Love - 7

מפיית הפרחים - מפורום אחר באהבה ../images/Emo23.gif

מצרך נדיר ויקר ערך ושמו אהבה. סיפור מארץ נכר הנושא עמו מסר מסתובב לאחרונה במחוזתנו. לפני זמן מה העניש אב את בתו הקטנה על שבזבזה נייר שלם מוזהב מיוחד ויקר ערך. המשפחה חיה בדוחק וכעס האב התגבר כשגילה שבתו השתמשה בנייר גם כדי לעטוף קופסת קרטון כמתנה לחג המולד. ביום שלמחרת הביאה הילדה את הקופסא כמתנה לאביה. "זה בשבילך אבא" , האב בוש בהתנהגותו הזועמת אבל זעמו גאה שוב כאשר ראה שהקופסא ריקה מתוכן. הוא פנה אל בתו בטון כועס ואמר לה "את לא יודעת גבירתי הצעירה שכאשר נותנים למישהו מתנה לחג המולד אמורים לשים משהו בתוך הקופסא"? הילדה עם דמעות בעיניים ענתה לאביה "אבל אבא, כן שמתי משהו בקופסא ,הכנסתי לתוכה המון המון נשיקות בשבילך עד שהיא התמלאה". האב כרע על ברכיו וביקש מהילדה שתסלח לו על כעסו הלא מוצדק. לא עבר זמן רב, אסון נפל על המשפחה- הילדה נהרגה בתאונה. מספרים כי אביה שמר את קופסת הזהב ליד מיטתו עד סוף חייו וכל פעם שהרגיש מדוכא עצוב או חסר כוחות הוא פתח את הקופסא והוציא ממנה נשיקה דמיונית אותה שמה עבורו ביתו, הילדה שאהבה אותו כל כך. כל אחד מאיתנו קיבל במתנה קופסת זהב, מלאה באהבה מהסובבים אותנו ללא תנאים, מההורים, מהאחים שלנו, מהמשפחה, מחברים,ידידים, מפרחים, מבעלי חיים, מיופי הטבע והבריאה, מאלוהים. לא קיים נכס יקר יותר. עתה יש בידיכם 2 אפשרויות : 1. להתייחס למסר ולספר את הסיפור לכמה שיותר אנשים 2. לשכוח שאי פעם שמעתם אותו ולהתעלם מהעובדה שהוא נגע לליבכם. רק זכרו: האהבה.....אהבת המשפחה החברים והסובבים אותנו, היא כמו מלאכים שמעמידים אותנו על רגלינו בכל פעם שהכנפיים שלנו לא זוכרות כיצד לעוף. פיית הפרחים

אופס, מרוב שמות חדשים ../images/Emo131.gif ../images/Emo9.gif

וכמעט דומים התבלבלתי
חה חה חה אבל בכל זאת אקח את החיבוק "בכאילו" שזה היה בשבילי וננצל את ההזדמנות לברך את כל הנמצאים

rainbow too

New member
אהבתי../images/Emo23.gif

תיסכולים, דאגות, כעסים וכל שאר האחים של הפחד מעוורים את עיננו. ואננו יכולים מתוך מצבים אלו להבין את אהבה, להבין את האוהבים, או להבין בכלל. הבורות היא בפחד החכמה היא באהבה. אוהב

rainbow too

New member
Fill yor heart - david bowie../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Fill your heart with love today don´t play the game of time things that happened in the past only happened in your mind only in your mind - forget your mind and you´ll be free-yea the writning´s on the wall free- yea and you can know it all if you choose, just remember lovers never lose cause they are free of thoughts unpure(sic) and of thoughts unkind gentleness clears the soul love cleans the mind and makes it free. Happiness is happening the dragons have been bled gentleness is everywhere
fear´s just in your head only in your head fear is in your head only in your head so forget your head and you´ll be free the writing´s on the wall free-yea´. and you can know it all if you choose. just remember lovers never lose cause they are free of thoughts unpure and of thoughts unkind gentleness clears the soul love will clean your mind and make you free !!!!!! free-yea
Yea-yea-yea
Yea-yea-yea

rainbow too

New member
without the judge ../images/Emo88.gif

you are free yea השופט במומו שופט. אני מוותר על העבר. אני מוותר על העתיד. אני חי בהווה.נקודה. וחי באהבה אין סופית לכל.

rainbow too

New member
love for me../images/Emo23.gif

אה....אני שמח על השאלה הזו. אהבה בשבילי היא: אמון, הבנה, ביטחון, הדדיות. בלי אחד מהמרכיבים הללו, אין אהבה. אהבה היא נתינה ללא תנאי, היא קבלה ללא תנאי, היא שלווה, היא אמת, היא שמחה, היא הרמונייה, היא עצמה. האהבה היא המהות של הנשמה שלי, האהבה היא המהות של הנשמה שלך, האהבה היא המהות של הנשמה של היקום. האהבה היא המהות של החיים. היא זמינה לכל, תמיד, לכל מי שרק מבקש. ואין לה סוף. האהבה היא המהות של אלוהים. אלוהים הוא אהבה - מלך מלכי האהבה. באהבה ללא תנאי

למעלה