../images/Emo23.gif../images/Emo82.gif
כבר כמעט שעה שאני יושבת, כותבת את המשפט הראשון בהודעה הזו, מוחקת ומתחילה מחדש. בתור התחלה, סלחו לי אם ההודעה הזו תהיה קצת קיטשית. אני בהחלט אנסה להמנע, אבל די בטוחה שלא אצליח. מה שאני מתחילה לכתוב פה אולי לא יפתיע אף אחד ששם לב שלא ממש הייתי פה בתקופה האחרונה (וגם קצת לפני), אבל זו עדיין אחת ההודעות הכי קשות שכתבתי בכל השנים שלי בתפוז. את הפורום הזה הקמנו יעל ואני ב-25.12.05. עברו עליי פה כמעט חמש שנים שבהן הפורום, ובעיקר אתם - הייתם העוגן שלי, בתקופות טובות ורעות. כל מה שחשבתי על קהילות בפורומים ועל האהבה שיכולה להווצר בהם עד שהתחלתי לנהל פה - השתנה ברגע שהבנתי איזו קהילה מיוחדת התגבשה פה במהלך השנים. אגב, אני לא אומרת את זה רק כי אני עוזבת - זה באמת מצליח להדהים אותי כל פעם מחדש (תשאלו את סיון ויעל ששמעו אותי אומרת את זה אין ספור פעמים
), ואין ספק שבגלל זה כ"כ קשה לי עכשיו. אז באמת, אחרי הרבה מחשבה ואפילו יותר אמוציות לשם שינוי, הגיע זמני לשחרר. אני נכנסת לטריטוריה לא מוכרת, כי קשה לי אפילו לדמיין לא להיות פה, אבל ברור לי שזה הדבר הנכון לעשות כרגע - מבחינתכם ומבחינתי. אני באמת לא דואגת לפורום, כולנו יודעים שהוא בידיים הכי טובות שיכולות להיות, ועוד תראו שזו רק ההתחלה. הרבה מעבר לזה שזה דף באינטרנט, הפורום הזה הפך להיות הבית שלי, ואתם הפכתם להיות המשפחה שלי (במשחק ולא במשחק). אז כל מה שנשאר לי להגיד עכשיו זה המון תודה: לכם, שהפכתם את הפורום לקהילה הכי מגובשת וחזקה שראיתי, למקום שכ"כ כיף להיות בו וכ"כ מקבל ומכיל את כולם. ליעל שבמשך שנים דאגה להעמיד פנים שהיא רעה כדי שאני אוכל להיות טובה
וכמובן כמובן שלסיון, שברור לי שתמשיך לקחת את הפורום הזה למקומות הכי טובים שאפשר, כמו שהיא עושה עם כל הדברים בחיים שלה. מזכירה לעצמי שאנחנו לא באמת נפרדים, אז תסלחו לי אם אעצור עכשיו, לפני שאתחיל לבכות שוב
אוהבת את כולכם המון. Keep in mind שזה שאני עוזבת לא אומר שיש לכם אישור לא לשמור על קשר (חסר לכם, אני אשלח עליכם את סיו). אולי אפילו אחזור לשחק באיזשהו שלב, ואז בכלל לא תוכלו לברוח ממני.
יעל
כבר כמעט שעה שאני יושבת, כותבת את המשפט הראשון בהודעה הזו, מוחקת ומתחילה מחדש. בתור התחלה, סלחו לי אם ההודעה הזו תהיה קצת קיטשית. אני בהחלט אנסה להמנע, אבל די בטוחה שלא אצליח. מה שאני מתחילה לכתוב פה אולי לא יפתיע אף אחד ששם לב שלא ממש הייתי פה בתקופה האחרונה (וגם קצת לפני), אבל זו עדיין אחת ההודעות הכי קשות שכתבתי בכל השנים שלי בתפוז. את הפורום הזה הקמנו יעל ואני ב-25.12.05. עברו עליי פה כמעט חמש שנים שבהן הפורום, ובעיקר אתם - הייתם העוגן שלי, בתקופות טובות ורעות. כל מה שחשבתי על קהילות בפורומים ועל האהבה שיכולה להווצר בהם עד שהתחלתי לנהל פה - השתנה ברגע שהבנתי איזו קהילה מיוחדת התגבשה פה במהלך השנים. אגב, אני לא אומרת את זה רק כי אני עוזבת - זה באמת מצליח להדהים אותי כל פעם מחדש (תשאלו את סיון ויעל ששמעו אותי אומרת את זה אין ספור פעמים