... ,
פרידה

../images/Emo23.gif... , ../images/Emo25.gif פרידה

יש שיר, שמאוד אהבתי, הייתי שומעת אותו הרבה הייתי יכולה לשמוע אותו ימים שלמים פעם אחרי פעם אחרי פעם אחרי פעם. ואז היתה תקופה ששכחתי ממנו, לא ממש שכחתי ממנו פשוט עזבתי אותו קצת, נתתי לו לנוח
מסכן התעייף אחרי ששמעתי אותו כלכך הרבה פעמים. יום אחד לפני חודשים בערך, היתה לי הרגשה מוזרה כזאת, לא משהו רע או טוב פשוט מוזר והרגשתי שאני חייבת לשמוע את השיר הזה, ובאמת שמעתי אותו מאז אני שוב שומעת את השיר הזה המון כמעט כמו פעם, אפילו עכשיו שאני כותבת את זה אני שומעת אותו: "I've kissed the moon a million times Danced with angels in the sky I've seen snowfall in the summertime Felt the healing of the powers above I've seen the world from the highest mountain Tasted love from the purest fountain I've seen lips that spark desire Felt the butterflies a hundred times I've seen miracles I've felt the pain disappear But still haven't seen anything That amazes me quite like you do You brind me up when I'm feeling down You touch me deep you touch me right You do the things I've never done You make me wicked you make me wild 'Cause baby,you're my # 1 I've sailed in a perfect dream I've seen the sun make love to the sea I've kissed the moon a millions times Danced with angels in the sky I've seen miracles I've seen the tears disappear But still haven't seen anything That amazes me quite like you do You brind me up when I'm feeling down You touch me deep you touch me right You do the things I've never done You make me wicked you make me wild 'Cause baby,you're my # 1" אני כלכך אוהבת את השיר הזה הוא עושה לי משהו שאני שומעת אותו לפני חודשיים ששמעתי אותו שוב כל הזמן אתה היית במחשבות שלי כל הזמן בלי הפסקה כששמעתי וכשלא שמעתי את השיר כל הזמן אתה אתה אתה אתה היה לי קשה עם זה כלכך אהבתי אותך ידעתי שזה לא אפשרי אבל אהבתי אותך כלכך והיה לי קשה להבין קשה להאמין שאין מצב יכול להיות שבאיזשהו מקום גם אני אשמה כי לא עשיתי כלום, כי לא אמרתי כלום כי פחדתי כי התביישתי... הייתי נוסעת באוטובוס עם דיסקמן והשיר הזה מתנגן בו פעם אחרי פעם כל הנסיעה כמעט, וכל הזמן אתה מולי, הייתי מסתכלת החוצה מהחלון ואתה שם בכל מקום בכל פינה בכל מקום הייתי עוצמת את העיניים ואתה שם מאחורי האישונים שלי הייתי פותחת את העיניים שוב ונתקלת בשלט עם השם שלך שכלכך יפה עליו הייתי מחייכת כל פעם שהייתי שומעת את השיר מחייכת אבל עדין כאב לי... אתמול כשנסעתי לעבודה שמעתי את השיר הזה שוב וגם הפעם כמו ממקודם חייכתי והרגשתי משהו מוזר כזה לא הייתי שבעה מהשיר ושמעתי אותו שוב פעם, פעם אחרי פעם אחרי פעם הפעם לא כאב לי והפעם גם היה משהו קצת שונה בהתחלה לא הבנתי ואז התברר לי מה שונה לא רק את הבבועה שלך אני רואה יש שם עוד מישהו עוד מישהו שגורם לי לחייך ולצחוק קצת שונה ממך, בעצם לא יודעת כי לא כלכך מכירה אותו אבל הוא גורם לי לחייך וזה מה שחשוב אומנם אין ביננו כלום אבל אולי יהיה
הוא חמוד מאוד ואני לא יודעת אולי אני מתחילה להרגיש משהו כלפיו זה היה לי מוזר כי לא יכולתי להאמין שיהיה משהו יותר חזק ממך יכול שבאמת אין אבל אותך הבנתי את המצב הזה הבנתי ועברתי לא לגמרי אבל עברתי אני לא יודעת למה אני כותבת לך דווקא את כל זה דווקא לך מכל האנשים בעולם שאני יכולה לספר להם חשוב לי שתדע שאני לא אשכח אותך לעולם!!! ושאני תמיד תמיד תמיד אוהב אותך!!! וזה יהיה הסוד שלי ורק שלי כי אני לא אשלח לך את המכתב הזה בדיוק כשם שלא שלחתי את האחרים... אוהבת לעולם אני!

ווואווו

עכשיו ראיתי מה שכתבתי ואני פשוט המומה מעצמי כתבתי כלכך הרבה ואתם לא חייבים לקרוא את הכל פשוט הייתי צריכה להוציא את זה ממני... וגם שכחתי להוסיף קובץ להודעה אז אני מצרפת את הקובץ לפה

ה מוזה

New member
../images/Emo9.gif דווקא קראתי את הכל ופעמיים

כי זה כתוב כל כך מהלב ומהבטן , זורם לו בלי שום מחסומים ואהבתי ,מאוד אהבתי כי יש בכתיבה שלך משהו רגוע .. כמו הים אחרי הסערה ,גלים רכים של מילים ותחושות אהבה שמפנה מקום לאהבה חדשה .. ונשמרת לה בחום כמו תמונה באלבום משהו בכתיבה שלך גרם לי לחייך .. פשוט כתבת את הלב

שיריה

New member
גם...

גם אני אהבתי. זה נסך בי שלווה. תחושה מדהימה של רגיעה. תודה
שבוע טוב.

למעלה