשש לי קצת..

לפחות למדתי שאי אפשר להפגיז סמיילים בהודעה, כי אז היא לא עולה. הודעה סוררת... נחמד שיש כאן פעילות עירה גם בשעות הקטנטנות של הלילה..

ליאן.

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif סקר לולנטיין ../images/Emo70.gif

לתשומת
כם, זהו סקר ליום אחד בלבד

ליאן.

New member
לידע כללי... רציתי לדעתי משהו..

למה מתכוון מי שבוחר בסקר ב´אחר´ ? מישהו קונה אביזרים או הפתעות אחרות מחנות סקס לחג ? או שזה לא מקובל ?.. המממ..

בטח מקובל...

ולאו דווקא מחנות סקס... יש מקום בפינת יהודה הלוי-שומרון... קטן, יחסית, מוצנע... שמוכרים שם אביזרים לזוגות שבאמת מחפשים ריגושים חדשים, אבל לא סתם ויברטור או שמנים ארומטיים... כל זה פאסה. המקום נקרא "יששכר - כלים לעבודות עפר" (חרוז כזה). כל זוג יכול למצוא משהו שם בשביל לפלפל לעצמו את הולנטיין. בדוק. מומלץ.

עפיפון26

New member
חסרה עוד תשובה

ומה בקשר לאכילת פאפאיות בסיגנון בדוואי ? זה מה שאני הולך לעשות הלילה .... וכולי תקווה שתהייה גם נרגילה ולפחות בקבוק יין אחד לרפואה....

אלדד26

New member
אני חייב לציין ש...

לראשונה מזה חמש שנים, אין לי עם מי לחגוג הערב. אבל זה עוד עשוי להשתנות

למעלה