א אוריום New member 6/3/02 #24 יכול להיות גם../images/Emo62.gif א ין ה בנה ב ין ה שניים ועוד הרבה הרבה צרופים ולא צריך והכניס את ה´ כמלך האהבה
יכול להיות גם../images/Emo62.gif א ין ה בנה ב ין ה שניים ועוד הרבה הרבה צרופים ולא צריך והכניס את ה´ כמלך האהבה
E ElementOfAir New member 4/3/02 #15 באתי, ראיתי, קראתי... רק אומר... יש לכם פורום נורא יפה פה! מחמם את הלב... ממיס את הקרח... נעים לי להכיר את כולכם! ברשותכם אני אשאר עוד קצת...
באתי, ראיתי, קראתי... רק אומר... יש לכם פורום נורא יפה פה! מחמם את הלב... ממיס את הקרח... נעים לי להכיר את כולכם! ברשותכם אני אשאר עוד קצת...
D deep ocean New member 4/3/02 #16 בכיף ../images/Emo23.gif ותמיד נשמח לשמוע חווית חלימה/שיפוט/טנסגריטי/וכו´...
D deep ocean New member 7/3/02 #25 קלר המלך!!!! קלר המלך!!! קלר המלך!! הוא גדול הוא גדול הוא גדול אני משתחווה לו הוא ענק. אין עליו!!!!!!!! פשוט אין עליו! (ההודעה מופנית רק מי שצופה בסידרה אוז וראה את הפרק של היום, כי רק הוא יכול להבין על מה כתבתי פה)
קלר המלך!!!! קלר המלך!!! קלר המלך!! הוא גדול הוא גדול הוא גדול אני משתחווה לו הוא ענק. אין עליו!!!!!!!! פשוט אין עליו! (ההודעה מופנית רק מי שצופה בסידרה אוז וראה את הפרק של היום, כי רק הוא יכול להבין על מה כתבתי פה)